bowling

Okej okej, jag berättar i förtid vad jag ska göra och saker ändras hela tiden. Det blev ingen bio utan istället bowling. Skit kul verkligen, hoppas att jag vinner haha !  Bloggar kanske lite ikväll vi får se. Kameran ska med jag lovar, men om det blir några pics får jag se !

pusspuss/ E

Godmorgon

Godmorgon eller ska man säga godeftermiddag ?
Jag har inte sovit tills nu men har liksom häller inte varit vaken kan man säga. Jag vaknade kl tolv och från den tiden har jag legat framför soffan och kollat på film. Är helt slut i kroppen idag, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller för att jag somnade sent igår. Har ingen aning men min mamma har ju varit sjuk eller hon är så det är mycket möjligt att jag kanske fått någón släng. Ikväll blir det stockholm för min del hoppas jag. Det blir bio med Rasmus och kanske Daniel mysigt värre. Vi funderar på nya bond filmen men jag vill även se Rallybrudar, det verkar as bra faktiskt. Men vi får se hur det blir med allt. Blir det ingen bio idag blir det kanske imorgon. Nej nu ska jag pigga upp mig så jag blir fräsh till bion.

Här får ni bilder från gårkvällen !



Dagens outfit !

Kasper och Sofia, gud så gott med bränd kladdkaka, eller hur Sofia ?

Jontheee !

Ser ni det svarta på kladdkakan ? Så svart var hela innan vi skar bort överdelen!

Pusspuss/ E


hockey'n slutade 9-0

Hej på er alla. Min kväll har varit jätte trevlig, det började med att jag kollade på hockey match visst förlorade killarna med 9-0 men det var kul iaf. Efter det gick vi en sväng hem till jossan och träffade några men jag blev allergisk och behövde gå någon annastans så jag Kasper,Fia och Jonthe åkte hem till fia där vi spelade spel och gjorde kladdkaka. Våran kladdkaka blev kolsvart och super god, not haha !
Just nu är jag verkligen besviken på min mamma för hade gärna träffat min pojkvän men hon vägrade att hämta honom även fast vi redan var ute och åkte. Suck ville verkligen träffa honom nu ikväll eller bara för att ha någon att sova med, känns så mycket tryggare när han är brevid mig. Dessutom har vi inte träffats på hela dagen.

Bilder från kvällen kommer senare.
pusspuss/ E

kan det bli en rolig kväll ?

Det kanske blir en halft lyckad dag idag då. Ska nämligen ner till ishallen och kolla på hockey. Nere vid ishallen ska jag träffa Sofia och Julia and maby Lina. Hoppas att hon också kommer skulle verkligen vara jätte kul. Ett kort och meningslöst inlägg men har ingenting att göra.

pusspuss/ E

Roligare höstlov får man leta efter

Roligare höstlov får man ju nästan leta efter. Hela dagen har blivigt förstörd. Vaknade tidigt för jag tänkte blir klart så jag kunde träffa Sofia men sen kunde inte hon så då blev det att bli hemma istället. Nu på kvällen skulle jag och Rasmus åkt in till stan men så blir det inte häler med tanke på att han har träning. Hela dagen som skulle bli rolig blev bara så himla kass men det är väl sånt man får ta. Hoppas att morgondagen blir roligare !

pusspuss/ E

Vaken tidigt

Godmorgon på er alla ! Idag vaknade jag alldeles för tidigt men vad ska man göra när det är massa liv nerefrån. Det är helt enkelt bara att kliva upp för jag kommer ändå aldrig kunna somna om. Jag hade även en sjuk dröm i natt och jag tänker knappast berätta den här. haha !
Idag ska jag förmodligen träffa Sofia, ska bli riktigt roligt måste jag få säga. Det är inte ofta jag träffar min snutta längre och det känns trist men det är väl sånt man får lära sig att leva med. Men som sakt det ska bli roligt! Ikväll ska jag och rasmus kanske åka in till stan och gå på bio men tror nog inte riktigt att det blir så med tanke på att han har träning ikväll !

