På väg mot minilägret

Nu ska jag snart åka iväg och kommer hem imorgon. Hoppas ni får en trevligt fredagkväll.
Det blir förmodligen lite uppdatering tomorro, tar kanske kameran med mig också.


pusspuss/ E

Miniläger

Ikväll blir det miniläger i judohallen och jag tänker sova gott, har somnat sent den här veckan med och det är inte så bra. Men jag får väl skylla på att det varit mycket plugg. Idag fick vi även reda på att vi inte ska få åka till kungsberget tydligen fast dom lovar så nu ska hela klassen ta ledigt på måndag den 9. Den dagen passar perfekt för mig eftersom Rasmus också ska dit då. Har inte träffat honom på hela veckan och det börjar kännas nu. Har jag tur får jag kanske träffa honom imorgon. Idag har jag även små shoppat lite på rean också, fick med mig två klänningar och en tröja, är super nöjd.Nej nu måste jag börja packa lite tills ikväll.

    




pusspuss/ E


Måste skynda mera

Nu har jag nyss tryckt i mig en skål med flingor och jag skulle gärna äta mer men flingorna är slut, haha.
Träningen gick bra idag och det var inte alls så jobbigt som jag trodde, tyckte att vi alla kämpade på bra men i slutet för min del sprack det, fick typ kramp eller någon bristning i båda låren när vi körde en grej, haha. Klantigt Elin, klantigt.
Imorgon ska vi även ha ett miniläger med fotbollen och det ska väl bli sådär kul. Jag hoppas att det blir kul för annars känns det helt onödigt att slösa en hel fredagkväll på det. Haha, vi ska typ käka gott ha teori, ta ut trupperna till A laget och Bålsta FF. Jag kommer ju helt klart hamna bland Bålsta, är helt övertygad. Men jag hoppas på dam.
Nej nu måste jag plugga mera, har som sakt prov imorgon. Måste även bestämma gymnasie nu, bråttom.


pusspuss/ E

Vincent Van Gogh

Blandträningen var verkligen skit kul. Även om mitt lag förlorade med 6-10 så tyckte jag att vi kämpade på hur bra som hällst, haha hade vi haft Oskar i laget hade vi nog vunnit. Världens måltork. Jag tycker verkligen att vi borde göra om det där flera gånger.

Idag har jag fått tillbaka mitt matte prov och fick 15/20 så jag är jättenöjd, hehe. Nu håller jag på att plugga sönder för jag har prov imorgon och även en inlämnings uppgift i bilden. Där vi ska skriva om en konstnär och jag valde Vincent Van Gogh. Ikväll blir det även träning, löpning 7,5 km och styrka i 1 h. Ska bli både jobbigt och kul. Esch nu har jag inte tid måste plugga, hejsvejjs.



pusspuss/ E


All you have to do is belive

All magi finns i världen det gäller bara att vi använder den på rätt sätt.

Min dag började med nationella läsförståelsen där vi bara läste texten och ska börja skriva nästa vecka och där efter kom även matteprovet jag pluggade till igår. För er som läste förra inlägg så sa jag ju att jag har riktigt svårt med matte men provet kändes ändå ganska bra och jag hoppas verkligen det visar sig när våran lärare rättar proven. Annars har dagen varit helt okej. Nu ska jag snart äta och plugga lite. Ikväll är det träning med både dam och P93 blandat och det ska bli riktigt skoj. Jag hoppas även att det går bra och träna för jag har även världens träningsvärk idag efter kickboxningen, haha. Skriver kanske efter träningen, vi ses.



Håbo FF - ESK A, 24 December




pusspuss/ E

Ljushuvud ?

Varför ska det vara så svårt att förstå sig på matte? Varför kan inte jag vara ett ljushuvud och fatta allting. Jag blir så trött på att jag måste sitta om och om igen för att bara fatta hur man räknar ut ett tal. Det sjuker mitt självförtroende till max och inte nog med det så umgås man med dom två smartaste i klassen och det sjunker en väldigt mycket då de pratar om vad dom fick och att dom tycker det är dåligt men om deras resultat är dåliga, vad fan är då mitt? Tusen gånger så sämst. Nu måste jag verkligen lära mig vill inte på IG precis.

