lördags kvällen

Lite bilder ifrån kvällen hos Sussie !

















pusspuss/ E

nu ska jag sluta lova

Usch vad jag lovar saker hela tiden, typ som igår.  Jag sa att jag skulle skriva senare men det hände aldrig eftersom min prins kom över och dessutom var jag grymt trött. Är trött hela tiden nu förtiden, verkligen super jobbigt. Sen har jag ont i huvudet nästan varje dag när jag kommer hem från skolan, vad beror det på?
Iallafall så har dagen varit helt okej, det är så himla skönt att vi slutar så tidigt nu när de bytt ut schemat och sådär i vanliga fall skulle vi egentligen slutat kvart över tre idag men iställer så slutar vi tjugo över två nu, skönt! Vad har jag gjort sedan jag kom hem? Legat framför soffan och kollat på Made och även läst ut boken som vi nu ska göra en recenssion på nu, ifrån början var boken sjukt seg men nu när den är slut hade jag nog allt velat att den skulle varit längre, haha.

Jag tänkte att ni skulle få ett smakprov på en av balklänningarna jag testat, en klänning som har varit med under många års tid. En klänning jag själv tycker är vacker men jag skulle nog inte vilja ha den på balen eftersom så många innan har haft den. Men här är den iallafall.


Sedan behöver ni ju inte lägga märke till mitt glada ansiktsuttryck och även BHbanden, haha !



pusspuss/ E

dålig uppdatering

Oj vilken uppdatering, jag som försökte skärpa mig.
I lördags kväll var jag iallafall med tjejerna i laget hos Sussie där det bjöds på mat och underhållande scener. Efter en trevlig kväll fortsatte de äldre vidare till Rilles och vi små( under 18 ) fick hitta på lite eget så jag träffade min älskling. Kvällen var iallafall kanon kul, ska försöka få tag på lite bilder.
Igår (söndag) gjorde jag inte så mycket, eller ah jag åkte en sväng med mamma och farmor för att kolla på yttligare lite balklänningar och jag hittade min klänning, är så himla nöjd ! Ni får se den om tre månader, haha. Efter det sov jag lite och på kvällen åkte jag hem till min prins.
Just nu sitter jag i skolan och har språk, as trist. Idag hade vi häller ingen hemkunskap så vi drog hem till Johanna och kollade på film " 27 dresses " vi hann nästan se klart hela filmen, bara någon halvtimma kvar kan jag tänka mig, så den snutten ska jag kolla på när jag kommer hem. Skriver senare.


pusspuss/ E

Let's dance vinnaren magnus

Efter en riktigt jobbig träning igårkväll sov man fint i natt, tror inte att jag vaknade en ända gång. Och vad säger vi om att Magnus vann Let's dance? Jag tycker att det var ganska tråkit medtanke på att Laila är en mycket bättre dansare men ändå sjukt häftigt att en sånn stor man kan dansa så bra, haha.






För ca tio minuter sedan kom jag hem ifrån Uppsala där några tjejer från laget och jag + tränare hämtade ut en pokal. Pokalen fick vi pga av att vi vann serien och det är ju alltid kul. Ja i allians träffade man även många upplandstjejer och det är alltid lika kul som vanligt för då kommer minnena fram. Allt kul vi gått igenom och allt jobbigt jag känt, men att träffa dom räknas bara positivt. Ikväll ska jag hem till Sussie och äta lite gott och fira med laget, jag hoppas att kvällen blir skoj ! Skriver kanske senare.


pusspuss/ E

" Du är en sån bra vän "

Idag fixade man så vi fick sluta 1,5 h tidigare, skönt ! Skoldagen gick helt okej och jag hann med jättemycket på syslöjden. Vill bara ha min tuptröja nu. Fick även en jättefin komentar idag också. " Du är en sån bra vän " tack Maja, du är också en bra vän. Blev super glad när jag fick höra det där:]
Nu tänkte jag ta och fixa mig lite, skriver kanske senare


Dagen klädsel


Randig tröja - Indiska
Högimidjan jeans - Cubus
Klocka - O.n.e
Örhängen - Ginatricot



Juste ser ni någon skillnad på håret? Min hemlighet, satte nyss i mitt gamla löshår bara för skojs skull så nu kommer det sitta kvar där ett tag till tror jag.