Jag blir faktiskt lite avensjuk när jag läser vad andra gör typ som tjejkväll. Idag ska jag träffa min vän och blablabla. Jag skulle också bara vilja träffa mina vänner ibland men jag vill ju träffa min pojkvän också. Men ibland saknar jag den tiden det bara var vi och inga andra. Men tider förändras och det gör vi även människor !

pusspuss/ E

dagens

Outfit

Sämst bild jag vet, men fick ingen annan bättre så den här får duga !

pusspuss/ E

Grandma and grandpa

Hej hopp på er alla ! Igår kväll blev det ju ingen enköping utan Sex and the city filmen med en skål chips och min mamma.  Verkligen jätte mysigt att bara vara med min mamma men senare på kvällen kom min prins. Mys mys ! Idag blev det några timmar hemma hos min farmor och farfar, Farmor kom nämligen från sjukhuset igår. Jätte trevligt att få träffa dom, dom är alltid lika glada och söta. Typ som världens bästa farmor och farfar ! Ikväll blir det tre timmars träning. oh kommer bli jobbigt. Vi ska typ gå igenom massa saker och grejjs. haha !

Skriver kanske senare, ha det så kul ikväll alla !

Pusspuss/ E


pic's

Ikväll blir det ingen enköping för min del, åker förmodligen dit en annan dag med min prins. Så ikväll blir det väl antagligen en lugn kväll. Juste jag kom iväg till barkarby idag och skorna fanns. Så här får ni lite bilder men först på kläderna jag köpte, thihi !


sämst bild på jeansen jag vet, haha men sådär ser dom iaf ut upptill.
Dom ska sysupp och så snart.







Lite nervös för dom här skorna men jag gillar dom ändå, thihi


Släng gärna in en komentar och säg om ni gillar grejerna eller inte.

pusspuss/ E


it's raining man

Godmorgon eller ska man säga godeftermiddag ? Idag regnar det och det är verkligen skit tråkigt.
Hur är det med er alla ? Med mig är det bara bra iaf är lite små trött men det får man väl vara när det är lov ?
Igår kväll blev det en lugn kväll hemma hos min prins, vi badade och kollade på Prison Break, gud vad det är spännande och bra. haha. Nu har jag precis kommit ur duchen och väntar på att min bror ska komma hem så vi kan åka till barkarby och jag hoppas verkligen att mina skor finns kvar annars kommer jag säkert börja gråta, haha nej då. Kommer jag hem med skorna blir det foton, det lovar jag. Ni ska även få lite bilder på mina kläder jag köpte igår men som sakt så är jeansen i tvätten men ska skyna på. Nej nu ska jag börja sminka mig, jag hoppas ni får en riktigt bra dag även fast vädret är sämre.

pusspuss/ E

Stockholm city

Idag bar det av till Stockholm med Viktoira, riktigt trevligt hade vi. Kollade i massvis med affärer såg Elin kling och fick otroligt många ragg. HAHA, dessvärre hittade jag inte skorna jag testade igår men eftersom min bror jag och är sams nu ska vi två kanske åka till barkarby imorgon så jag får köpa dom.  Dagens köp blev ett par högimidjan jeans, ett linne, en t-shirt, två nagelack och ett läderband. Är nöjd med köpen det bästa för dagen var nog jeansen, verkligen urläckra måste jag säga. Har inte någon direkt tid just nu att blogga det är därför att blir så kort sammanfattade men ska iväg till min prins. Imorgon blir det övernattning i enköping.



pusspuss/ E

första upplandsträningen

Jaha då har man haft sin första upplandsträning. Det gick ju väldigt bra att träna men det var inte direkt många som ville byta, så satt där på avbytarbänken hur länge som hällst. Skit trist, sedan känner alla varandra redan så man blev ju lite ensam men det ska det bli ändring på tills nästa träning. Men ah det var väl sådär kul måste jag säga får se hur det känns efter nästa träning. Saknade bara min sötnos Lina där på planen. Fyfan va kul om hon hade varit där.
Sedan spelade jag ju halva DM matchen och gjorde en ass till Kajsa som gjorde första målet för våran DM säsong. Matchen slutade 1-0 till oss, riktigt skönt !


pusspuss/ E

bad day ?

Hela dagen har varit skit kan man lugnt säga. Tjaffsigt hela dagen, är riktigt trött på det.
Men vad ska man göra när man har en äldre bror som är starkare och kanske inte riktigt menar att göra illa en men det gör skit ont iaf. Man blir ju både ledsen och arg och sen börjar tjaffset.

Ikväll är det DM match i BCJF's sporthall kom gärna ner och kolla. 19.00
Efter det blir det Upplands träning, ska blir riktigt spännande.

pusspuss/ E

vad ska jag ta mig till ?