Min dag har iallafall varit helt okej, har bara haft fyra lektioner, Idrott, Musik, Engelska och SO. Dagen gick fort med andra ord, efter skolan vara det bara hem och käka för att sedan dra ner till Träningshus 1 på kickboxning. Träningen var skit skoj men jobbig och om exakt en halv timma hade jag gärna velat varit nere och träna med P93 men skippade det idag med tanke på hur otroligt bra jag är på matte men nästa vecka då jävlar. Ikväll blir det även andra avenyn, whiihoo.
Kanske får man träffa Rasmus imorgon också, vi får se. Imorgon blir det även en träning tillsammans med grabbarna, det ska bli skit skoj. Nej nu måste jag plugga så jag åtminstonde får G imorgon.

pusspuss/ E

Tio över nio

Idag vaknade jag alldeles förtidigt märkte jag nu, hihi. Vi har sovmorgon till klockan tio och nu är klockan tio över nio och jag är helt klar. Bussen kommer om en halv timma. Idag ska vi åka skridskor på idrotten och det ska bli kul men jobbigt för all packning. Det är den ända nackdelen när man ska göra något lite roligare, fast när det gäller simningen blir det mindra packning, posetivt. Esch, jag hoppas att ni får en bra dag i plugget. Vi ses :)

pusspuss/ E

African music

Afrikans musik? det finns ingenting om det och jag måste ha fakta tills imorgon då vi ska börja med grupparbetet i musiken, herregud vad ska jag ta mig till.
Träningen idag gick hyffsat bra och roligt var det. Nu undrar även p93 om jag vill träna med dom och det vill jag så klart men har så himla mycket med fotbolllen bara och det känns som om jag inte kan skippa den nu, har ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill så gärna spela med grabbarna, det blir en otroligt bra träning och dessutom är det sjukt kul.
Snart ska jag göra mig en god smörgås packa tills imorgon då det blir skriskor på idrotten och sedan kolla på Prison Break. Kanske blir lite popcorne till PB också, vi får se. haha. God natt på er alla !

pusspuss/ E


Tack så mycket Farmor och Farfar

Läxor, prov och nationella hur fan ska jag orka ? Det här suger verkligen, även om det bara är mindre en ett halv år så är det alltid för mycket. Nu vill jag bara få allt överstökat, men kommer sakna er.

Min dag har varit helt okej ganska mycket plugga men det gör inte så mycket med tanke på att det vi jobbar om är intressant men hur ska jag orka med alla prov, det är frågan. Får helt enkelt göra mitt bästa. På onsdag har vi matteprov i procent och det suger jag på, får jag G blir jag helt överlyckling, vi ska även börja med Nationella. Herregud jag är skit nervös, haha. Nu ska jag snart iväg på den efterlängtade innebandyträningen. Ska verkligen bli kul att få röra lite på sig.
Även idag när jag kom hem låg det en present på bordet och det var från farmor och farfar. En riktigt coolklänning och en skönt polotröja, tack så himla mycket.

 


Igår blev det en dag med Sofia och en kväll med Rasmus. Det var verkligen super kul att få träffa Sofia medtanke på att det var nyår sedan vi träffades. Vi snackade och myste framför tv. På kvällen åkte jag även hem till Rasmus där man fick sig ett par goaskratt, haha. Jag tror inte vi har skrattat så mycket tillsammans på länge så det var verkligen roligt.
Nej nu måste jag skynda mig.

pusspuss/ E

Söndagmorgon

Nu är det söndag vilket betyder skola imorgon och en veckas slit, måste även börja plugga till provet på fredag. Vet inte riktigt vad jag ska plugga på men får hoppas att det går bra iallafall. Idag åker Emil hem till Skåne igen och kommer hem nästa helg och lämnar Divia. På fredag har vi även ett litet läger med fotbollen och jag hoppas verkligen det blir kul, haha. Nu ska jag duscha och sedan får jag se vart dagen leder mig, Sofia har inte svarat en så får se hur det blir med det.

