Valborg

Matchen mot Vaksala slutade 3-2 till oss, bra spelat tjejer. Vi var verkligen världa segern !

Idag är det den så kallade Valborgsmässuafton, kungens födelsedag, och hur har jag och hur kommer jag spändera mig dag? Jo imorse åkte jag in till Uppsala med några tjejkompisar, där vi handlade lite fika och satte oss i någon park där det var fullt med ungdomar och lite överåldriga och även mycket musik. Riktigt trevligt var det faktiskt om jag får säga det själv, tack tjejer. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, har lite beslutsångest men jag hoppas det släpper när jag får reda på vad jag vill göra, hahah. Men jag hoppas iallafall att ni alla får en kanon dag och sup er inte allt för fulla!



pusspuss/ E

Idrottsdag

Idag var det den sista dagen innan en långledig helg med roligheter. Iallafall så hade vi idrottsdag idag och de två aktiviteter jag valde var bowling och innebandyturnering. Bowlingen gick verkligen riktigt dåligt där jag inte ens kom över 100 p på nästan tre serier, medans Melissa typ hade 250 p, haha ibland har man bara otur helt enkelt. Även innebandyn gick inge vidare för min enhet, men vi fick nog iallafall ett brons tror jag, spelade även med lite andra färger också eftersom dom behövde en eller två tjejer. Innebandyturneringarna är alltid roliga men i år var de inte alls lika kul, lite tråkit eftersom det var den sista jag fick göra på Futurum, hehe.
Ikväll är det serie match mot Vaksala, Årsta IP 20.00 kom gärna förbi och kolla om ni bor i Uppsala eller bara har vägarna förbi, be mig lycka till!



Bowling















pusspuss/ E

Bålstacentrum

Lite dålig uppdatering från min sida, förlåt men jag har verkligen ingen ork till datorn nu för tiden. Det ända som gäller är skolan och träningar, typ.. haha !
Idag har jag iallafall lämnat in min balklänning för uppsyning och även köpt en liten väska till så jag kan ha mobilen och lite läppglans. För övrigt har det inte hänt så mycket i skolan, fick tillbaka mitt Soprov om rättsamhälle och fick VG, skit bra ! Tycker jag iallafall, fick alla rätt på en grej jag bara gissade på, lysande Elin, haha !

Ja under helgen i Västerås blev det lite shopping och även lite idag då nere i Bålstacentrum där man verkligen kan stor shoppa ;]


 

   



 


Skor, New Yorker
Tshirt och hårband, Lindex




pusspuss/ E


SILVER MEDALJ

Efter en hel helgs innebandy så visade sig resultatet bra, vi kom hem med silver medaljer! Bra kämpat tjejer, det här var vi verkligen världa, ni var kanon allihopa !

Valhall vs Åmot, 4-3 tror jag
Valhall vs Västeråselit, 0-7,
Lite sämre en förra matchen med vafan, det spelar ingen roll :]



Nu är jag helt mör i kroppen och ska lägga mig framför tv med en fryspizza, mums !

pusspuss/ E


Vahall vs Västerås, 0-4

Dagens matcher säger jag bara, härligt tjejer fortsätter vi såhär kanske vi kan ta en silvermedalj. Vad ska man egentligen säga? Vi kämpade på bra och det visade sig i alla matcher och vi hade roligt, precis som vi sa att vi skulle ha när vi åkte till cupen.
Bästa matchen vi spelade var Västerås matchen då vi mötte deras elit lag som typ har åkt ur eller något sånt där. Snacka om att vi kämpade på som bara fan, och det visade ju sig i relutatet också, 4-0 är inte alls dåligt!

Valhall vs Lövet, 3-1
Valhall vs Västerås elitlag, 0-4
Valhall vs Surahammar, 3-2




Sen måste jag passa på och säga GRATTIS SANDRA PÅ 19 ÅRS DAGEN ! Hoppas det varit bra och att du har haft kul nu ikväll på studentskivan !




pusspuss/ E

Stenhagen vs Valhall, 3-3

För er som vill veta, det gick kanon bra att spela med foten och idag gör det inte alls lika ont. Jiippie säger jag bara ! Matchen spelades iallafall mot Stenhagen där även Joanna var med och spelade, riktigt roliga att träffa henne igen, slutresultatet med 3-3. Vi låg under med 2-0 och jobbade upp oss riktigt bra, nu får vi se hur det går idag. Kommer komma hem ganska sent för sista matchen är halv nio ikväll så skriver nog ingenting då men annars skriver jag på söndag.