pusspuss/ E

schooltime

Nu är det fredagmorgon och jag har språk, svenska/engelska så det händer inte så mycket här. Ska börja läsa lite men orkar inte riktigt än, vi fick någon bok igår som heter  " Vi som ser på " inte alls så bra men det är bara att läsa på så man hinner lämna in en recenssion innan påsklovet. Klockan åtta i morse hade jag kvartsamtal och det gick helt okej, Gabriella min kontaktlärare var iallafall nöjd med vad som stod på bedömningarna.
Idag ska jag prova lite fler balklänningar och förhoppningsvis kanske min drömklänning finns där och om inte, kanske jag hittar någon annan fin. Efter provningen är det bara att skynda sig hem för att byta om och sedan fara vidare till Kallhäll där det är träning. Ikväll ska jag antingen hem till en klasskamrat eller umgås med älsklingen, vi får helt enkelt se.  Nej nu måste jag gå, ha det så bra.


pusspuss/ E


dagens outfit

Oj jag glömde, ni ska få en outfit också !








pusspuss/ E

det ska bli en hemlighet

Mina vänner jag tar tillbaka det jag sa om att visa upp balklänningen, jag vill att det ska bli en hemlighet. Men jag lovar att klänningarna var super fina !
Ja efter att testat lite olika balklänningar är jag inte alls längre ute på samma spår som jag började jackten med och  har det blivit bättre eller sämre? det kan jag inte svara på och jag kommer nog själv aldrig komma fram till det rätta men hur det än blir kommer det vara en av de vackraste klänningarna jag burit.
Ikväll ska jag förmodligen sova hemma hos Rasmus om klockan inte blir allt för mycket innan jag hunnit klart med en liten grej:) hemlis, haha. Men går det fort kommer jag över äskling, jag lovar <3
Det blir nog inte mycket mer skrivning för min del idag, är väldigt trött. Ha det så bra.


pusspuss/ E

balklänningar och fotbollsskor

Ja hur har dagen varit? Har känt mig lätt irriterad hela dagen varför vet jag inte och det har varit riktigt jobbigt, men jag gick igenom hela skoldagen iallafall. Imorse cyklade jag även till skolan och gud så skönt det var, jag är så glad att man entligen kan ta cyklen iställer för att passa en tid till bussen och sen det härliga vädret gör ju en precis inte så ledsen häller, nu saknas bara värmen. Efter skolan åkte jag ner till centrum med mamma för att kolla på något halsband som min farmor och farfar tittat på men det halsbandet blev det inte utan bara en sten. Sedan hämtade vi även ut mina fotbolls skor, yeaah. Nu saknas bara gräset för att jag ska kunna börja använda dom. Snart ska jag iväg och prova lite balklänningar och bilder kommer det lovar jag, skriver senare.


pusspuss/ E


vårens mode





Vårens nya trender är ju bara så coola och de modet som står högst på min lista är dom slita jeansen. Hur snygg är det inte till ett par pumps och en riktig fin t-shirt? Eller kanske med ett snyggt party linne? Vad säger vi om mockajackan? Är den inte lite häftig den också fast kanske i en annan färg? Jag tycker iallafall de. Men vad säger vi andra om de slitajeansen, vart man än går så har någon de på sig, vilken affär man en går till testas dom överallt. Jag är helt inne på dom men som sakt alla bär dom och hur kul är det egentligen? Visst visst modet går runt och vart man än går möter man alltid någon som har lika kläder som en och det kommer man aldrig komma ifrån men hur kul är det på en skala och bära samma jeans som hälften av alla här i världen? inte så kul.


pusspuss/ E

" Let's dance "

Vilken gullig pojkvän jag har, igår kväll när han kom hade han med sig två påskharar till mig!
Idag har vi haft uppsats delen i engelska nationella och det gick väldigt bra, eller det kändes som det iallafall. Jag valde att skriva om ett val jag gjort här i livet eller som jag måste göra snart, och där skrev jag då om valet mellan att fortsätta spela innebandy eller fotboll, vad jag måste sluta på och ah ni förstår säkert. Är väldig nöjd med uppsaten så, skrev typ 5 a4 också, thihi!
Ikväll blir det innebandyträning och snart vill jag lämna in min klocka som gick sönder idag, men får nog vänta tills mamma vaknar. Juste vi hade även onsdagsskoj i skolan idag med temat " Let's dance " och självklart var man med och dansade med en liten tjej i 2:an, roligt var det iallafall även fast vi kom på 4 plats, haha.



pusspuss/ E

vad tycker ni andra?

