Nirvana


Från och med nu ska jag försöka att ladda upp en låt varje dag.
Så att det typ blir som dagens låt eller något liknande :)


pusspuss/E

det gick sådär

Idag hade jag upplands träning och det gick ju totalt skit, kan inte säga mer en så. Nu är det bara att hoppas på det bästa och jag vill verkligen komma med.
Nu ikväll ska jag bara ta det lungt och kolla på andra avenyn och träna in lite glosor. 

pusspuss/ E 


gör det inte igen

Nu har man gjort sig fin och allt, för att man ska träffa sin pojkvän och så vill han sitta framför datorn iställer för att träffas, JÄTTEROLIGT.  Vilken härlig lördag kväll det blev nu.

pusspuss/E


Lady gaga - just dance




Just dance är precis vad jag skulle vilja nu !
pary suget är på topp just nu


pusspuss/ E

Lång helg

Hejsan alla glada ! Jag har inte skrivigt särskillt mycket nu för tiden men det blir det ändringar på !


Torsdag - 1 års dag med rasmus. Vi åkte in till stan med Viktoria och Kolan, kollada runt lite. Vi två skulle gått på bio men blev ändrade planer. Våran 1 års dag var rätt kass men helt okej ! :)
Fredag - Det bar av till enköping för att sova i rasmus och daniels lägenhet. Vi tre käkade pizza, köpte godis och läsk för en hel slant med pengar och sedan blev det fifa 08 för deras del och jag fick kolla på, haha inte direkt det roligaste, men vi kollade på tv också så ! Min fredags kväll blev helt okej faktiskt !
Lördag - Nu sitter jag här hemma och har nyss pluggat lite glorsor, men orkade inte mer så satte mig här istället. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, känner för att slappa men ändå gå ut och träffa folk så får helt enkelt se vad det blir. Imorgon är det träning med uppladslaget och nu gäller det för mig att vara på topp, hoppas verkligen att både jag och Lina kommer vidare till laget, det skulle vara så himla kul !

pusspuss/ E

bilder från vandringen


Grabbarna i klassen, pigga och glada !

taggade till max ? !!


Mina glada idrottslärare

vandrar i kalhäll

lunchtajmn, vickis du ser hungrig ut ! ;)

vilopaous

framme vid ängsjö. Tältplatsen

badtajm !

Amande är jätteglad för hon har hittat ett fyrklöver !

Fyrklöver

Madde och vickis med sina maschmellows, eller hur det stavas :)

Jag,madde,vickis och emma :)

morgonpigga !

På tågan hem ville vickis inte vara med på bild längre, haha tråkis :)

EN SUPER NICE VANDRING MED MASSOR MED TREVLIGT FOLK !

hemma igen

hejsan alla. Nu var det två dagar sedan jag kom hem från vandringen och det var verkligen super kul, även om det var jobbigt att gå med all packing kan jag inte klaga. Juste jag skulle tat med mig min bikini. Vi bade på en gång när vi kom fram och det var faktiskt jätte härligt i vattnet, det trodde jag aldrig. Det blev häller ingen sömn alls för min del, sov på en jätteliten plats eftersom dom andra tre tog så stor plats i tältet men jag var faktiskt inte trött för det. Jag hinner inte ladda upp några bilderna nu för göra det imorgon när jag kommer hem från Enköping. Jag och Rasmus ska sova i hans lägenhet idag, mys mys. Just igår hade vi även vår 1 års dag. Den blev inte riktigt som jag tänkt men det var helt okej ändå.

Jag,madde,viktoria och emma.

pusspuss/ E


vandring idag

Nu är det bara en halv timma kvar tills samlingen inför vandringen. Kan ju säga att jag är inte lika taggad längre med tanke på den otorligt tunga väskan, jag ramlar nästan baklänges när jag sätter på mig den och jag har ändå as lite packning, fattar fan inte hur det går till. Men men jag får väl hoppas på att jag inte är den ända med sån stor väska.
Funderade på att ta med mig badkläder också men det är ju för fan svin kallt ute nu, men det skulle ändå vara skönt att få bort svettlukten. Men får se hur det blir med det, haha.
Be mig lycka till nu !



Minnen ifrån i sommras !


pusspuss/ E

inte bra

hej och hå. En lång måndag har det varit idag måste jag säga, och nu väntar en massa jobbig packning som ska ner i den otroligt vackra bryggsäcken. Imorgon blir det den efterlängtade vandringen som gäller. Även om det kommer bli fruktansvärt kallt att sova tror jag nog att det kommer bli kul,jag längtar skarpt i alla fall.
Idag fick jag även reda på att min stackars Sofia har slitit av både korsbandet och minisken, så jag åkte genast hem till henne med lite rosor och ett gossefår. Min stackars Sofia !
Nej nu måste jag packa sen ska jag ner en sabbis till träningen för att kolla lite och snacka med tjejerna.