pusspuss/ E


typsikt mig

Hur ska jag kunda spela match ikväll och hur ska jag kunna spela matcher hela helgen? Jag hatar att man ska göra illa sig precis innan något roligt men det är ju typsikt mig, denna gång blev jag iallafall inte sjuk, ha ! Aja jag för kötta som min lilla vän Anna alltid säga :] skriver kanske när jag kommer hem, ha en trevlig kväll  !


pusspuss/ E

Taylor Lautner

Lite dålig uppdatering jag vet men jag orkar verkligen inte sätta mig vid datorn när jag kommer hem från skolan. Jag lägger mig bara ner på soffan, antingen läser jag eller kollar på tv mer en så orkar jag inte. Är helt slut när jag kommer hem om dagarna. Men men jag ska försöka bättre mig.
Ett stort samtals ämne i skolan är ju " Twilight" iallafall mellan oss tjejer, för er som läst böckerna så förstår ni nog. Jag menar man ser allt i minsta lilla detalj, oh jag blir bara så avensjuk att det inte var jag som var Bella i den där boken, vilket liv, haha nog om det.
 Imorgon är det redan fredag och det betyder INNEBANDYCUP i Västerås, be oss lycka till ! Jag kommer nog inte skriva så mycket den här helgen men kan ju alltid försöka.

Taylor Lautner
   
Och Hille du hade rätt, han är fan så mycket snyggare i kort hår, hhihi ! :)



pusspuss/ E


Kika in på bloggen

Sandra är en tjej på 16 år och som i slutet av sommaren får en egen lite tjej, hur coolt är det inte ? Jag tycker att den här tjejen är grymt cool som verkligen vågar stå för att hon är med barn vid sån ung ålder och att hon dessutom avgudar sin lilla bebis.
Kika in på hennes blogg, jag lovar att ni kommer gilla henne ! www.ungmammasandra.blogg.se


pusspuss/ E


inte idag

Idag orkar jag verkligen inte att blogga och det finns dessutom inte så mycket att säga så vi ses imorgon !


pusspuss/ E


ordning och klar på tio minuter

Eftersom mina vänner här runt om tyckte att det var lättare att läsa med svarttext så får ni det, även om jag själv gillade det blåa bättre !
Idag gick jag upp vanlig tid och ändå är jag klar för länge sedan, herregud. Jag gjorde mig klar på typ tio min sen packade jag alla grejjer nu ska jag inte åka förens om typ 45 min och inte tänker jag lägga mig häller för då somnar jag väl säkert så istället tänkte jag sätta mig och plugga till provet vi har i efftermiddag, det kommer gå skit för mig men jag får väl nöja mig med ett G. Aja skriver när jag kommer hem senare idag !


pusspuss/ E

design klar, vad tycker ni?

Nu har jag äntligen gjort klar designen, säg gärna vad ni tycker : ]


pusspuss/ E


outfit to day

Idag vare bowling med friends gruppen och vem vann? vem vann? Kan det varit jag kanske? haha ahrrå det kan de, vann på 224 poäng på två serier så jag är nöjd ! Det har aldrig gått så här bra för mig någonsin, haha !
Förövrigt har dagen varit bra, har haft två lektioner typ, skönt skönt !  Idag blir det inte mycket till att skriva eftersom jag måste plugga till provet men ni får iallafall dagens outfit:]








pusspuss/ E

SM FINALEN

Fredags kvällen var riktigt rolig faktiskt, det började med att jag träffade tjejerna, Johanna, Camilla och Melissa, lite senare kom killara och hämtade upp oss och sedan fortsatte vi vidare till lastberget där vi grillade och snackade, trevligt. Runt tio halv elva åkte vi vidare hem till Konrad och sjöng lite singstar  och sådär. Tack för kvällen :]

Igår var stämningen på topp inne i Globen, en publik på 14 000 personer, där även jag och Sandra befann oss. Damernas match stod imellan Balrog vs. Falun, där Balrog tog segern! Herrarnas match stod imellan AIK vs. Varberg där AIK tog sergern med 6-2, yeah säger jag bara. Vilken klack Varberg hade, haha fyfan ! Ritkigt roligt var det faktiskt, pompomtjejer, nallebjörna och en hel klunga med människor. När dagen tog slut inne i stockholm fortsatte den hemma hos mig med lite mys, filmen " Wildchild " som Sandra hade med och även popcorne och saft. En super dag var det verkligen och jag hoppas att det kommer blijetter till SM Finalen 2010.  Jag tänkte lägga in lite bilder men eftersom datorn håller på att krongla är det lite svårt så ni får en fin bild på självaste GLOBEN !