pusspuss/ E

Good night

Nu har jag precis kommit hem från rasmus och ska snart gå och lägga mig. Kvällen har varit lugn och skönt var väl de medtanke på att  jag är så trött. Imorgon ska jag ut och springa och kanske träffa min Fiaa. Ska bli jätte roligt att träffa henne om vi nu göra det. Aja god natt, sov så gott.

pusspuss/ E


Enköping, Shopping och Alliansmatch

Nu har jag nästan nyss ätit och det var inte länge sedan jag sa hej till min bror som har kommit hem nu över helgen. Kul att få träffa honom igen och även hans pojkvän Vincent.  Jag tror aldrig jag har sakt det förut men för er som inte redan vet så är min storebror iallafall bög. Låter hel dumt att säga bög men det få bli så i mitt ord val.
Vincent verkar som en jätte trevligt kille.
 Igår blev det övernattning i lägenheten i Enköping. Innan vi kom dit så kollade jag och Eva(hans mamma) på rasmus träning och så shoppade vi även lite. Det känndes även sjukt kul att få handla lite kläder eftersom jag inte gjort det på år och dar.


 
Väst från Lindex, endast 100 kr.
 
Jacka från någon affär i Åhlenshuset i Enköping, endast 150 kr


Kjol från samma affär som jackan, endast 90 kr


Idag så vaknade jag upp brevid Rasmus och skyndade mig för att bli klar innan matchen. Matchen spelades i mellan Håbo FF - ESK A, slutade även 3-3 där jag var en av målskyttarna. Hihi, man måste få skryta lite när man väl gör mål.
Det var verkligen roligt att spela idag medtanke på att Isabelle var en av motståndet, en av mina gamla bästa vänner som även idag är en riktigt god vän.  Även i andra matchen som Håbo spelade vann tjejerna med 2-0 över Fanna. Vi hade två lag idag eftersom det var två matcher. Tycker att alla gjorde en bra insats.
Nej nu ska jag ta och fixa till mig och sedan får jag se vad jag gör ikväll. Ska kanske träffa Rasmus om han är snäll.

pusspuss/ E

Stronger

Imorgon är det fredag och gud så skönt det ska bli, ska verkligen bli riktigt skönt att få sova ut på mornarna. Har sovit så himla dåligt den här veckan och har framför allt lagt mig försent. Ikväll ska jag förhoppningsvis komma till sängs tidigt.
Skulle även tränat ikväll men är helt slut i kroppen och det stör mig så mycket. Det hade verkligen varit skönt att få komma ut i den friska luften och sedan tränat upp kroppen lite. Vi skulle springa 7,5 km idag men det får jag försöka ta igen imorgon eller på söndag.
Skolan idag har varit chill eftersom vi bara skrivit en massor, först blev det tre timmars skrivning som ett test inför riktiga nationella och på engelskan gjorde vi ett gamalt nationellt hörförståelse. Helt okej var det, hoppas det gick bra också så man har en liten chans till att klara sig på det riktiga sen.

Ska snart sätta mig ner och göra lite läxor, några recenssioner, lite tal i matten och skriva klart om hindusimen. Ska bli både roligt och tråkigt, men det är som det är. Haha.
Ha det så bra.

pusspuss/ E


Träning,hunger och trött

Nu har jag precis hunnit äta lite mackor och ska snart gå och sova men är mer hungrig. Träningen gick inge vidare men det bli bättre tills nästa gång, förhoppningsvis iallafall. Skulle gärna delat min säg med rasmus ikväll, men det går inte. Känner en stor saknad även fast jag träffade honom i morse, men är man kär så är man.