Som jag lovade skulle jag skrivigt igår när jag kom hem men jag orkade inte riktigt. Men kvällen var verkligen trevlig. Först och främst fick jag träffa Lina och Erika och det kändes verkligen super kul. Jag har verkligen varit kass på att höra av mig och shit mot dom och det har jag så dåligt samveta över men igår så tänkte jag inte riktigt på det och allt vart bara så roligt.  Vi träffade massa människor och så också, trevligt det med. Även tack tack till tröjorna jag fick Lina !

Idag är det lördag och jag skulle egentligen följt med och träffat farmor som ligger på sjukhuset men jag klarar verkligen inte av det just nu. Bara tanken på att få se henne där gör mig så himla ledsen, men ska försöka komma dit och ta mig till mods för vill verkligen träffa min underbaraste farmor Greta. Jag tänker på henne hela tiden men det är inte förens nu som jag förstår hur jäkla skit det är utan henne här. Jag hoppas verkligen att hon blir friskt snart och får komma hem.
Jag älskar dig farmor !


Mina två sötisar !

pusspuss/ E

girls night ?

Ikväll ska jag förmodligen hem till Lina och träffa henne och Erika. Det ska faktiskt bli riktigt rolig, var så himla länge sedan jag träffa dom båda två sötisarna. Skriver kanske när jag kommer hem !

pusspuss/ E

When the stars go blue

Så himla mysig låt och jag bara älskar den !



pusspuss/ E

fredag vilket betyder lov

Idag är det fredag och det betyder bara en sak, helg och höstlov. Så himla skönt är verkligen trött och behöver en lång vilan. Idag blir det nog bara en lugn dag kolla på tv och sådär, min storebror emil kommer även hem ikväll och lilla divis, ska bli så himla roligt att få träffa dom. Ska gå till tv och slappa kanske sova en stund får se. Ha en bra kväll alla !

pusspuss/ E

Outfit

Outfit to day




pusspuss/ E

hockey ikväll ?

Skoldagen idag har varit rätt seg men lugn. Vi har bara arbetat med hemliga arbetet och haft redovisningar.
Ikväll blir det kanske hockey med Sofia och Julia, riktigt roligt faktiskt. Det var skit länge sedan jag kollade på hockey så, thihi.
Just i tisdags så städade jag min garderob och här är resultatet!


Pusspuss/ E


Ny design

Snälla kan någon hjälpa mig med min design, det går verkligen skit för mig.

Plugget idag började med att vi gick till borgen för att kolla på en film som hette JUNO. Den handlar om en 16 årig flicka som blivigt gravid och väljer att adoptera bort barnet till den perfekta familjen men efter några månader märkar hon att familjen inte är så perfekt längre, mannen i huset vill skilja sig och nu vet inte hon inte riktigt om hon vill ge bort barnet längre. men snart så ändrar hon sig och ger barnet till kvinnan i familjen.
Dom flesta i min omgivning tyckte den va kass men inte jag, jag gillade den skarpt.
När vi kom tillbaka till plugget igen blev det lunchmusik och hemliga arbetet som inte är hemligt längre, haha. Nu ska jag plugga och äta lite nudlar.


pusspuss/ E

Snart läggdags

Hej på er igen. Jag sa ju igår att jag tänkte berätta lite mer om distrikten och nu tänkte jag berätta det lilla jag vet innan jag ska gå och sova
Jag fick ju ett samtal igår från någon upplands gubbe och han var helt allvarlig med om att jag gått vidare och det kan jag knappast förstå en men iaf nu är jag med och det känns otrolitg skönt. Dessvärre tror jag inte att Lina är med och det känns verkligen piss för om någon av oss skulle gå vidare så skulle det vara båda två och inte en av oss men samtidigt så får man väl ändå vara lite glad och stolt. Så nu har jag två träningar innan vi ska ha en turnering i kungsör och efter det är det SM i Linköping fyfan va kul, HAHA ! Jag är så himla lycklig just nu :D Nu har ni fått lite info och vill se veta mer så gå in på http://www.innebandy.se/ExtensionStartPage____11789.aspx oc kolla runt lite.