Nej nu måste jag plugga till soprovet, rättsamhälle!


pusspuss/ E

Ny design

Jag tänkte göra en ny design, så om sidan ser lite annorlunda ut så vet ni varför. Jag kommer antagligen inte fixa så att designen blir klar på en dag men jag ska försöka !


pusspuss/ E


" Klyckling på fredag, det gillar jag bäst "

Äntligen fredag !
Kyckling på fredag, det gillar jag bäst..... Kommer ni ihåg den reklamen? haha fick bara fram låten nu när vi faktiskt ska äta klyckling här hemma. Skoldagen gick relativt fort och jag blir bara mer och mer nöjd med min tubtröja jag gör på slöjden. Den kommer verkligen bli kanon snygg !
Ikväll blir det grillning med tjejerna i klassen och nåra vänner till dom, riktigt trevligt. Jag önskar bara att min prins ville följa med men jag kan inte tvinga honom. Iallafall så hoppas jag att kvällen blir trevlig !
Imorgon är det SM FINAL I BLOBEN ! Längtar faktiskt lite, det kommer säkert bli skit skoj, åker dit med Elof :] Ni får nog veta mer om morgondagen imorgon, haha ! Skriver kanske senare men lovar inget.


pusspuss/ E


Second chance Shinedown


Second chance Shinedown !
En super låt men en skön cover singer




pusspuss/ E

" skit i det då "

Imorgon är det redan fredag, tack godegud !
Skolan idag har faktiskt gått riktitg bra och SOlektionen som typ var tre timmar lång var riktigt interessant då vi nu har startat ett litet arbete om dödsstraff. Visste ni att under ca 1989 dödade men  98 st egenom avrättning i USA, hemskt. Jag som tycker att den skyldige ska ta sitt straff egenom att lida i fängelset tills döden möter honom eller henne.
Sen har jag nog den sjukaste och roligaste NO/matteläraren. Vi har ju prov imorgon i Kemi och jag fattar noll om hur man ska göra med en raktion och binda över joner till varandra och ah då sa min lärare till mig " men skit i det då, du ska väl iallafall inte anväda dig av det här när du blir äldre? " ganska roligt tycker jag, haha !
Nej nu måste jag sätta igång att plugga men först ska jag läsa ett kapitel i min nya bok som kom igår, Så länge vi båda andas !


  



pusspuss/ E

Se lyckan i allt

Se dagen som en dans på rosor!
Tänk alltid positivt även om det är svåra stunder, våga vilja vakna upp på morgonen och tänk att idag kommer allt bara flyta på bra. Det finns så många människor här i världen som inte alls mår bra pga av andra människors beteende. Varför är det så? Ska man få ta stryk bara för att man ser ut på ett vist sätt eller har en kläd stil som ju du inte gillar. För att man inte själv vill vara den där coola personen som alla andra ska gilla, utan bara vara en i mängden som har sina vänner. Varför ska man få ta stryk bara för att man är så? Vi alla har lika mycket rätt här i samhället, här i världen.
Jag vet att många av er skrattar åt folk som går förbi, kanske snackar skit om eran bästavän lägg av med det, för det gör ändå ingen nytta. Man behöver inte gilla alla människor, jag gillar inte alla och det gör säkert inte ni heller men man behöver ändå inte skriva ut det eller säga det personligt högt så att det ska gå igenom skolkorridorerna.

