Sista dagen av 2008

Nu är det bara några få timmar kvar innan det nya året inleds med raketer,smällare och skumpa.
Jag hoppas ni alla får en sjukt bra dag och en riktigt rolig kväll jag själv vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll. Ska förmodligen hem till Sofia om min pojkvän vill med, annars vet jag inte. Jag hoppas på det bästa, lite party med roligt folk.

För annars har min dag ungefär sätt ut såhär. Köpt en nyårs present till min Rasmus och städat. Nu är huset fint och rent samt mitt rum och min klägarderob, haha.  Tänkt skriva lite senare för nu ska jag gå ut och testa min kamera.

Ett litet smakprov från systemkamerans första bild.



pusspuss/ E

6000 kr fattigare

6000 kr fattigare och jag är super nöjd även fast jag gärna hade velat ha kvar lite pengar men ah :)
6000 kr gick till min efterlängtade systemkamera !  Den nya systemkameran blev av modellen Sony A200, hade gärna tat en Nikon nu efter eftersom dom sägs vara mycket lättare att lära sig men nu är det försent.

För övrigt har dagen besått av att umgås med min prins och fota. Jag och Rasmus hade verkligen kul när vi kollade på massa fotbolls bilder och ni ska få se dom bästa !


Den blev bäst på rasmus eftersom man ser hans lårmuskler ;) haha
Och sedan spänner han tårna så fint


Och denna valde vi till mig eftersom det ser ut som jag har tårna på bollen och gör någon slags ritual. Haha !



Mindag har iallafall varit riktigt bra, nu saknas bara säsong 2,3,4 från One Three Hill och sedan är jag nöjd.
Hoppas verkligen min broder köpte 2;an så jag kan kolla ikväll ! Håll tummarna

pusspuss/ E

Storverta cup gick sådär

Hej nu var det ett par dagar sedan jag skrev något här men som jag skrev i ett tidigare inlägg, så har jag spelat storverta cup i helgen.

Cupen gick  inge vidare men jag har absolut haft det super kul. Så jag vill verkligen tacka er grabbar för en super helg och att jag fick lira med er.
Känslan att få spela med ett pojklag går ju inte att beskriva, det finns nog inget så roligt. Just den där känslan att bara få kliva in på planen och bli underskattad av laget man möter att dom har en tjej i laget får en på topp. När man sedan spelar och får dribbla och tackla ner dom är så underbart. Att se deras minder, ah usch ni tjejer som har spelat med killar vet.
Så tack,tack,tack,tack grabbar att jag fick vara med, ni gjorde min julhelg till den bästa ;)



Hann även med en fotbolls match i helgen även fast det var mycket innebandy.
Matchen slutade 4-2 till oss.
Håbo FF - Fjärdhundra SK.

pusspuss/ E


Storvretacup

God morgon på er alla !
Idag gick jag upp halv åtta för att göra mig i ordning till min första match. Min hemlis till er är att jag nämligen ska spela storvreta cup med pojkar 93, Ska bli super kul. Första matchen spelas iallafall i Fyrisskolan kl tolv idag och andra halv åtta i Allians. Längtar så jag spricker snart.

Vi kom hem runt åtta tiden igår från min mormor, jag har haft det jätte skönt där uppe i Sura och min jul har varit super bra om man bortser från all äcklig julmat :) När jag kom hem blev det soffan och One three hill som gällde.
Ni ska få lite bilder senare, jag lovar. Men hinner inte nu, måste åka.

pusspuss/ E


Juldagen

Idag är det den 25 december vilket betyder att det är dagen efter julafton,juldagen och 15 månader med min prins Rasmus. Känns verkligen inte som vi har varit tillsammans så länge men roligt är det.

På julaftons dagen kom min farmor och farfar, mina kusiner Emma och Anders. Min julafton var verkligen super rolig. Fick fina julklappar, men det bästa var nog One three hill boxen och alla pengar. Även min otroligt fina väska, ska visa lite bilder senare för kan inte ladda in något nu eftersom jag är hemma hos min kära mormor.