Pusspuss/ E

Uppsala studentstad

Hejsan på er alla. Min dag har faktiskt varit riktigt lyckad. Det började med att vi åkte till Uppsala med klassen där vi fick gå fritt ett tag och sedan kollade vi på film och käkade ute, riktigt mys. Ifrån uppsala fick jag med mig en lila sjal och ett par lila prälörhängen. Efter uppsala träffade jag min kära vän Julia. Vi gick runt i centrum och kollade på kläder och jag fick med mig en korralfärgad kofta och en beige kjol från lindex. Riktigt nöjd. Efter en shopping runda fikade vi med älsklings Fia. Verkligen jätte roligt att få träffa mina två stumpor samtidigt och ta en fika. Ikväll blir det lugna puckar ska kolla på desperat housewives, rätta min stavning. Sedan ska jag också försöka hinna med min engelska uppgift som skulle varit inlämnad för någon antal vecka sedan.
Här från ni dagens outfit och dagens köp.

I know riktigt muppigt att sätta en prick över men jag såg verkligen hems ut.


pusspuss/ E

Kan det bli bättre ?

Kan det bli bättre, nej jag skulle inte tro det. För ca en halv timma sedan fick jag ett samtal från någon distrikts tränare och gissa vad, DOM VILL HA MED MIG I LAGET. Fy faan vad härligt men ändå läskigt och jag hoppas verkligen att dom ringt min kära vän Lina också för det skulle ju bara bli så bäst. Men ah ni får veta mer imorgon är min rasmus nu så.
PUSS PÅ ER ALLA !

pusspuss/ E

trist dag

Har ni tänkt på en sak, jag har riktigt hopplösa rubriker. Jag kommer aldrig på något som lockar till att läsa men jag hoppas att ni läser en rad ner i alla fall.

Min dag har varit helt okej, rätt tråkig om man tänker efter men jag menar det är måndag. Det började med att det blev film i skolan, en två timmars lång dokumentär film, inte det bästa men bättre en lektioner. Efter det blev det lite lunch och sedan fick vi reda på vårat hemliga arbeta som bestod av att skriva om någon regissör och om deras filmer dom regisserat, ett helt okej arbeta måste jag säga. När jag kom hem blev det Tv och nu ska jag snart träna lite vilket gör dagen genast mycket bättre. Imorgon ska vi även till uppsala med klassen för att kolla på film och äta ute, mys. 
 

Går dagens foto. Jag tror knappt att det är sant
men det ser verkligen ut som sommaren.

pusspuss/ E

Newfounland

Imorse fick man en ny synd på datarummet. Illa luktande våthund och nerstampad lera. Min mamma jobbar natt för er som inte vet och när hon väl var ute och åkte fann hon 4 st Newfounland hundar som var ute och sprang löst. Så snäll som min mamma är tog hon hem hundarna till oss innan hon fann ägaren. Vid fem tiden i morse kom ägaren och hämtade hundarna, riktitg synd måste jag säga för hade gärna velat sätt dom.



pusspuss/ E


DM med f93

Idag blev det en kortsväng hem till rasmus för när jag väl kom dit så fick jag ett sms om att det var träning, och fyfan va kul det var. Har inte tränat fotboll på typ 2 månader, så det var riktigt upp piggande. På söndag ska vi spela DM med f93 och det ska verkligen bli skit kul att återförena laget igen och jag hoppas att det inte är bara jag som tycker det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det nog film.

 

pusspuss/ E


photo time

Någon promenad med rasmus har det då inte blivigt än, får se om det blir senare ikväll.
 För min del så tog jag en kortsväng in till skogen för att fota lite. Det gick väl sådär, vill verkligen ha en systemkamerna nu, hatar att fota med digitalkamra. Så till julkalpp vet jag vad som ska önskas, haha.
Här får ni iaf lite bilder.














pusspuss/ E

promenad(brist på rubrik)

Efter en riktigt skön nattsömn ska jag snart åka hem till min pojk och ta en promenad eller jag ska försöka få med honom ut. Jag menar vem vill egentligen sitta inne i det här vädret ? Hur fint som hälst!
Snart vill jag även att det ska komma lite snö och lägga sig lite sådär fint på marken.