Gamla minnen slår allt. En otroligt söt bild på mig och Sofia för länge sedan!

pusspuss/ E


coca cola


haha finns det någon skönare elller ?

pusspuss/ E

solig söndag

Gårdagen blev på topp. Jag var i gamla dungen med massa glada människor och en riktigt glad Julia som fyllde år. Det var verkligen en super kväll.  När klockan började närma sig vid halv 11 skulle de flesta dra ner till borgen så jag,daniel och rasmus tog en cykelsväng igenom hela bålsta för att komma till shell, där vi köpte massa godsaker och sedan fortsatte igenom halva bålsta för att komma hem till mig. Väl hemma hos mig blev det mys i soffan och jönsonligan på tv. fast hela filmen blev det inte riktigt eftersom rasmus somnade och vi andra två var rätt trötta, haha.

Idag mår jag riktigt bra med tanke på det vackra vädret, vill bara ut,ut, ut ! Men jag ska följa med rasmus och daniel till deras lägenhet och fixa lite där. Ikväll ska Maja kom förbi också, för att kolla tältet som vi ska ha till vandrigen.

sommar tider

pusspuss/ E


GRATTIS

GRATTIS MIN ÄLSKADE PRINSESSA !


pusspuss/ E

hero


blåsor ?

Jag kom nyss hem ifrån vibyspåret efter en skön skoljogg. På en timma hann jag springa 7 varva alltså lite mer en 1 mil riktigt bra tycker jag. Fast det ända jobbiga nu är att jag fått blåsor, ajajaja. Ikväll blir det mer träning, jag kommer aldrig palla och det kommer göra sjukt ont med blåsorna men det är väl bara att ta i.
Imorgon kommer min storebror hem och blir här över helgen tror jag, kul kul ! Nu har jag ingen ork för att skriva längre så hej då !

pusspuss/ E


musik

Hejhej, idag skriver jag ingenting tänkte bara visa lite söta bilder på mig och mina vänner !
Så sätt dig skönt i stolen och njut av fotona.




















pusspuss/ E

we used to be friends

Det känns helt sjuk när jag väl tänker på hur allt har blivigt. Vi som en gång var bästa vänner, som dela allt, nu delar vi ingenting. På en ända dag försvann allt, jag menar verkligen allt. Vi som en gång kunde göra allt tillsammans och berätta våra djupaste hemligheter berättar nu ingenting till varandra. Eller iaf inte vi, vad ni gör har jag ingen aning om längre. Jag kan inte säga att jag är utanför, jag har väl valt min plats själv  men på någotvis vet jag att hur mycket jag en skulle vilja skulle iallafall ingenting bli som förut. Nu när vi ses är det så tomt, det finns bara en massa tomluft jag förstår inte varför ingen kan släppa loss? Jag säger det rakt ut jag saknar er som fan. Jag saknar den tiden vi hade. Kan allt verkligen bara försvinna på en dag ? eller är det bara glömt i ett mörkrum ?

pusspuss/ E

känslig för mat ? kolla inte nu!

En riktigt seg måndag med massa plugg.
Idag kändes det som en otroligt bra dag eftersom vi skulle ha HK idag som jag längtat till men när vi väl kom dit kunde vi inte laga mat eftersom det var strömmavbrott, kan det bli bättre ? Istället fick vi bära massa mat varor till övrekökat för att maten inte skulle bli förstörd. Suck, verkligen otroligt tråkigt. Men inte långt efter HK lektionen var det lunch. ÄNTLIGEN fick vi spaggetti och köttfärsås, jag som har längtat så länge efter det. Gud så gott det var. Efter lunchen blev det bara massor med SO arbeten, vi ska skriva en PM om första världskriget och det går verkligen skit för mig. Även om det är intressant och allt kommer jag iaf inte på något att skriva och vi ska lämna in arbeter på torsdag, jag kommer aldrig hinna!!
Nu har jag precis slängt i mig lite rester från igår, kina mat. Egentligen orkade jag inte äta men måste få i mig något innan träningen. Idag blir det innebandy träning. Känner för att bojkotta fotbollen ett tag bara för fotbolls matchen i helgen men det kan jag väl inte göra, eller ?

Min och Johannas lunch tallrik idag.
Tyvärr hade vi hunnit äta lite innan vi tog kortet !

pusspuss/ E

bålsta FF- IFK mariehamn

Bålsta FF- IFK mariehamn
kl13.15 Björkvallen.
Kom och kolla !