Hur tycker ni? är dessa byxor snygga? eller är dom fula? Jag har funderat så himla länge och jag har testat dom typ tusen gånger för dom är grymt sköna men jag vet inte om det är ett par byxor jag skulle välja att gå i på stan. På henne, här på bilden sitter dom ju sjukt bra och på mig som är så kort, sitter dom inte alls lika fint och det är väl de som suger. Men hur tycker marioteten är dom på plus sidan eller ligger dom på minus? Jag lägger en blanklapp medtanke på att dom funnits i mitt huvud ett tag. Skulle ni andra kunna tänka er att gå i dom?





pusspuss/ E

nu är vi i gång

Ja vad ska man säga om skolan egentligen? Alla basämnen är lärarlösa och det är ju ganska dåligt medtanke på att vi har nationella nu och så. Håller ni inte med mig? På musiklektionen började vi komma igång med våran lilla "dansmusikal" och snart så kan vi också börja träna in danserna, fun !
Vad kan vi säga om vädret idag? Fint men det snöar och blåser lite för mycket i vissa stunder, jag säger bara att det ska bli grymt kul att träna i det. Skulle hälst vilja ställa in dojorna idag, men jag kan  ju inte bara skippa en träning för vädrets skull, aldrig. Ikväll blir det iallfall andra avenyn, är så sugen på att se vad som händer med Greger, haha.


Dagens slappa kläder.
Det är lite dålig kvalite på bilderna men ni ser nog.







pusspuss/ E


skoprovning

Jag kom precis hem ifrån centrum efter en tråkig och jobbig provning på nya fotbollsskor. Jag hatar verkligen att prova skor för jag kan aldrig bestämma mig vilken som är skönast och jag tycker verkligen synd om personerna runt min omgivning under det tillfället, haha. Men att prova skor är inte min starka sida eftersom jag har så små fötter, det finns typ aldrig i min storlek. Sen är jag så himla petig också med att det måste sitta perfekt överallt, sitter det bra vid tårna är dom förstora i hälen, sitter dom bra i hälen är dom inte sköna och ah ni fattar, haha.

Här får ni dagens outfit.
Slapp och skön







pusspuss/ E


har jag haft ont i huvudet sedan kl 10 imorse

Äntligen hemma från skolan. Dagen har varit en plåga har haft ont i huvudet ända sedan kl tio i morse så nu vet jag inte om det blir någon träning. Vill verkligen träna men det känns så ovärt när man inte kan ge ut fult. Ger man inte ut fult, vad är det då för mening med att träna? Då hjälper det ju ingenting, men vi får se hur det blir med det.
Ikväll ska jag iallafall kolla på " Ballar av stål "  och förhoppningsvis sover älsklings pojken här.



pusspuss/ E

sitter här i skolan

Nu sitter jag är i skolan och har nyss haft hemkunskapsprov, det gick helt okej faktiskt men jag vet inte om det räckte nog till ett MVG. Just nu känns det helt onödigt att vara kvar i skolan eftersom vi inte har någon lärare förrens kl ett typ, men men det är väl bara att försöka plugga på iallafall. En grej som förstört dagen ännu mer är vårat nya schema, vi kommer sluta kl tre på fredagar, gud vad det suger. Sen har vi bara tio minuter på oss att duscha och så efter idrotten hur dåligt är inte det? jag som vill hinna tvätta håret också. Nej nu ska jag försöka bli lite positiv här, skriver när jag kommer hem.


pusspuss/ E

plugg,plugg,plugg

Nu har jag pluggat hela dagen, eller nästan iallafall. Började kl ett och slutade kl fem typ då jag träffade Sofia en snabbis, efter det åkte jag hem till älsklingen där jag pluggade yttligare lite till och ändå så kan jag typ ingenting, lyckat säger jag bara. Jag är så trött på att jag alltid har det så svårt att lära mig saker och ting, att ingenting fassnar i huvudet även fast jag pluggar som en tok. Ge mig en smart persons hjärna tack, eller iallafall lite kunskaper typ ett fotografisktminne så jag kommer ihåg typ exakt och ah ni fattar. Nej nu måste jag plugga lite yttligare ska fan få MVG på provet.


pusspuss/ E


pic's

Här kommer lite bilder från igår!




