tiden går fort

Nu är det ca 1 år sedan allt hemskt hände, då ni blev utsatta för några idoters skull. jag minns fortfarande hur du och jag skulle träffa våra underbara vänner, hur vi snackade om hur kul vi skulle ha det. Men inte långt där efter kommer du springandes bland dom upplysta gatulamporna, jag minns alla ord och hur du skrek till oss att vi inte skulle gå dit, jag minns hur slagen du var, jag minns allt. jag minns när du skrev " Akta dom kommer", jag minns hur rädda ni var. Hur vi stod och kramade om er och hur ni grät i våra famnar. Jag minns allt, en hel jävla marddröm. Men idag står ni upp och lyser som solstrålar, Ni vet alla vilka ni är, och jag lovar att alltid finnas vid er sida.

pusspuss/ E


i natt i natt är det du är det jag !

Skepp och hojj !
Nu sitter jag har framför den bärbara datorn, min rasmus sitter vid den andra, vi funderar på att ta en omgång CS men jag orkar inte riktigt med tanke på vad klockan är. Jag ska upp tidigt imorgon bitta också för att säga hej då till min storebror som åker till Skåne och blir borta yttliggare ett år. Imorgon ska jag även gå på bio och se ARN 2, jag längtar verkligen ! Men mer om morgon dagen får ni veta senare. God natt på er alla !

  pusspuss/ E

bakom stängda dörrar

Idag vaknade jag upp med solskenet i ansiktet, vilket var en härlig känsla med tanke på att sommaren är långt borta. Nu har hösten kommit och jag tycker att det blir bara kallare för varje dag är det ingen som håller med mig ? Kl 1 idag spelade min älskling match och jag var på plats och kollade, dom vann med 2-1 och Jarl gjorde ett riktigt snyggt nickmål. Egentligen skulle jag också spelat match idag men har haft så himla ont i min vad till och från så jag tackade nej till matchen idag och även den som ska spelas imorgon. Nu sitter jag här hemma hos min rasmus och väntar på mat, är riktigt hungrig. Juste för er som inte vet så har jag påbörjat en ny bok som sägs ska vara bra, Bakom stängda dörrar heter den och hit tills tycker jag att den är bra men riktigt hemsk.

pusspuss/ E

dålig uppdatering

En riktigt dålig uppdatering från min sida den här veckan.
Idag hade vi skolfoto, vilket inte var direkt det roligaste eftersom jag aldrig
har blivigt bra på ett ända foto. men det är bara le och se glad ut.
Vi hade även en vikarie som var hur rolig som hälst. HAHA
Efter skolan kollade jag på One three hill och åkte även en sväng till
enköping med min mamma. Hon skulle in på ÖB och handla något så
jag passade på att kolla runt lite där jag också och väl där inne hittade
jag jättefina ramar som verkligen skulle passa till mitt rum så det var
ingen tvekan om köpet. Efter ÖB blev det en sväng ner på centrumet.
Vi kollade lite på HM och JC, jag hittade ingenting, eller jo en
grön kofta jag kollat efter många gånger inne på JC, så idag köpte
jag den äntligen. Nu sitter jag här hemma och undrar vad mamma
egentligen gjort med vårat badrum. Men det kommer säkert
bli jättefint när hon är klar med sitt prokejt. Snart ska jag träffa min
underbara pojkvän och idag ska han få en liten present av mig,
egentligen borde jag vänta till 1 års dagen men jag vet inte.


pusspuss/ E


11 månader




Vaknade upp av väckarklockan, ville verkligen inte gå upp men med tanke på att jag gick och la mig vid åtta tiden igår så borde jag vara rätt pigg idag, men icke, jag har varit trött hela dagen.  Skolan idag var helt okej fick reda på att vi fått en ny HK lärare som heter Åsa, hon verkar helt okej. Sen på SO ska vi börja arbeta om 1:a världskriget vilket som ska bli riktigt inrerissant.
Efter plugget bar det direkt av till frisören. idag blev det en liten toppning och lite slingor, helt okej men skulle gärna viljat fått håret lite ljusare men vad ska man göra när man har mitt hår ?. Haha jag orkar inte riktigt berätta om min isedent här för något år sedan. Men för er som vet vad som hände kanske ni förstår, haha ! Just nu sitter jag här hemma och gör ingenting, skulle egentligen tränat nu men har så himla ont i ryggen, vet inte riktigt vad det är men jag hoppas att det går över snart. Ikväll kanske jag ska träffa mitt hjärtagull, vi firar 11 månader idag och det känns kanonbra !  
   Pusspuss / E

upplands uttagning

Innebandy idag med, sista träningen innan 30 persons uttagningen, hoppas, hoppas, hoppas att jag går vidare  och även Lina :) Efter en lång två timmars träning så var kroppen helt slut. Jag skulle även lirat match idag med Bålsta FF med det blev inget av med det eftersom jag valde innebandy idag. När jag kom hem från uppsala åkte jag till Grillby med mamma för att kolla på hjärtat när dom spelade, dom vann med 2-1 och mitt hjärta gjorde 1 mål.
Nu sitter jag här hemma och är allergisk, jag hatar verkligen att vara det och mina allergitabletter är slut. Ikväll ska jag bara ta det lungt är så himla trött skulle kunna somna på stört. Imorgon ska jag till frissan, äntligen !