VI TAR GULD I EPCUPEN 05


klipp

Nyss så toppade jag mammas hår och hon mitt. Vi ska nog fortsätta så i några månader och se om håret växer. Just nu har jag jättestor lust och klippa mig lugg kortare, har velat gjort det rätt så länge nu men vågar ändå inte riktitg. Men jag menar någon gång måste man väl testa ! Jag får tjata lite på morsan och se om hon klipper.

pusspuss/ E


tråkig

Idag hade jag samling kl 12 vid mickes grill och därifrån bar det av till Årsta IP. Vi mötte Vaksala och det var väldigt jämt tills dom fick in 1 tur mål och ett helt okej snyggt mål, matchen blev 2-0 och varken jag,kajsa eller carro fick gå in och visa styrka. Det blev en två timmars lång match i uppsala utan speltid och bara uppvärmning. Jag hatar verkligen det, kan tränarna inte bara säga att idag kommer du kanske inte få spela så att man inte går och förväntar sig en speltid!
Men imorgon blir det iaf match med Bålsta där jag tror att det blir en hel del speltid, jag får hoppas det iaf, annars blir hela min helg meningslös. Efter matchen blev det god mat som mättade väl. Nu ikväll har jag inte gjort så mycket förutom att ritat lite. Ska kanske träffa Sofia och några ikväll men får se om jag orkar är jätte trött. Skulle helst bara vilja lägga mig i sängen och sova.

pusspuss/ E


videoblogg

Snälla hjälp mig, hur videobloggar man ?

Idag gick jag hem tidigare från plugget, mådde as dåligt men mår mycket bättre nu. När jag kom hem iaf så la jag mig framför soffan och somnade på en gång. Så himla skönt att få sova lite. Vid fyra kollade jag på ännu ett spännade av snitt av One three hill, jag är helt inne i den serien. Nu har jag precis tagit en varmdusch efter den roliga fotbollsträning.

pusspuss/ E

7 år



7 år sedan
                                               pusspuss/ E

bortsprungen

Regn, regn och åter igen regn.  Kan det inte antingen bara komma snö eller sol. Är trött på allt regnandes, håller ingen med mig ?
Idag på orienteringen virrade jag och Jakob bort oss totalt, inte direkt det roligaste, men man får leva med det. Juste, idag började även Julia i klassen, riktigt roligt. :)
När jag kan hem från skolan var kl halv fyra, jag hann alltså städa och göra fint här hemma innan One three hill började.Thihi,det var sjukt bra avsnitt idag, håller ingen med ? Träningen idag var skit jobbig eftersom jag är så himla trött i kroppen efter matchen i helgen. Men det var bara att bita ihop, vi skulle även haft lite fys men blev ikke så eftersom alla plötsligt fick ont, haha klenisar, men skönt för min skull. Juste jag fick 2000 kr av min mormor idag, sjuk mkt pengar fattar inte varför jag fick allt. Men tack,tack så himla mycket mormor. Nu ska jag snart gå och lägga mig i min sköna säng. Imorgon får jag äntligen träffa rasmus.
   
outfit to day
utsvängda jeans - Go west
Rosa linne - HM

pusspuss/ E

grå höst dag

Idag är jag helt slut efter matchen som spelades igår. Vi var 9 ute spelare och 2 målvakter, fattar inte hur vi orkade genomföra hela matchen, men som sakt vi kämpade på bra och tog vinsten. Jag är riktigt nöjd.
Idag hade jag verkligen ingen ork till att gå till plugget med tanke på all jävla skit mensvärk men jag gick iaf, bättre en allt ligga hemma då blir det bara värre. Blev riktigt besviken när jag kom till skolan när jag såg att HK lektionen var inställd. Vi fick även jobba matte tre lektioner i rad pga lärar brist, fyfan va drygt. Jag vill verkligen att våran gamla lärare Tomas ska komma tillbaka, har fan aldrig haft en sånn bra och rolig lärare förr. Efter plugget var det bara hem och käka och kolla på One three hill. Efter det bar det av till träningen som jag precis kommit hem från. Skulle egentligen åkt ner en snabbis till innebandyn också men hann inte eftersom vi åkte och gymmade.  Nu har jag inte tid längra att blogga tänkte ringa min pojkvän och se hur han har det.
  Idag åkte även denna sötsak ner till Skåne :(
pusspuss/ E

grått och trist

Nu sitter jag här framför datorn igen. Egentligen skulle jag träffat Sofia idag men tiden hann före oss, så vi ska ses en annan dag istället. Snart ska jag käka förhoppnings vis. Ikväll är det hemma match mot BRO, jag är taggad till max även fast jag är dunder förkyld, men det stoppar inte mig ! Nej nu ska jag inte sitta här längre för mormor har kommit.
 
Dagens outfit.
Blå jeans - Weekday
Svart linne - HM
Brunt skärp - Lindex
Svart stickad kofta - HM

pusspuss/ E

stövlar

Gud, jag måste bara berätta. Igår när jag kollade igenom några garderober hittade jag mammas gamla sövlar, sjukt fina, fattar inte varför dom står där och blir gamla. Om hon inte vill ha dom tar jag dom, haha !