 
















pusspuss/ E


kvällen bestod av dans och skratt

Kvällen hos Daniel blev kanon. Det kom trevligt folk från Enköping och även lite bålstabor man lärde känna. Även Camilla kom dit och tack för det vännen, jag hade super trevligt med dig. Kvällen bestod tillmestadels av dans och skatt. Jag hade det iallafall super trevligt, så tack Daniel för att man fick komma och tack ni andra för att ni gjorde kvällen värld.
 Nej nu ska jag gå och vara social med Rasmus och sedan måste jag plugga som en idot, för har hemkunskapsprov imorgon och jag kan ingenting, haha.  Bilder från kvällen kanske kommer senare om jag får tag på några.


pusspuss/ E


förlust med 4-0

Matchen mot Hammarby slutade 4-0 till dom. Jag tyckte ändå att vi kämpade på bra medtanke på hur duktiga dom var, sen att vi inte gjorde några mål är en annan sak, men vi kan ju iallafall vara glada att dom inte fick göra flera mål på oss.
Ikväll eller ah snart ska jag hem till Daniel där det ska komma lite folk. Jag hoppas att kvällen blir rolig för är så sugen på något skoj. Skriver kanske när jag kommer hem, annars imorgon bitti.


pusspuss/ E


take me to a world with peace and love

 Är så trött på allt och alla. Alla som ska tjata, alla som ljuger är bara så trött. Finns det någon värld där det bara existerar kärlek och vänskap? För isåfall, snälla ta mig dit.

Idag blir det fotbollsmatch mot Hammarby och jag är super nervös, men eftersom jag redan är lite less kanske det går bra ute på planen, för då kan man ju alltid ta ut all agrition, haha. Men men vi får se hur det går, ikväll har jag ingen aning om vad som händer, Viktoria är sjuk så henne blir det inte av att träffa. Just nu är jag sugen på att träffa folk och festa lite, få röra på höfterna och bara sjunka in till musiken, så vart är alla fester?



pusspuss/ E

kul fredagskväll

Fan vilken rolig kväll säger jag bara, ingen vill vara med mig kul och den ända personen som faktiskt vill ses, kan jag inte träffa för så lackar Rasmus ur, så ah det blev ingeting ikväll. Så nu ska jag sitta här hela kvällen, något jag verkligen ser fram emot.


pusspuss/ E

5 timmar i Kistagalleria med Viktoria

Efter en hel dag i Kistagalleria är jag super trött men ändå sugen på att göra någonting riktigt kul. Dagen i Kista var iallafall kanon och jag hade jätte trevligt med Viktoria. Jag hittade även lite kläder och smycken. Ikväll får jag se om jag träffar rasmus eller om jag åker en sväng hem till Sofia och umgås med lite folk. Ikväll kommer även min bror,  Vincent o lilla Diva hem, det ska bli kul att se dom. Imorgon är den även fotbolls match mot Hammarby, är skit nervös även fast det bara är 94:orn men liksom dom är bäst i Sverige i sin åldersklass så ah jag får vara skraj, haha.


Dagens köp !














pusspuss/ E

godmorgon,godmiddag,godkväll

Godmorgon, godmiddag, godkväll. Uppe med tuppen även fast det är ledigt idag men kunde inte sova av någon konstig anledning men skulle iallafall gått upp 45 min senare så vad spelar det för roll då? Idag bär det av till kista med älsklings Viktoria, ska verkligen bli trevligt och mys. Jag hoppas även jag hittar något fint för efter den här dagen ska jag sluta handla kläder, har aldelles för mycket nu. Antingen måste jag slänga kläderna eller sluta köpa kläder. Eller skaffa större garderob, haha och ah ni som har sätt min kan ju bara skratta lite lätt när jag säger sådär, haha. Men men tänkte ta mig en dusch nu, vi ses. Skriver nog när jag kommer hem och om inte så, så har jag inte försvunnit, bara inte orkat skriva.


pusspuss/ E

Får man frysa så här mycket?