Jag är bara så trött på att vissa människor  trycks ner pga av deras ideal, sen är jag även riktigt trött på dom människor som tror att dom har en högre klass och ser ner på oss andra.
Kan vi inte alla hjälpas åt nu, stora som små ! Vill ni verkligen att era barn ska växa upp utan att vilja gå upp på mornarna? Det vill iallafall inte jag så hjälp till nu !



pusspuss/ E


first day at school

Första skoldagen gick helt okej även fast jag var trött ungefär hela tiden och är det fortfarande. Nu när man lagt sig så sent och sovit till en hyffas tid i en hel vecka är det så svårt att vända på allt, lägga sig tidigt gå upp tidigt. Jag hatar det helt enkelt, tänk om man redan var lärd och hade kunskapen, så man fick göra precis vad man ville i typ så många år som man gått i skolan och sedan börja jobba lite senare, gud så skönt !
På fredag har vi prov så nu är det bara se till att plugga gärnet så jag klarar mig, vill ju gärna få högre en G men det kommer jag knappast få, heheh.
Känner att jag är lite för trött för att blogga just nu så vi får se om jag skriver mer senare eller inte.
Juste fick reda på om jag kom in till ST Martin prellemenärt och det gjorde jag, så nu får jag bara hålla i betygen och hoppas på det bästa !



Men tänkte iallafall ge er en dagens bild


pusspuss/ E

1-1

Matchen  mot Nordia slutade 1-1
Jag tyckte att vi spelade riktigt bra idag, vi rullade bollen och snackade mycket, helt klart bästa matchen hittills men tills säsongen börjar så kommer vi ha byggt upp spelet lite till.  Vi hade även kunnat sätta några bollar till i mål men vi hade lite otur helt enkelt, min variation av deras spel är ungefär så här, så fort dom nudda bollen sparkade dom bort den, när dom fick hörnor tog det ce 3 min innan dom hade fått någon som vill slå in den, jag menar hur kul är det inte att slå en hörna? Jag tycker verkigen att det är super kul iallafall. Nej nog om matchen, nu ska jag snart äta tacos och sedan sätta min med NOboken för att plugga lite till provet. Ikväll är det "ballar av stål" vilket betyder att soffan är min mellan 21,55 till 23.00


pusspuss/ E

Sista dagen innan skolan börjar

Igår blev det inte till så mycket uppdatering men vill gärna låta dom två sista dagarna vara fria utan att tänka på något. Men iallafall så umgicks jag med rasmus hela dagen igår, riktigt mysigt var det. På kvällen kollade vi även på den nya James Bond filmen, Quantum of solace. En helt okej film måste jag nog säga, jag tycker att dom gamla är bättre men det är inge fel på dom nya heller, så ah vad ska man säga om den? Action som vanligt och Bond får all skulld på sig.

Idag blir det fotbollsmatch mot Nordia på gräs, jag längtar verkligen. Men jag tycker det är synd att vädret är så dåligt idag, jag som ville spela i shorts, nu törs jag knappt det, haha men men. Jag tänkte skriva lite senare, men för er som vill kolla på spelas matchen på Lötgården i Grillby kl 14.00


pusspuss/ E


Påskdagen

Idag är det den så kallade " Påskdagen " då vi får påskägg och den traditionella påskmaten som är samma sak som julmat, midsommarmat och ah, ni förstår säkert vart jag vill komma. Jag själv tycker verkligen inte om maten som ställs på bordet men i år hade vi en liten annorlunda maträtt på bordet, sushi och grillat. Lite godare, iallafall med grillat, haha. Jag smakade tuvärr inte på sushin, eftersom fisk inte faller in i smaken så kände jag mig inte tvingad till att äta det och speciellt inte med sjögräs, fysjutton.
Nej nu ska jag gå och vara lite social med släkten igen men helst av allt skulle jag vilja läsa, tro det eller ej men är helt inne i min bok, den tredje boken av Stephenie Meyer,  Ljudet av ditt hjärta. En roman med en sjuk spänning och läskigheter. Jag ska införskaffa mig fjärde boken också och sedan börja läsa om dom på engelska, nörd jag vet men ibland önskar jag nästan att jag var Bella i boken.  Nej nu måste jag gå


pusspuss/ E

dagens köp

Juste köpte även det här i jakobsberg.
En klänning från ginatricot som alla kommer bära i sommar och även dessa örhängen.








pusspuss/ E

äntligen är klockan tillbaks

Jag är ledsen om uppdateringarna är dåliga den här veckan men jag orkar faktiskt inte sitta vid datorn nu när det är lov. Då vill man liksom ut och röra på sig, umgås med vänner och familj.
Min dag har iallafall varit bra, det började med lite läsning ute i solen, där man även fick lite färg. Sedan fortsatte den vidare till jakobsberg med älsklingen för att hämta ut min klocka som varit på lagning och sedan kikade vi runt lite där. När vi väl kom hem lagade vi mat, pompa och grillat kött, mums ! Nu ska jag snart hem till min prins igen för att hitta på något skoj, skriver kanske imorgon beroende på, släkten kommer :]


pusspuss/ E

redan torsdag

Idag är det redan trosdag, lovet börjar lida mot sitt slut och det tycker jag verkligen inte om. Skulle gärna ha en lov vecka till.