Pusspuss/ E


håbo festdag

hallå i stugan.

Som sakt idag var det innebandy som gällde gick upp kvart i sex, suck hade verkligen ingen lust men vad hade jag att välja på.  Kl 7.15 befann jag mig i uppsala i så kalade Allians hallen på upplans uttganing.  Dagen gick ändå rätt så bra eller det kändes så iaf, hehhe... När jag väl kom hem väntade min sötnos hemma hos oss, vi umgicks lite och hade ett litet gräl men det löste sig som tur var :) Lite senare på dagen skjusade jag hem rasmus på min otorligt fina gröna moppe ! Efter det hämtde jag upp Viktoria, det är ju nämligen håbo festdag här i bålsta, band som spelar och folk som säljer saker, mycket trevligt måste jag få säga. Efter ett tag där nere med Viktoria och Ellenor kom min sötis till pojkvän ner. Vilket var väldigt roligt, efter det träffade vi lite folk, snackade ett tag ! när kl var runt fem tror jag, åkte jag och Viktoria hem:) och nu sitter jag hemma hos min rasmus.

pusspuss/E

chokladmuffins med kola !

Hejsan hoppsan !                                                                      

I plugget hände det väl inte så jätte mycket. det vanliga kan man säga fast dom roligaste lektionerna, eller roliga och roliga men dom populäraste för dagen var väl träslöjd och bild. Även om träslöjd inte är min starkaste sida så har jag iaf bestämmt mig för att sattsa gärnet så jag får mitt MVG. Jag ska även sattsa hårt på bilden så jag får tillbaka mitt MVG, thihi. På vägen hem från skolan ösregnade det vilket inte var så speciellt trevligt, men vad ska man göra ? Juste jag fick även reda på att Julia kanske kommer komma till klassen, skojsigt !  Men tillbaka till dagens aktivitet, när jag väl kom hem lade jag mig i soffan under en filt och kollade underligt nog på Anastasia, en mycket bra barn film måste jag säga. Efter filmen började jag baka chokladmuffins med kola, dom var jätte goda men rätt så fula, men vad spelar det för roll när dom ändå ska ätas upp ? Ikväll får storebror besök så jag och mamma har även städat hela huset. Så nu är det rent och fint här hemma ! Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra kanske träffa min sötnos eller bara ta det lungt eftersom jag ska vara i uppsala kl 7.30 på upplandsuttagning.

Pusspuss/ E

regn,regn

Regn, regn och ännu mera regn. Snälla kan det sluta regna snart jag orkar faktiskt inte träna i regnet och blåsten.

Idag lurade man av grabbarna på pengar när vi lirade poker, haha ! Ja efter plugget drog jag hem till sötnosen fiia. Vi gjorde inte så mycket, låg mest på hennes säng och snackade vilket var väldigt trevligt. När jag skulle åka hem regnade hur myckte som hälst och en bil skvätte vatten på mig ! det var absolut inte det trevligtaste. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klart så jag kan käka. Om en timma är det fotbollsträning och jag är inte ett dugg sugen på att gå ut i regnet och träna, men vad gör man inte ?. Jag kan juh inte bara skippa den pga regnet. Efter träningen ska jag åka hem till min prins, jag blir förmodligen kvar där över natten !
Pusspuss/ E


Utkast: hej hej ...

hej hej !

Igår var det ju som sakt första skol dagen och det gick kanon bra, lite tråkigt bara att min prins inte går kvar längre men det lär jag få leva med. Vi fick jättebra tider måste jag säga inte en ända sen dag. Det tråkiga var väl att vi har en idrottslektion i veckan eller två varannan vecka. Vi har även skolfotot nästa fredag.

Ny tiderna.
Måndag 8.15 - 15.10
Tisdag 8.15 - 15.15
Onsdag 8.15 - 14.00
Torsdag 8.15 - 14.40
Fredag 8.15 - 13.30



Idag var skolan också helt okej, vi lästa typ hela dagen lite halv tråkigt eftersom jag läser en bok jag redan läst, men vad finns det egentligen för böcker i vårat biblotek ? Inga typ. Men men vi fick även popcorne och saft sista lektionen, muums ! thihi. Nu ska jag snart fixa mig lite för min älskling kommer hit. Vi ska åka och handla en sak tillsammans ! Jag kan visa er när vi köpt de !  För annat så saknar jag rasmus så himla mycket, jag bara längtar tills han kommer hit !


Puss/ E

RSS 2.0