Har även varit sjukt irriterad på ingenting idag och det är verkligen jobbigt det märks att fel vecka börjar rulla in. Inte roligt men snart så försvinner nog aggritionerna, haha.
Nej nu ska jag gå och sova, hare så bra.


pusspuss/ E


Lagfotot kommit

Hej, min dag har varit väldigt jobbig med tanke på att jag har haft ont i huvudet hela dagen. Inte kul, hoppas det går över snart. Undrar var det kommer ifrån, har fått det jätte ofta nu på senaste tiden. Men iallafall skolan var helt okej, gick ganska fort eftersom vi slutade kl två idag. Hände inte så mycket i klassen, en helt normal dag. Vi fick även kolla på onsdagsskoj, då små barnen uppträder. Jag och Sandra har lovat att vi också ska göra det någon gång innan vi slutar, haha. Även idag så kom lagfotot vi tog nere i SM, riktigt tjusigt foto,haha not. Men alla tjejer i laget blev jättesöta :)

Ikväll blir det innebandy träning och sova gott. Är väldigt trött idag, sov ju jättebra i natt så undrar varför, hihi. Imorgon ska vi även ha ett litet test inför Nationella skrivförståelse, så vi ska sitta i tre timmar och skriva en novell som ska handla om kärlek. Måste komma på något att skriva om, hjälp mig!


pusspuss/ E

Frånvaro, ja !

Ojoj, skäms på mig. Nu har jag inte skrivit på jätte länge, och ganska mycket saker har hänt.
Vi tar det på rad eller vad tycker ni ?

Lördag.

Lördagen bestod av sömn och poker spel med Rasmus,Daniel och Stefan. Kvällen var helt okej, hade nog haft det lite roligare om Soffipropp hade kunnat kommit dit, men det får vi göra om en annan kväll.
Min lördag var rätt lugn och tråkig som ni ser.

Söndag.

Söndagen bestod av matcher, första matchen spelades innom Innebandyn mot Stenhagen och matchen slutade 3-3, målen gjordes av Lina och Sofia. Tyckte vi hade kunnat kämpat på bättre men ibland ligger man inte på topp men det gör vi när matchen mot Enköping kommer, eller hur tjejer ?. Även så blev det innomhus DM FINAL med Fotbollen, F93.
Håbos F93 blev Distriktsmästare, så det har varit en bra månad för mig, både Svenskmästare och Distriktsmästare. Dom vi mötte var iallafall Tärnsjö och matchen slutade 5-1 till oss, kan ju bara säga att vi spelade ut dom totalt. Sjukt kul att se och även spela när det går så bra. Bollen rullade hela tiden, grymt spelat tjejer. Målen gjordes av Corre och Maddis i från F94, som var med och spelade. Även där gjorde F94 tjejerna som var med en grym insats. Även imellan matcherna shoppade jag lite, en korralfärgade tröja med långa armar och ett par leggings i ljusblå färg och fickor, skit snyggt.



Måndag.

Måndagen bestod av skola och träning. Skolan var helt okej, ganska rolig faktiskt även om jag var på sjuk dåligt humör men det släppte lite eftersom. Träningen bestod av ett Cirkelpass som Sandruws mamma höll i, sjukt kul var det.
Styrka och boxning och lite så, verkligen skit skoj. Även lite plugg efter skolan blev det också, på kvällen gick Prison Break, ett grymt spännande avsnitt så jag längtar efter nästa.

Tisdag.

Idag blev det skridskor  på gymnastiken och det var super kul. Det blev hockey med grabbarna och sådär gick väl det, men jag hade roligt iallfall. Annars har det mest varit Kärleks Temat i skolan, roligt värre. Idag fick vi ställa massa frågor och Sex och sådär till varandra och svara på saker. Det är väldigt kul med min klass att göra sånt eftersom alla bara babblar på. Ikväll eller snart ska jag på Kickboxning så måste snart skynda mig att byta om. Ska bli spännande att prova på men occkså vädligt skoj. Får se hur mycket man orkar, haha.
Nu måste jag skynda mig, hej då.

pusspuss/ E

Skola,middag och hyllning till SM GULDET

Nej nu har jag tagit mig i kragen och ryckt upp mig själv ur soffan, kan inte ligga där någe mer. Då kommer jag väl knappast aldrig bli hel pigg igen. Så idag var jag t.o.m så duktig att jag tränade, är sjukt stolt just nu, haha.
Träninge gick iallafall ganska bra även om jag inte orkade så mycket men det tar jag igen en annan dag.