Igår kväll hyrde Rasmus och jag film, " Saw 5 " eftersom jag inte sätt den än, jag tyckte den var helt okej men ändå ganska dålig medtanke på att den var jättelik  Saw 2, tycker inte ni som har sätt den också de? Men iallafall så såg vi på den och sedan busade vi lite. Idag har jag varit en sväng nere i centrum med Mamma, jag köpte ett linne på Lindex, super gullig var den. Idag tänkte jag bara ta det lugnt om inget annat kommer upp och sedan ikväll är det träning. Men där tar jag nog också det lugnt eftersom jag vaknade med världes förkylning imorse, jag vet inte om det är allergin som börjar komma eller om det är vanlig snuva.


   



Jag köpte även dom här skorna förra helgen för endast 80 kr




pusspuss/ E


fönstershopping

Gud vad trött jag är nu, har varit ute och farit ända sen klockan tio imorse. Idag har jag befunnit mig i Stockholm med Viktoria för fönstershopping och lite prover till balklänningar, vi hittade inte så många även fast det fanns typ tusen stycken, haha och föntershopping ja det kan man verkligen säga att det blev. Jag har aldrig handlat så lite när jag har åkt in till stan, hade bara med mig en kofta och ett par hårspännen hem, bra gjort ! Nu slapp jag slösa mina pengar. Koftan får ni se någon annan dag, kanske imorgon. Jag orkar inte ta fram kamerna nu och så, men dagen har iallafall varit kanon.
Ikväll blire bara chill, ska träffa älsklingen, hyra film kanske eller göra något annat skoj.



pusspuss/ E

Grattis henni, eller grattis i efterskott

Hur har dagen varit? Helt okej, firade Henni en liten stund med Julia och Sofia, sedan åkte jag hem tog en promenad med Viktoria och snackade om typ allt mellan himel och jord. När jag kom hem från promenaden lagade jag lite mat och sedan åkte jag till pappas jobb där vi skulle jobba med innebandylaget för att samla in pengar till cuper. Vi var inte speciellt många men det gick fort iallafall, haha.
Nu på kvällen har jag umgåtts med Viktoria, kollat på tv och gått ut med hundarna, träffat några vänner lite snabbt och sådär. Imorgon blir det även stockholm en sväng för att kika på lite klänningar till Viktoria och även fönstershoppa. Jag kommer säkert komma hem med någon tröja men ska försöka att inte handla allt för mycket eftersom jag inte har så mycket pengar, haha. Nej nu ska jag sova, god natt !


pusspuss/ E


övernattning med viktoria

Nu sitter jag här ännu en dag när solen steker på här utanför. Igårkväll kom Viktoria hit efter träningen och vi kollade på tv och snackade ungefär halva natten, riktitg roligt faktiskt. Just nu står hon inne i duschen och vi ska snart åka iväg en sväng. Senare idag ska jag kanske åka iväg till pappas jobb för att klistra lite lappar med innebandylaget, annars är det fotbolls träning som vanligt.  Jag skriver nog senare, hej så länge.


pusspuss/ E


vårsol

Nu har jag precis tagit en promenad med mamma och hundarna ute i vår solen. Det är verkligen underbart skönt om man bortser från alla kalla vindar, nu längtar jag bara tills sommar lovet. Det är faktiskt bara ca 10 veckor kvar och det är inte så långt faktiskt:]
Ikväll är det träning och även lite folk som ska grilla och sådär, så jag får se om jag går ut efter träningen då, ha en bra dag.


pusspuss/ E

frukost på sängen

Det blev inte så mycket mer uppdatering igår kväll men jag hade det bra även fast det var jätte kallt ute, matchen slutade 2-1 till dom andra, alltså inte ESK. Vi kom väl hem runt halv åtta på kvällen och då kollade jag klart på Gossipgril och lite på WO sedan for jag vidare hem till älsklingen där  jag sitter nu. Har precis fått frukost på sängen och gud så mysit det var. Jag hör av mig senare till er för nu ska jag busa med prinsen !


pusspuss/ E

fotbollsmatch i det här vädret

Igår blev det stork pisk på bowlingen, jag som sa att jag skulle vinna och fick bara 129 poäng, haha lyckat!  Jag hade iallafall en trevlig kväll även fast jag förlorade, efter bowlingen åkte Rasmus och jag hem till honom och kollade lite på tv sedan for jag hem för att titta klart på filmen vi börjat på " Vid din sida " , en riktigt bra film men sorlig.