Får man frysa så här mycket? Håller jag på att bli sjuk eller är det bara för att jag är trött? Läskigt är det iallafall. Skolan idag har varit chill, det började med lite spel och sedan fikade vi för att ta avsked nu när våran lärare Camilla går och blir mamma ledig, även att våran hjälp lärare som utbildarsig till lärare försvinner också. Så ah vi fikade och spelade spel ända fram till lunch och sedan blev det vanliga lektioner igen. Så dagen i skolan gick iallafall fort och smidigt. När jag kom hem satte jag in en pizza i ugnen för orkade inte laga mat och sedan har jag bara legat på soffan och tagit det lugnt, är så himla trött. Jag hoppas att jag blir lite piggare tills ikväll då det är träning.
Imorgon är vi lediga ifrån skolan och det är verkligen super skönt, för jag är så himla skoltrött och jag bara längtar tills klockorna ringer ut.



pusspuss/ E

Pantaburkar och prova balklänningar

Onsdagen har gått väldigt fort och nu till kvällen väntar ett evigt pluggande, usch. Orkar verkligen inte plugga men vill man ligga i får man nog göra tråkiga saker också, eller vad säger ni andra? Ja vad hände i skolan då? jag och Niklas tog riktigt fula kort på varandra, haha vi hade innebandy och fotboll på elevensval och ah, gjorde tre mål när vi spelade fotboll, grymmt :) haha. Efter skolan åkte jag, mamma och farmor runt lite här i Bålsta för att kolla efter någon balklänning men eftersom man måste typ beställa tid för att testa blev det inget av med det, vi åkte istället hem till farmor och farfar och fikade, gott ! Efter en stund där åkte mamma och jag vidare till Willys där vi pantade brukar eller jag, och mamma handlade. Nu ska jag snart äta, mmh och sedan göra det tråkiga, haha.


Dagen outfit.





pusspuss/ E

" jack the ripper "

Jag orkade träna och jag hade fortfarande krut i benen efter kickboxningen, helt otroligt. Och seger firande blev det ju på innebandyträningen. Pomac och prinsesstårta, mums.
Idag vare ganska chill i skolan hade tre lektioner och sedan gick vi på någon musikal som hette, Jack the ripper. Helt okej var den faktiskt, lite halv kul sådär, synd bara att den var så kort. Nu har jag nästan precit ätit lite tacos och innan var jag och kollade på match när Damerna spelade, dom ledde med typ 6-1 när jag åkte i första period så dom lär nog ha vunnit med ganska mycket tror jag. Har inte någon direkt tid att skriva nu för jag ska möta Rasmus.  Men lite bilder från igår får ni.













pusspuss/ E


Hur ska jag orka?

Hur ska jag hinna, hur ska jag orka? Nu ska jag snart iväg på kickboxning och efter det är det bara att fara vidare ner till innebandyhallen för att fira lite med laget att vi gick upp till div 2. Men hur ska jag orka allt det här? Först kickboxning och sedan efter det innebandy träning, herregud jag som har en engelska läxa jag måste göra också. Får väl ta och göra den när jag kommer hem ikväll. Ah och sen om jag ska träffa älsklingen då?, jag hinner verkligen ingenting längre och det är de jag hatar med att ha två sporter, men vill verkligen inte sluta på något av de, för älskar verkligen både fotboll och innebandy, men men snart får jag ta och välja.


pusspuss/ E

ingen kista idag inte

Nu har jag precis tagit en varm dusch efter en dag ute i snön/slaskett. Uppe vid kvarkojan blev det lite tävlingar och tipspromenad och sådär, vädligt trevligt och roligt. Jag hade även näst snabbast tid på pulka åkningen;) haha. Min grupp kom även tvåa i tävlingarna.
Ah som ni nog förstår så blev det häller ingen Kista eftersom Rasmus inte ville åka, så nu blir det väl en lugn hemma dag, skit tråkigt för vill verkligen göra något skoj typ som att gå på bio, bowla kolla på kläder, ah liksom något förutom att ligga hemma och kolla på film och dega men men det kommer säkert bli en sån dag iallafall, booring.