Lite leriga pga att jag hade dom igår

pusspuss/ E

lördag

Nu sitter jag här pga att jag inte kunde sova, mitt hals ont har gått över, och dom där jobbiga svettningarna som jag fick då och då men nu har jag istället blivigt förkyld, fast bättre det för då kan jag iaf spela på söndag. Kl är bara halv 11 och rasmus ligger fortfarande och sover, vill att han ska vakna så vi kan börja titta på filmen vi hyrde igår. idag ska jag förmodligen gå ner till björkvallen för att titta på när laget lirar.

Pusspuss/ E


kläder

Dagens köp






pusspuss/ E

good time

Idag vaknade jag med ont i halsen inte skönt, men det gör inte så värst ont som tur är. Hoppas det går över tills på söndag då jag ska spela innebandy match, ska även kolla på fotbollen på lördag. Iaf på lunchen idag drog vi tjejer i klassen till napoli för att käka, det var ritkigt mys. Sedan fick jag VG på mitt självporträt, är lite halft ireterrad med tanke på att jag la ner massor med jobb. men men, efter plugget drog jag och mamma till centrum, jag fick ett par jeans, tacktack. Sedan köpte jag en svart,grå randig tröja och en skjorta. är riktigt nöjd :)

 
pusspuss/ E

trött och slut

Hejsan alla bloggare, jag har ingen vidare lust att skriva något just nu för det känns som om jag håller på att bli sjuk, vilket jag inte vil bli med tanke på att det är träning ikväll och jag har matcher i helgen. Så snälla, snälla säg att jag bara är trött så att det är därför jag mår så här !
 


pusspuss/ E

med ett glatt leénde

Hejsan ! Nu måste jag berätta en hemlis för er och ni får så gärna skratta. Men iaf igår när vi skulle upp till vibyspåret så drog jag en vrupa med moppen på gräset som tur var. men det pinsamaste kommer nu, idag när jag skulle köra hem Ankan så hände det en rolig sak, han sa åt mig att ta det lungt vid grus svängen vilket jag gjorde, sedan berättade han att Elle hade ramlat där, så ni tror inte att jag också ramlade då ? Haha.

Pusspuss/ E


inget mer godis

Nej nu har jag bestämmt mig, från och med idag ska jag sluta med allt godis,all chips, dricka läsk och käka onyttig mat.  Nu ska det nyttiga livet börja, nu är det fane mig på tiden att bli smal. Sedan blir det mer magträning så jag får fram mukklerna,thihi. Det ända jag får äta är Kexchoklad och det är till match !


Pusspuss/ E

outfit


Dagens outfit
Mörkblå jeans - Weekmonday
Brunt skärt - Ginatricot
Vitt linne - HM
Grön stickad kofta - JC                   pusspuss/ E


upplands uttagning !

JAAAAAAAAAAAAAAA ! Jag gick vidare i upplands laget,
nu är det 30 gruppen efter det är det distrikt laget som gäller,
jag ska fane mig komma med ! Jag är verkligen hur glad som hälst nu !

pusspuss / E

shopping

Söndag - Dagen började med en god frukost hemma hos älsklings rasmus, där efter bar det hem för att säga hej då till min bror som for till skåne och blir borta 1 år till. Men men sedan bar det av till stockholm med hela famlijen fries och johan. Dagen blev lyckad. Först lite shopping då jag hittade en jeans jacka på loppis inne på hötorget, den kostade bara 100 kr, känns mig jättenöjd ! Sedan köpte jag en ny skinnjacka en mörkbrun, den fann jag också på hötroget, endast 200 kr, ett bra kap. Men dagen var inte slut efter allt shopping det blev även moovie " ARN vid rikets slut" en grymt bra film måste jag säga. Så otroligt bra men samtidigt så himla sorlig.
Men jag hade en riktigt trevlig dag, När jag kom hem var det bums ner i sängen.

Måndag -  Usch skola, idag fanns det verkligen ingenting att göra, jag längtar verkligen tills Camilla kommer så vi får en riktigt lärare. So arbeter går helt och skogen, ingen lärare fattar något och inte gör någon i klassen häller det, hur fan ska man kunna arbeta då? Efter en riktigt usel dag i skolan bar det av till centrum med mamma, där vi handlade lite mat och kollade runt på affärer, jag köpte ett nytt puder och två par nagelack, ett rosa och ett organde skit snygga ! Sedan testade jag ett par skit snygga utsvängda jeans men där blev det inget köp. Nu ska jag snart äta och efter det blir det fotbolls träning och därefter innebandy träning.


Dagens outfit
                                           På bilen finns även min ny köpta
Rosa linne - HM                                       jeans jacka !
Kort svart volang kjol - HM
Leggings - Hem ifrån
Svart silkeströja - Gina tricot 


RSS 2.0