Igår gick jag även till skolan och det är jag verkligen glad över, fick mig ett par riktigt goda skratt och ett varmt välkommande tillbaka.  Det känns även som jag missat massa saker men vi får se om jag gjort det eller inte. Vi hade ju inte dirket många plugg pass igår. Fredagar är dom bästa dagarna på veckan. Det är bara sljöd och bild och sen slutar man  typ.
Även igår hade vi middag och sedan blev vi hyllade till SM GULDET under en Div 1 match, med Upplandslaget då förstårs. Middagen var verkligen trevlig och även om det slaks ur några ganska tråkiga kommentarer kunde man ändå inte sluta skratta, matchen var mindre rolig att kolla på eftersom dom spelade sjukt dålig innebandy. Matchen spelades mellan Årsta-Sirius och Sirius vann med 5-3 tror jag. Kvällen blev iallafall lyckad, hela dagen kan man ju nästan säga.







Och som sakt idag har jag bara tränat och tagit det lungt, ikväll ska jag förmodligen hem till Rasmus och bara ta det lungt då . Imorgon blir det innebandy match och DM FINAL med fotbollen, jag hoppas verkligen att vi vinner och att jag orkar prestera bra på båda matcherna.

pusspuss/ E


Soligt, kallt men ändå skönt väder

Nej nu måste jag pigga upp mig har legat framför TV i snart två veckor, inte bra. Vill inte må såhär, det känns helt sjukt snurrigt i hjärnan när jag reser mig upp och går hela tiden. När man gått ett tag är det borta men såfort det gäller en liten stund sitter det fast där. Riktigt läskigt måste jag säga.
Vill gärna gå till skolan imorgon, känner att jag inte pallar missa mer saker nu. Jag får helt enkelt bita ihop, jag menar jag har iallafall inte feber. Missar även träning efter träning pga av detta och det känns sjukt jobbigt med tanke på vilken tränings människa jag är. Vill verkligen träna ikväll, men det kommer aldrig att gå.

Tog även nyss en liten promenad för att få lite nypa luft och det känndes jättebra ända tills jag kom in igen och satte mig här, nu mår jag lika dåligt igen. Fyfy, nu måste jag bli frisk !

pusspuss/ E

Tablettaskar med godis

Vad har jag gjort för att straffas så här ? Jag vill bara bli frisk, inte sjukare. Sedan är jag så grymt rädd att det kanske är något från hjärnhiningflamationen/ TBE.n jag hade. Men det kan det väl knappast vara? det var ju länge sedan jag fick TBE. Jaja får väl bara hoppas på att det går över så fort som möjligt, ska ju till doktorn på torsdag så har det inte gått över då får jag väl fråga vad som är fel.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sovigt och kollat på TV, riktigt uselt. Man bara ligger där och hoppas på att klockan ska gå fortare, så att man snart blir frisk igen. Några tablettaskar med godis och tidningar gjorde dagen lite bättre men inte alls så bra som jag vill att den ska bli. Vill faktsikt gå till skolan imorgon, pallar inte missa massa saker som man sedan måste ta igen. Usch !



pusspuss/ E

Hosta, försvinn.

Min dag har inte direkt varit den bästa men jag kan alltid hoppas att det bli bättre när Prison Break sätt på TV.
Avsnittet som ska gå idag verkar sjukt spännande så jag längtar verkligen. Ikväll ska jag även ner och kika lite på träningen, vill själv träna så det spricker men det kanske är bättre att vänta tills man blir helt frisk ? För mig känns det ganska smart iallafall.
Vad har jag gjort idag ? Sovigt och kollat på riktigt usla tvprogram. Varför kan det inte gå något bra på TV när man verkligen vill det ? Sedan har jag knappt sovigt en blund i natt pga av all jobbig hosta. Det slutade med att jag satt uppe halv två i natt och käkade piggelin. Gott men inte så sent, haha.
Nu vill jag bara att klockan ska fortare så jag får gå ner på träningen och hälsa på alla :) Längtar sjukt mycket, ska bli riktigt kul att träffa alla tjejer.



pusspuss/ E

Gymnasieval, hjälp mig !