pusspuss/ E

Kvarnkojan

Godmorgon alla, har eran helg varit bra? Min har iallafall varit helt okej, igår kväll åkte jag hem till Kolan där han, min älskling och Viktoria befann sig, vi kollade lite på melodifestivalen och sedan busade vi mest runt, trevligt. Efter en kväll där åkte jag och Rasmus hem till mig åt lite popcorne och kollade på en vädligt bra men sorlig film som gick på tv. Vet inte riktigt vad filmen heter men ah skulle jag veta skulle jag roda er alla till att titta på den.
Nu ska jag snart iväg till kvarnkojan där det är någon Valhall dag, alltså för alla i innebandyföreningen. Ska väl bli helt okej eftersom vädret är väldigt fint idag, hoppas bara på att det är många från laget som kommer så man inte står där helt själv, haha. Sen efter det vill jag gärna åka till Kista men får se om älsklingen vill de, haha men jag hoppas på att han vill.


pusspuss/ E

2:an här kommer vi

Va går upp i 2.an fyfan vad härligt. Och grymt spelat idag tjejer, fyfan asså. Vi var så himla mycket bättre en dom och vi kämpade på som ett riktigt lag, riktigt roligt att se. Nu kan vi ju alltid börja att satsa på att ta en topp fyra i 2:an då :) Haha


pusspuss/ E

Går vi upp i tvåan eller inte?

Godmorgon, godmorgon.
Just nu sitter jag här har precis ätit frukost och ska snart plattahåret lite. Om ca 3 timmar spelar vi match på Arlanda, en riktigt viktig match, som är avgörande om vi kommer gå upp i tvåan eller inte, så håll tummarna för oss nu alla Bålstabor. Sedan spelar även Enköping match idag mot Nyby, en viktig match för dom också. Dom vill ju såklart att vi förlorar lika mycket som vi vill att dom förlorar så må bäste man vinna idag då.


pusspuss/ E

Skoltröjjorna har kommit

Ja nu var nationella delen över i engelska eller inte riktigt då men det är bara skriv delen kvar nu. Dagen gick iallafall hyffsat och jag hoppas att jag åtmistonde klarade Gnivån men det återstår att se.
Efter skolan åkte jag iallafall in till Sockholm med Viktoria, kikade på lite kläder och åt. Jag fick med mig hem ett par örhängen, en BH och en vit t-shirt. Köpte även en rosa tröja till min mamma.
Vi fick även våra skoltröjjor idag, är super nöjd men önskar att jag tog en mindre storlek nu, haha. Jag badar typ i kläderna men det är ju alltid mysigt.
Ikväll blir det bara chill, ska kolla på rallybrudar och käka popcorne, vi får se om Viktoria kanske kommer över och sover. Det återstår bara att se om jag har somnat innan dess, haha. Är så sjukt trött.




Johnny Bravo och med en text där det står, Ingen hjärna, ändå stjärna!




pusspuss/ E


Nationella imorgon, ooh super nervös

Ojoj, redan fredag imorgon. Gud vad skönt, fast ändå inte medtanke på att det är engelska nationella. Är super nervös och jag måste verkligen prestera imorgon för är så himla kass på engelska, haha.
Skolan idag har för det mästa bestått av att förbereda inför nationella i engelska och matte. Ikväll ska jag på möte med fotbollen och sen ska jag bara hem och sova, är verkligen super trött idag. Sen har jag tänkt på en sak, liksom dom här dagarna jag inte tränat, har jag kännt mig så himla rastlös. Det är verkligen super trist att bara gå och vänta på att få sova. Men men nästa vecka blir det träning igen, yes. 

Jag har även börjat funderat på om jag ska börja lägga in lite nyheter typ om mode och så, men jag vet inte riktigt det är ju ett himla jobb men hur kul är det att bara läsa om vad jag gjort om dagarna? Inte så speciellt kan jag tänka mig, haha


pusspuss/ E

promenad

Nu har jag precis varit ute och gått med mammsen min och maxi, riktigt skönt var det även om det var kallt ute. Snart ska jag städa rummet och sedan kolla på Greys' Anatomy.  Känner att det är ganska meninglöst att skriva när det inte finns något att skriva om, håller ni inte med?









pusspuss/ E

vad ska jag skriva?