  
Dagens outfit.
Riktigt slapp och skön

pusspuss/E

Crazy night

Igår kväll åkte jag till enköping för att hälsa på min rasmus.
Vi kollade på filmer och bara mös, när vi skulle sova blev det inte riktigt lika kul. För er som vill veta så tar jag det lite kort. Det började med att rasmus kompis ringde och efter det börjades det klampas från våningen över och sedan blev det massa prat där ifrån efter det så började det tjuta i lägenheten typ som ett brandalarm, fast det var det inte. Ah iaf efter det så försökte jag somna om men det gick väl sådär och någon timma senare börjar någon flicka skrika uppifrån sedan började folk gå ner för trapporna och det var en massa prat. Jag fick ju tanken på att det kanske brann någonstans men inte var det så. Natten var sjukt läskig men kvällen var mysig. haha.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra blir säkert hemma och tar hand om Maxi. Aja nu ska jag gå puss på er

pusspuss/ E


Gravid inte gravid

Efter en lång dag med en massa pluggandes är jag helt slut och ska snart gå och sova.
Idag finns det inte så mycket att skriva har helt enkelt inget att berätta mer en att jag tror
 att min lärare är gravid men jag vågar inte att fråga.
 Jag menar när man ser den där söta magen så måste det ju bara ligga en liten ska där inne. Jag hoppas verkligen att det är så för det vorre verkligen super kul.

Dagens outfit
Svarta jeans - Lindex
Brunt skärp - Gina tricot
Vit t-shirt - HM



pusspuss/ E



 


Cheated on me


Love is love

För er alla som verkligen har hittat er rätt kärlek och levt med honom eller henne ett tag brukar ni aldrig tänka på hur det var  att vara nykär ? Ni vet sådär som det pirrade i magen, man blev nervös och hjärtat nästan flög upp ur halsen, ibland så bara saknar jag den känslan. Jag verkligen älskar min rasmus jag har nu men när jag tänker tillbaka på tiden vi hade ibörjan då vi båda var nykära och bara mös  så saknar jag det så himla mycket. Jag minns fortfarande hur kär jag var i sexan och han inte brydde sig och hur kär jag var hela tiden. För ett år sedan fick jag ta en del av killen jag unnat  i två år, kan ni förstå det ? I två hela år, det är helt otorligt. Första kvällen vi träffades  var hemma hos min vän Kolan jag glömmer det aldrig. Vi var 6 st jag, viktoria, julia, kolan, emil och rasmus. Kan ni fatta, dom andra var redan ett par eller kände varande väl  men vi två som bara låg där under stjärnhimlen lite sådär halv långt ifrån varandra och tänkte. En pinsam stund men ändå en av mina bästa stunder. Alla minnen då är oförglömliga det är dom nu också men jag önska att känslan kom tillbaka ibland. När man var rädd men ändå ville allt på samma gång. <3
Skriv gärna ett inlägg och berätta om er kärleks stund ni inte glömmer !


En oförglömlig stund med dig älskling

pusspuss/ E


ännu ett bra reultat

Dagen visade sig ännu ett bra resultat fick VG på mitt CV, jag är riktigt nöjd. För annat har dagen varit super bra det är fint väder alla har varit på bra humör i klassen så ja. HAHA 
Just nu känner jag för en riktigt lång promenad men måste kolla på One three hill först innan jag går ut, thihi.
Sedan måste jag nog göra sånt som tar död på oss ungomar, plugga!


  

pusspuss/ E

hallonmuffins

Så här fina blev mina hallonmuffins jag bakade idag !
Och hur goda som hällst ! haha





pusspuss/ E

en super duper dag

Dagen kan knappast bli bättre !
Jag fick MVG på Hemkunskapsprovet
Jag fick VG på matteproven
Jag fick MVG på mitt PM i SO
Jag fick VG+ på mitt PM i Sv

Även om jag inte ska sitta här nu och egentligen borde plugga har jag ingen vidare lust med det just nu, är så himla trött på allt pluggandes men det är ju klart vill man ha bra betyg måste man ligga i men inte idag tack. Ibland önskade jag att jag var en sån där oärlig person och kunde skola lite titt som tatt och bara ligga hemma och inte göra ett piss men nu är jag den där delan av personer som inte kan göra sånt och måste vara ärliga. Jag har en inlämningsuppgift och ett läxförhör, JAG PALLAR INTE.

pusspuss/ E


en dag i enköping

Hejsan idag blir det ett snabbt inlägg från dagen.
Jag och Sofia åkte till enköping för att kolla när rasmus hade avslutning med distriktlaget och när ESK mötte något lag, ESK förlorade iaf med 2-1. Nu ska jag dricka min varmachoklad och sedan ta en snabb dusch. Ikväll ska jag sova hos rasmus.

