Sonispherefestival

Antingen får jag sluta blogga helt eller skriva varje dag för såhär kan det inte blir, sjukt trist att läsa en blogg som bara skriver ibland så!
Det har hänt mycket nu under helgen, åkte ner till Vimmerby med Sofia i fredags för att sedan kunde gå på Sonispherefestival i Hultsfred på lördagen. Sjukt kul var det, metallica, dead by april, the hives, the cult, lamb of god och m.m lirade där. Det går inte att föreställa sig vilken känsla det var när Metallica lirade och även the hives, hela publiken gungade,dansade och sjöng med. Ej fyfan vad kul det var, sedan stötte man på massor med roligt folk också som gjorde kvällen ännu roligare, jag tackar för helgen Sofia !




Det blir även Thailand om 5 dagar, är super glad/nervös och ah vad man nu kan komma på men det ska ändå blir så sjult roligt att få komma dit ! Längtar


pusspuss/ E

brist på rubrik

Igår blev det en dag med Emma, då vi snackade och njöt av solen, riktigt mys ! På någotvis känns det så sjukt bra att man kommit nära tjej vännerna igen och jag är så himla glad över det !
Påkvällen blev det  en sväng ut till lastberget där Kolis bor, där befann sig även min prins och Filip. Det blev lite dator och tv tittande för min del. Nu ska jag snart iväg till Enköping en sväng med mammi sen ska jag nog hem till grabbarna ikväll !


12 dagar kvar sen väntar THAILAND





pusspuss/ E


Drag me to hell

Igår blev det en bio kväll med Emma, haha super trevligt och roligt hade vi det och även lite mys inne i biosalongen då vi såg " Drag me to hell " kan ju bara säga att Emma låg på mig sen gömde vi oss under min kavaj, haha :]
På tåget hem hände det typ världens läskigaste sak, någon skickade sms till mig och har ingen aning om vem det var, eller hur han kunde veta att det var jag, ej fyfan säger jag bara !
Tack för kvällen gummsan <3




pusspuss/ E

Pinsmat och patetiskt

Är det någon mer en jag som tycker det är sjukt barsligt och pinsamt att Kissie börjar med " My BFF " ursäkta mig men vem fan vill umgås med en självupptagen bimbo? Och hur pinsamt är det inte av de människor som vill vara vän med henne? Jag fattar inte grejen med att ens försöka bli vän med henne, kan någon förklara ?





pusspuss/ E

Äntligen sommarlov

Dåligt väder har det verkligen varit den här veckan så nu hoppas jag på en helg med bättre väder. Dessutom är det slut jobbat nu, hela fyra veckor av mitt sommarlov har spänderats på ett smuttsigt,varmt och tröttsamt lager men allt var värlt pengarna som småning rullar in. Nu är det två veckors ledigt innan vi drar till Thailand, även om jag bara längtar tills resan så vill jag ändå inte åka dit vill häldre åka till grekland där det är sol om dagarna och inte regnperiod men men jag är ändå väldigt tacksam över att jag får bort från sverige.


pusspuss/E


jobb,jobb och mera jobb

Har suget kommit tillbaka när det gäller mitt skrivande? Kanske, kanske inte.
Idag jobbade jag ända till kl nio på kvällen men det är alltid skönt med lite extra slantar, 500 kr bara sådär på några timmar är inte dåligt, iallafall inte för mig. Imorgon blir det nog sista dagen jag sätter min fot på Hansen racing för sen är det slut. Nu ska jag ha sommarlov och bara njuta av de få veckor som är kvar. Snart åker vi ju till thailand och jag kan knappt tänka på något annat, alla mina drömmar handlar om det och ah vad ska man mer säga en att jag lägntar så himla mycket att jag snart kommer spricka men samtidigt är jag så himla rädd för flygresan. Jag har ju bara flygit en gång tidigare och då var jag jätte rädd men då var jag ju även bara elva år och flög helt utan sällskap. Nej nu kommer rasmus snart och sen ska jag soova.





pusspuss/E

en riktig förkylning mitt i varma sommaren!

Just nu kände jag bara för att skriva lite, orkade inte sitta vid tv när bror ligger och snarkar. Snarkningar och smaskningar är två av de ljud jag inte klara av. Fråga mig inte varför det är så för det vet jag inte själv. Bara att jag själv blir så irriterad på mig själv som inte kan försöka stänga ute alla dessa oväsen men men.
Just nu mår jag väl inte alls så bra egentligen, igår gick jag och snorade, nös och hostade hela dagen på jobbet så det blev till att vara hemma idag för min egen skull och jobbkamraternas. Det känns ju så himla världelöst att ligga hemma när man ändå inte orkar göra något, hade helst velat jobbat idag även fast det är ganska trist men det blir ju så himla mycket roligare när pengarna kommer eller vad tror ni andra? Lite små cash till thai resan och så ska jag ju faktiskt satsa på en ny cykel och en billig men bra mobil. Men som tur är får jag jobba nästa vecka så nu tar jag ikapp sjukdagarna.
Imorgon hoppas jag på att febern släppt som smygit sig in nu ikväll så jag kan gå ner på lindex för att köpa något fint. Jag har ju faktiskt presentkort där :]


pusspuss/ E

Två härliga nyheter

Nu jävlar är det verkligen värt att skriva lite här !
Igår fick jag ett brev hem där det stod att jag är intagen på St Martin, vilken lycka säger jag bara. Fyfan vad glad jag är, och super nöjd över att vi båda kom in. Jag och Rebecca förstårs, vi kommer få det så sjukt roligt!

En ny glädje att dela med sig är också att vi åker till Thailand den 26 juli och kommer hem 10 augusti, kan knappt berga mig. Eftersom jag aldrig varit utomlands tidigare kommer denna resa bli minnes värld, synd bara att jag inte träffar min älskling på två hela veckor :/




pusspuss/ E

RSS 2.0