Svenska redovisningen låg nog på VG/MVG nivå, det kändes iallafall som det, haha. Kemin läxan ligger på IG, det lovar jag ! Skolan idag gick hyffsat fort och ah jag hade det väldigt trevligt dagen igenom. Just nu sitter jag bara här och väntar på maten sen får jag se vad jag gör. Om jag åker ner till träningen och kollar lite eller om jag bara blir hemma och kollar på tv. Saknar även min lilla prins just nu, thihih.
Har inte så mycket att skriva till er idag, är inte på något humör.

pusspuss/ E


Utklädningskläder

Plugga,plugga,plugga. Har ni märkt hur mycket jag har klagat på den senaste tiden? Jag tycker verkligen att jag blivigt en otroligt dryg människa som gör så? Jag menar jag har det ju egentligen det bra, jag har en familj, en pojkvän som älskar mig, underbara vänner. Ett hus, jag har fått ett bra bollsinne och ah liksom jag har det ju egentligen super bra imot vissa människor här i världen? Så varför klagar jag på skolan då? Visst jag är inget snille precis men jag har ju hyffsade betyg så sluta klaga på allt nu Elin.
Skoldagen gick iallafall bra och vi fick sjunga en ganska bra låt på musiken, engelskan flöt på och jag gjorde klart min läxa jag påbörjade igårkväll. Nu ska jag väl bara plugga lite yttligare på redovisningen tills imorgon och lite på NO-läxan sen blir jag fri. Ska även inte träna idag häller pga av stäckningen och det suger verkligen. Ni vet när man verkligen har suger till någonting och så får man inte? Liksom det är så jobbigt och nu när jag väl inte får träna är jag jättesugen på det. Men men, ah på SOn idag tog vi fram lite kläder som vi ska ha till vårat EUmöte nästa vecka, hahaha. Super läckra blev vi :]






pusspuss/ E


måndag, fyra dagar kvar till helg

Måndag, fyra hela dagar kvar till helg. Jag längtar verkligen tills dess, och att det här veckan ska gå fort medtanke på alla NP prov vi har och alla andra läxor. Orkar inte plugga, blä!.
Skolan idag gick vädligt segt eftersom vi hade en vikarie som inte kunde någonting men lite roligt hade vi iallafall när Niklas ramlande pladask på rygg, haha. Efter skolan drog jag och Camilla ner till centrum för att hitta något fint till våran lärare som försvinner nästa vecka på mammaledighet. Just nu är jag med babe och vi gör inte så mycket, ska typ snart duscha och sen bara mysa.


pusspuss/ E

förlust, 2-0

Efter en kall fotbollsmatch ute i blåsten är jag super fryssen och trött även jätte hungrig.  Matchen slutade iallafall 2-0 till Sollentuna, hahah ah dom var vädligt bra och vi spelade mindre bra men vafan vi hade ju roligt så vad spelar det för roll då? Lite senare idag ska jag åka hem till rasmus och plugga lite och bara mysa. Skriver kanske senare.


pusspuss/ E


bubbelbad och vinst med 4-2

Vad ska man säga? Går kvällen ägde, helt klart. Först vinst med 4-2, sen bubbelbad med tjejerna i laget och det var ju bara helt underbart. Sedan for jag vidare till Enköping på fest och träffade helt nytt folk och det var verkligen trevligt utom vissa undantag. Festen var jävligt najs annars då om några vissa skulle varit borda från huset, HAHAHA. Jag hoppas att någon av er killar som hade kameran kanske hittar min bdb eller facebook så ni kan skicka vidare bilderna.
Nej nu ska jag snart på match, fotboll utomhus. KALLT !







pusspuss/ E

match,relax och fest

Lördag mmmh, säger jag bara. Snart ska jag iväg på match men jag får se hur mycket jag kan spela pga av sträckningen, har fortfarande känningar men jag hoppas att det ska gå bra. Fredags kvällen bestod i en brottningshall då jag kollade på Rasmus träning och sedan for vi vidare till hans lägenhet åt gott och umgicks med hans mamma, jätte trevligt var det.
Efter matchen ska jag till simhallen med laget för att relaxa lite och snacka skit, efter det far jag vidare till enköping på fest med några klasskamrater. Jag hoppas att kvällen blir lyckad även om matchen nu skulle gå dåligt.


pusspuss/ E

chill outfit

Torsdag, redan fredag imorgon fyfan vad skönt, haha. Skoldagen har varit ganska bra idag och jag är super nöjd med att jag jobbade på bra idag, skrev klart om min författare och det blev på hela 9a4 sen så skrev jag jätte mycket på engelskan och jobbade på bra i matten så ett pluss poäng för mig. Efter skolan följde jag med mamma och handlade och snart skulle jag egentligen tränat med eftersom jag sträckte låret igår, viljar jag mig idag. Måste även plugga lite NO men orkar verkligen inte. Fattar inte varför vi ska ha läxa på något vår lärare inte ens gått igenom med oss. Nästa vecka har vi även tre nationella prov. Muntligt i matte och läs och hörförståelse i engelska. Skit svårt men jag hoppas att jag klarar mig.