pusspuss/ E

Vallhall - Stenhagen

Valhall IBK - Stenhagen KK 16.00
Janfridegårs sporthall kom och kolla ! :)


pusspuss/ E


MVG

Kan inte beskriva med ord just nu men jag tror äntligen att min bildlärare börjar gilla mig igen, fick mitt första MVG på typ ett år. Helt sjukt egentligen i början av 1:a terminen i 8:an fick jag MVG på allt även om det var riktigt fult, 2:a terminen i 8:an fick jag typ bara G fast vissa av mina bilder var mycket finare en mina klasskompisar som fick MVG, sjukt men jag tror hon börjar gilla mig igen som sakt. För er som inte vet så favvoriserar våran lärare oss på olika sätt. Sedan gjorde jag matteprov idag vilket kändes helt okej bra, är nöjd med A-delen men inte B, men vi får se hur det går.
JUSTE!!! MIN MUSIKLÄRARE KANSKE MÅSTE SLUTA PGA ATT HAN INTE HAR NÅGON RIKTIG TJÄNS, DET KÄNNS VERKLIGEN SKIT TRÅKIGT MED TANKE PÅ ATT DET FAKTISKT ÄR ROLIGT ATT GÅ TILL MUSIKEN NU.

Efter skolan idag gick jag en prommis med min älsklings maxi. Nu ska jag snart gå och kolla på One three hill.

 



pusspuss/ E


hemma jobb idag

Idag vaknade jag halv 11 så himla skönt att få sova ut men imorgon är det skola igen.
Som sakt idag är min enhet lediga eller vi har hemma jobb som dom kallar det men jag har redan gjort allting så för min del är dagen helt ledig.
Idag ska jag  till Enköping, skulle varit med rasmus i plugget men sen fick jag inte men åker förmodligen dit till han slutar.  Ingen träning idag men funderar på att gymma ikväll om jag får med mig någon. 
Nu ska jag fixa min ram, hejj då !

pusspuss/E 

En lista

Namn: Elin Fredriksson
Piercingar: Öronen, navel
Tatueringar: Nej
Längd: 156 cm
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Både ja och nej
Tänker du på självmord: Nej?
Tycker andra att du är attraktiv: Inte en aning
Dricker du alkohol: ibland
Använder du droger: Nej
Vilket shampoo använder du: Dove och frucits
Vilken parfym använder du: Paris Hilton
Vad är du rädd för: Massor, nej men typ mörkrädd
Gillar du att tvätta: Jag kan inte tvätta. (a)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jaa

SENASTE..
Film du hyrde:
Kommer inte ihåg vad den heter, men den var super bra
Film du köpte: Inte en aning
Låten du lyssnade på: Gavin degraw - just friends
Låten du hade på hjärnan: Bamse låten, haha
Låten du laddade ner: ingen aning
Personen du ringde: Rasmus
Tv program du tittade på: Greys
Personen du tänkte på: Rasmus ? :D

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Självklart.
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Yes
Varit i slagsmål: Nej ?
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..
Gånger du varit kär:
På riktigt 1 eller möjlivgt vis 2
Gånger ditt hjärta brustit: En gång
Hjärtan brustit på grund av dig: Har det gjort ja
Tjejer du kysst: pussat många
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ca 6 gånger
Ärr du har på kroppen: Många

SENASTE..
Bok du läste:
Bakom stängda dörrar
Personen du fick mail av: Ingen aning
Personen du fick brev av: Ingen aning
Personen du fick sms av: Sofia
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Long time a go. Min bror bor inte hemma
Saken du köpte: Läsk ?

Vad har du gjort idag:
varit på skuggprao och tränat
Var det kul: Både ja och nej
Hur tidigt stiger du upp: tio i sju, dom dargarna jag börjar kvart över 8
Gillar du att slåss: Nej?
Är du seriös: När det behövs
Vad är du allergisk mot: Pollen och pälsdjur
Var har du ont: axlarna
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: ja
Favorit serie: One three hill

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: ingen aning
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: nej
Är du glad nu::  Ja
Var du glad igår: Ja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Japp
Stockholm är:  härlig
Göteborg är: det bästa jag vet, Min hemstad när jag flyttar hemifrån
Kan du sjunga: Verkligen inte!
Mer värt än guld: Familjen och vännerna
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Thailand