Snart blir jag upphämtad av familjen Fries för att följa med på fotbolls match, jag är inte direkt sugen medtanke på vädret men vill gärna se när min prins spelar, så det var ju bara att följa med. Jag hoppas att molntäcktet och regner försvinner och att solen kikar fram senare under dagen. Skriver senare, heddå !


pusspuss/ E

hemma igen

Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår men när jag slutade ifrån skolan åkte jag nästan direkt till Enköping för att umgås med min prins och hans mamma. Jag hade det som vanligt super trevlig med god mat och trevligt sällskap. Idag var jag och Eva även duktiga och sprang under tiden så Rasmus tränade, inte för att det blev en lång runda men vi rörde på oss iallafall, haha :]
När jag kom hem idag drog mamma och jag ner till centrum för att kolla efter ett par skor jag kan ha till balen och jag fann ett par, inte så direkt snygga men dom var sköna och dessutom så syns dom inte eftersom klänningen är så lång, ganska fiffigt. Jag har även haft lite kontakt med en tjej ifrån Upplands laget som nu är och spela Sm med F 17 och det går riktigt bra för dom, och tjejer jag håller stort på er. Lycka till ikväll och se till och vinna skiten !

Ikväll blir det bowling med älskling, Viktoria och Kolan. Det ska bli både roligt och trevligt, och jag ska fan vinna den här gången ! hahha.


pusspuss/ E


bullar

Duktiga mig, nu har jag gjort alla läxor och även städat här hemma !
Min mamma har även bakat bullar idag och gud så gott, har inte ätit hennes bullar sen jag vet inte när dom saknar man helt enkelt, haha ! Jag ska snart lägga mig framför tv igen och bara ta det lugnt, kanske powernapa lite vad vet jag? haha
Ikväll är det träning och det ska bli kul medtanke på vädret :)


pusspuss/ E


tack babe

Igårkväll möte vi Tullinge i en träningsmatch och vi åkte på storpisk, matchen slutade 8-2. Hade vi varit lite fler på bänken och haft ett bättre spel är jag klart säker på att vi hade vunnit men jag är inte ledsen för förslusten för ibland måste man också förlora och så länge det är kul och spela gör det ingenting, tycker jag iallafall, haha.
När jag kom hem från matchen väntade min prins hemma hos mig, blev helt förvånad han som sa att han inte hade någon skjus och sen så var han bara där. Tack älskling du är bäst <3

Idag blev jag hemma från skolan pga av att jag kom hem skjut sent igår och även pga av huvudvärk, inte alls skönt men det har gått över nu så. Jag har faktiskt varit riktigt duktig har plugga i två timmar redan, är inte det bra eller? Har gjort klart engelska läxorna och nu är det bara recensionen kvar sen är jag klar, skönt. Inge mer läxor sen, bara lov.  Jag skriver senare.


pusspuss/ E

solstråle

Igår tog programet " Den rätte för rosing " slut och hon valde Hugo för er som inte såg. Jag tycker att det var ganska stor ålders skilnad på dom båda två, hennes dotter skulle ju kunna vara tillsammans med Hugo men i kärlekens värld spelar det inte så stor roll, bara man är lycklig så. På kanal5.se kan du hitta Lindas blogg där det står om romansen och varför hon och Hugo inte är tillsammans idag. Varför förhållandet inte fungerad och lite smått och gott.

Dagens väder ska vi ju inte tala om, det är helt underbart vad skönt det är. Vill helst vara ute men tänkte vila upp mig och kanske passa på och göra lite läxor nu innan jag åker vidare till Tullinge för att spela en match. Är grymt taggad även fast jag är trött, haha. Hur går det ihop? Men men så länge vädret bara blir bättre och bättre kommer jag bara bli lyckligare. Imorgon kommer även min storebror hem tror jag, om han inte kommer på fredag istället. Tänke sätta mig med ett par läxor nu, hej då !


pusspuss/ E

RSS 2.0