Herre Gud, jag har ingen aning om vad jag ska välja och vi ska ha valt klart innan den första Februari.
Vad ska jag ta mig till ? Snälla jag måste ju komma in på St Martin, vill bara gå där.
 Annars får det bli typ BF här i lilla Bålsta, så man kan bli Idrottslärare iallafall, men vill bli Frisör.
 Måste komma in.
Vill ni tipsa om bra skolor om jag inte kommer in, snälla (a) ?

pusspuss/ E

Fortfarande sjuk men på bättringsvägen

Jag är fortfarande sjuk och det känns som febern kommer tillbaka lite då och då, väldigt jobbigt om jag får säga det själv men det släpper nog snart om jag har tur. Jag som alltid brukar ha feber bara några få dagar men nu en hel vecka, usch!
Imorgon är det skola och jag hoppas verkligen att jag kan gå, vill inte missa något nu den sista terminen, vill bygga upp betygen och gå ut med ett bra resultat.
Vill komma in på ST Martin, oh jag måste komma in.
Nu ska jag bara lägga mig på den obekväma soffan och hoppas på att min prins kanske står utanför dörren och knackar på, och att han kanske vill komma in och bota mig :)

pusspuss/ E

SM GULD, UPPLAND FLICKOR 15

Jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag någonsin ska kunna uttrycka mig den här känslan som finns inombords.
Jag kommer nog aldrig kunna klara av att ge ut den till er andra hur mycket jag en vill, men att ha varit med om en sådan här sak är det inte många som kommer vara med om. Inte om en sådan här historisk sak.
Vi flickor 15 från Upplands Distrikt har jag något historiskt som kommer skrivas om innom Upplands Innebandyförbund, något som inte har hänt på över 25 år och som häller egentligen inte har hänt alls förutom nu.
 Nu i mellan den 3-5 Januari 2009.  En dag som vi alla kommer minnas den 5 Januari 2009, den dagen vi vann över Gästrikland, den dagen vi tog SM GULDET helt obesegrade igenom hela SM Spelet.


Grundspel
Uppland - Västergötland, 4-0
Uppland - Bohuslän/Dalslän, 6-1
Uppland - Södermaland, 2-1

Kvartsfinal
Uppland -  Blekinge,  4-1

Semifinal
Uppland - Skåne, 2-1

Final
Uppland - Gästrikland, 2-1





Efter en sådan sjukt rolig helg så är jag så grymt glad att jag stannad kvar i laget med er tjejer. Hade jag hoppat av när jag väl sa det, hade jag aldrig fått tagit en del av allt det här roliga, alla minnen och alla mina nya vänner. Synd bara att jag inte kunde komma till er ikväll, men det får vi ta en annan helg.
Men iallafall så tack alla, tack för allt. När jag har smält det här mer så ska jag skriva ännu mer det lovar jag.
När jag har blivigt piggare också ska jag börja skriva mer också men nu får det vara som det är, är man sjuk är man sjuk. Nu ska ni få lite bilder och en liten upplanddning innan våra matcher !















Uppladddning inför FINALEN !


SM GULD, SM GULD, SM GULD

pusspuss/ E

Vart ska jag börja?

Gud jag har så sjukt mycket att berätta för er alla men vet inte vart jag ska börja.
 Jag kanske ska börja med att berätta varför jag inte skrivit på flera dagar, varför jag inte skrivit beror på att jag legat sjuk nu sedan i måndags och sedan har jag varit i Linköping och spelat SM med Distirkslaget hela helgen. Vill berätta så himla mycket men har inte ritkigt den orken just nu eftersom jag sitter här med feber, vill bara bli frisk. Skulle egentligen befunnit mig i Uppsala just nu om det inte vorre för febers skull. Festa med lagkamraterna och hurrat för segern.

Jag ska skriva ett litet annat inlägg nu och berätta mer om segern och ni inte redan läst i tidningen ;)

pusspuss/ E


RSS 2.0