Aldrig roligt

Nu vet jag varför amanda mår som hon mår jag och tycker verkligen synd om henne. Livet är inte lätt och för att klara av det ska vissa svängar komma men varför just denna?
 Även om jag har svårt att utala mig så finns jag här Amanda om det är något ! <3

pusspuss din elin

"jobbskuggning"

Idag var jag på jobbskuggning. Jag började kl 9.15 och slutade 17.00 usch vilken tid. Hade det funnits mycket att göra hade det förmodligen varit roligt men jag menar vad kan man göra på en frisörsalong om man inte är utbildad ? Men det gick ju ändå ganska fort efter min lunch på sibylla där jag satt helt själv, stackars mig haha.
När jag kom hem blev det one three hill, jag är helt tokig i det. Måste verkligen köpa boxarna.
Snart blir det även träning, är rätt taggad men får se om det blev som i måndags.
 Då var jag taggad hela tiden och väl vid träningen var jag helt slut, inte skoj.
Sedan är jag lite orolig över min vän Amanda, jag vet inte riktigt vad som har hänt men hon låter inte så glad:/


pusspuss/E

klockan är bara morgon

Klockan är inte alls mycket och tiden går segt. Kvart över nio ska jag befinna mig på englahår för att gå skuggprao. Skuggproa tänker ni, ja vad är det egentligen? Jo man ska gå och studera vad arbetarna gör och ställa lite frågor. Är det kul ? jag har inte en aning, men svaret får jag reda på idag. 



pusspuss/E

27/30 ett bra resultat

hej alla läsare, idag är jag sjukt glad och är skit taggad på att gymma men har ingen att gymma med så blir väl hemma ikväll om jag inte går ut och tar en promenad eller något liknande, är bara så taggad på att röra mig kan inte förstå varför men det är väl bra ? haha
     

För en vecka sedan hade jag engprov och fick reda på resultatet idag jag fick 27/30 är skit nöjd verkligen men är minder nöjd med läsförståelsen där jag bara fick 5/37, skratta gör det bara. haha. Musiken idag var helt okej, jag har sakt det förr och kommer säga det igen det börjar faktiskt bli roligt med musik nu när vi fått ny lärare och allt. Imorgon ska jag på "skuggproa" eftersom vi testar något nytt så vi har ingen prao i år, tråkigt. Sedan på tordag är vi lediga, eller vi har fått hemuppgifter som vi ska ha gjort då. Egentligen går jag häldre till skolan på torsdag för det är så himla tråkigt att bara ligga hemma en hel dag, håller ni inte med mig ?

pusspuss/E

curcified barbara - losing the game

Idag får ni två härliga låtar, här är den andra !



pusspuss/E

gavin degraw - just friends

Jag vet att jag hade sakt att jag skulle försöka ladda upp en låt om dagen men det har jag inte riktigt hållt men här får ni en skön låt !


Ingen dirket video men låten är toppen bra

pusspuss/E

storm ?

i natt måste jag ha sovit riktigt bra medtanke på att jag inte har hört blåsten utanför.
imorse när jag vaknade upp brevid min rasmus kollade jag ut och såg hur det öste ner regn och blåst, ett mysigt väder var det nog det första jag tänkte på. Jag menar man vill kanske inte gå ut dirket men det är mysigt för då kan man ligga hemma under en filt och tända ljus och kolla på en bra film. Men så kanske inte min dag såg ut. Vi skjusade hem rasmus vid tolv tiden och åkte sedan hem igen för att hämta upp storebror som var hemma under helgen, iaf så åkte vi till barkarby för att kolla på skor, jag som ville ha björntofflor(som jag kallar dom för) hittade inte ett ända par, eller jo när jag väl hittade var alla förstora, blää. Efter barkarby blev det en sväng in i jakobsbergs centrum där jag köpte en till bodyklänning och ett nätlinne som jag kollat på ett tag. Efter en dag i jakobsberg/ barkarby kom jag inte hem med ett ända par skor,trodde jag iallafall. Vi svängde in på coop för att handla lite mat. men vad tror ni jag hittar där ? Ja ett par björntofflor och inte minst häller ett par tygskor som jag också velat ha ett nytt par av. Dagen blev trottsallt lyckad.


dagens köp

pusspuss/E


tjejkväll

Igår (lörsdag) åke jag hem till Sofia på en tjejkväll.Dom små söta som befanns sig där var julia,henni,jusfine,ella och emelie det var jätte rolitg att träffa alla. Men om det blev en tjejkväll vet jag inte ritkigt medtanke på att vi gick ut och träffade några grabbar. Det var lite halft kallt men trevligt, haha. Här kommer lite bilder från kvällen iaf.














pusspuss/E

tjejkväll

Snart ska jag åka hem till söt Fia där det ska vara en härlig tjejkväll med massa sötisar.
Det ska bli lite käk och mys. Självklart ska jag ta med mig min kära kamerna men om
det blir några foton får jag se men om så läggs dom in.
 