Chill outfit blev det idag.


pusspuss/ E

Otur eller vad?

Har jag otur eller otur? Idag så sträckte jag mig på idrotten, fan också jag som ville träna ikväll, skit irriterande.
Iaf så känns det bättre i knät idag och det var ju bra. Skolan gick väldigt fort idag eftersom jag stod i cafet och hade bara en lektion, elevensval/idrott. Snart ska jag äta lite och sedan åka till enköping för att kolla när rasmus tränar. Skriver kanske lite senare.


pusspuss/ E


3-6 och vi spelade kasst.

Juste matchen igår slutade 6-3 till Sk vide och vi spelade så pinsamt dåligt. Helt otroligt hur dåligt det gick och jag hoppas att det går mycket bättre till helgen när vi möter Nyby. Och att lagandan kanske är bättre även fast vi lirar dåligt och ligger undre. Jag menar om man har humöret upp och försöker spela runt bollen blir det ju mycket roligare även om man förlorar matchen för då vet man att man faktiskt gjort en bra insats.


pusspuss/ E

[ 2/3 - 2009 ] <3

Jag ger dig en andra chans nu och jag hoppas den här andra chansen kommer fungera bra och att allt kanke kan bli lite bättre tillochmed, eller vad säger du själv? Du betyder allt för mig och nu måste vi börja räkna om månaderna igen, haha.

Tisdag,  än dag närmare helgen, haha.  Gud vad jag klagar hela tiden men vem fan orkar med skolan nu? vi har massor med Nationella och jag kommer verkligen inte klara av det och speciellt inte i Engelskan. Iaf i skolan idag kom Sofia över och var med oss typ hela dagen, jätte roligt faktiskt. På idrotten fick jag ett knä precis brevid mitt knä, så är svullen och det gör sjukt ont så nu blir det ingen träning förrens det känns bättre.  För övrigt så har jag umgåtts lite med Rasmus, spelat lite kort och kollat på film. Nu håller jag även på att laga mat åt mig och mamma, jag hoppas verkligen det blir gott för jag är jätte hungrig ! Köpte även ett nytt partylinne idag när mamma och jag var och handlade, rea 80 kr.
Lägger kanske upp en bild senare om jag har tid. Ikväll är det andra avenyn och DH, yees !


pusspuss/ E


matlagning hela dagen

Idag var det första dagen i skolan och nu är det bara fyra dagar kvar tills helg och jag längtar verkligen. Jag är så sjukt skol trött just nu och längtar bara tills allt tar slut så man kan få ett långt och härligt sommarlov. Dagen i skolan gick iaf ganska fort och på Hemkunskpen så kan man säga att jag och Krille knäckte med våran mat. Det blev så jävla gott asså, potatisgratäng och kycklingfilé med bacon runt lindad, mumma !
När skolan tog slut gick jag och Viktoria hem som vanligt, och det är alltid så kul att prata med henne, när jag sedan kom hem lagade jag mat till mig och pappa som nyss har ätit klart. Maten jag gjorde nu blev också jätte god, bacon och rivna potatisar/morötter.
Snart bär det av till samlingen och jag är sjukt taggad, idag ska vi fan vinna. Jag hoppas även på att få lägga in en balja eller två, hhaa. Kom gärna ner och kolla på matchen, 19.00 i  Janfridegård.


pusspuss/ E


söndags film

Lördags kvällen blev ju häller inte så speciellt lyckad men kom ut en stund iaf och träffade lite folk och sedan när det inte blev någon fest gick jag hem till Rasmus och spelade spel med hans familj, och det är alltid lika kul, haha. Efter en kall kväll till en varm inne kväll så är jag ändå nöjd.
Idag vaknade vi upp och kollade klart på filmen vi startade på igår kväll och sedan har vi bara kollat på film med hans familj och käkat pizza, mumms. haha.
Snart så ska jag Bror,Vincent och Rasmus käka banan med choklad, gud så gott !
Imorgon är det hemma match i Janfridegård, 19.00. Kom och kolla !


pusspuss/ E

RSS 2.0