Här får ni bilder på kvällens outfit


pusspuss/E


5-5

Nu har jag precis kommit hem från en grymt bra kämpar match.
Även om vi låg under ett bra tag tog vi igen matchen suveränt bra, härlig kämpar glöd tjejer.
Jag tycker att alla ska vara riktigt glada över våran första seriematch.
Nästa gång vi möter dom här, så är det hemma plan vilket betyder att vi inte behöver spela på någon isbana och då tar vi dom. 5-5 blev slut resultatet och det var Fia,Frida och Sara som stod för målen.
Härligt brudar !


                 Bilden är tagen för ca 2 år sedan, så där är inte många tjejer kvar i lager, men några är det iaf :)

Pusspuss/E

Seriematch

Idag är det den 4 vilket betyder första seriematchen med innebandy!
Det ska bli super härlig att få gå in på planen och känna spänningen.
Be mig lycka till nu.

Juste jag har inte gått vidare i upplandslaget, egentligen fattar jag inte en sak, man fick bara skicka iväg tre st ifrån varje klubb men det är typ 5 eller 6 st från hagunda som kom med och 4 st från årsta. är det rättvist eller ? nej skulle inte tro det va.

Igår (fredag) åkte jag och Amanda till Enköping för att hälsa på våra pojkvänner. En mysig kväll var det. Vi gick först ut och käkade sedan gick vi hem igen till deras lägenhet och kollade på film sedan lirade vi lite fifa och något skat spel, kul kul. Jag skulle egentligen sovit kvar där med dom tre men blev inte riktigt så med tanke på att jag ska lira match idag, vi har samling kvart över tio. 


pusspuss/ E


riksdagen

Okej, idag är det lördag men jag tänkte berätta om min torsdag. Det började men att gick jag upp kvart i sex för att vi hade samling halv åtta vid tågan, usch vad tidigt men jag är ju inte driekt morgontrött så det gick super bra. När vi i klassen kom in till stockholm väntade riksdagen på oss, där inne fick vi leda olika partier mitt var gemenskapspartiet( vi hade inte de rikitga partinamnen). Gemenskapspartiet, och väderpartiet fick igenom allt vi ville. Efter våran debatt och snacket med"talesmannen" så fick vi se plenissalen, lite halvt interessant men inte dirket ändå, haha. Vid tolvtiden så slutade vi och jag gick runt i stockholm ett tag och kollade runt lite och köpte en present till min pappa. När kl började närma sig två kom Sofia in. Vi gick direkt då till SF och beställde biljetter till Patrik 1,5, gud så bra den var, den rekomenderar jag starkt. Efter filmen gick vi till gamlastan och fikade, en riktigt mysig eftermiddag men min bästa vän.

Nyår 07/08

pusspuss/ E

good day ?

En dålig uppdatering från min sida den här veckan, men har haft så himla mycket plugg att göra.

Igår hade jag engelskaprov och det gick hyffsat tror jag iaf, hoppas på det bästa :) Sedan hände det inte så mycket mer den dagen. Eller vi hade en rolig musiklektion, musiken är mycket roligare nu förtiden och med den nya läraren och  jag kanske kan få lite bättre betyg, haha vem vet. Idag, idag var det helt okej i plugget rätt roligt faktiskt jag och Emma har bestämmt oss för att vi ska gå frisörlinjen i sumpan, eller vi tror det iaf. Sedan visade våran lärare oss något spel, haha. snart ska jag och mamma åka och köpa en present till min kära far som fyller år imorgon. Vi ska även till riksdagen imorgon med klassen, riktigt spännande. Sen senare på eftermiddagen ska jag stanna kvar inne i stan och kolla på bio med fia, mysigt.

pusspuss/ E


RSS 2.0