Idag for vi till Surahammar runt 1 tiden för att komma hem till min mormor och fira lite jul här med henne och sedan även min morfar,gummimormor Lena och min gammel farmor. Även där fick jag massor med pengar och det tackar jag för. Nu kan jag äntligen köpa min efterlängtade systemkamera :D 
Vi har även spelat lite spel här, det är nog det bästa med att komma hit till Surahammar, man får träffa sin mormor och spela spel med familjen, även om det blir mycket bråk är det alltid kul. Har nog aldrig varit hos min mormor utan att spela spel, haha. Imorgon åker vi hem och det känns tråkigt eftersom jag nästan aldrig är här, men denna gång kan vi inte stanna längre eftersom jag ska göra en hemlis på lördag, hemlisen berättar jag då. 
 Nej nu ska jag gå och vara lite social med famijen, ha det så bra. Hoppas även att ni också har haft en bra jul.

pusspuss/ E

God jul

God Jul på er alla ! Hoppas ni får en ritkigt härlig dag och att ni är friska och pigga. Inte mår som jag med andra ord, haha !

pusspuss/ E

Innebandy hela dagen

Nu är det bara 9 dagar kvar innan jag åker till Linköping för att spela SM, längtar så jag spricker. Det ska jag bli så fruktansvärt otroligt roligt. Längtar, längtar, längtar.

Idag vaknade jag vid 10 åkte till hallen 11 och har spelat innebandy hela dagen ända fram till klockan 5 och gud så roligt det har var. Länge sedan man var nere i hallen och bara spelade med massor, inte för att det var massor. Men ah ni som var där vet. Har en hemlis som jag verkligen vill berätta men kan tuvärr inte, inte förens senare. Men jag säger bara jihooo till hemlisen.

Imorgon är det julafton och det kan man ju knappast tro, ingen snö och ingen julstämmning. Känns så fruktansvärt tråkigt, det känns fel att säga god jul det kommer kännas fel att öppna julklappar. Ni förstår vad jag menar. Lite tända ljus och julmusik skulle kanske lätta upp stämmningen lite men inte alls mycket. Ny bakta pepparkakor, knäck och lussebullar inget har funkat. Vill ha snö tills imorgon, så snälla GUD snälla låt det falla ner snö, iallafall lite snö, så det är vitt ute på marken när jag vaknar, när jag kollar på kalle anka och öppnar mina julklappar. Jag ber till dig GUD, jag knäpper mina händer, snälla snälla snälla. Tänk på alla dom små barnen som har längtat till jul och så finns det ingen snö, man kan inte åka pulka eller göra snögubbar.  AMEN.

Nu ska jag kanske tjuvkika på One three hill, säsong 5 för min bror sa att det har kommit hit nu.
Vill egentligen inte kolla med tanke på att jag inte sätt alla avsnitt och ja ni förstår, det förstör en del. Men lite kan jag väll få kolla ?. OTH är ju så bra att man kan kolla på avsnitten femhundra gånger om, om man vill.

pusspuss/ E

Hur ska jag göra ?

Idag är det måndag vilket även betyder ett spännande avsnitt av Prison Break, längtar tills klockan slår tio och sedan elva så man sedan kan gå och sova. Min dag har varit sisådär, har inte gjort speciellt mycket förutom att kolla på tv. Nu på kvällen har jag varit ner i hallen en snabbis för att testa om min klubba fungerar bra, har nämligen bytt linda på den. Lindan jag köpte känns väl sådär men det kommer nog bli bättre när jag vant mig, eller vad tror ni ?

Gårkvällen var helt okej, det blev poker spel hemma hos Fia med lite folk. Kom även på typ andra eller tredje plats som vinnare;) haha. Kvällen tog slut ganska snabbt för min del men skönt var väl det eftersom jag inte direkt är på topp.
Vet inte häller hur jag ska göra imorgon, har fått en förfrågan till att träna typ hela dagen imorgon men vet ej hur jag ska göra. Låter super roligt men som sakt så är ju förkyld och har ont i halsen till och från, vill liksom inte bli sjuk innan jag far till SM med Upplandslaget.
Nu ska jag ta mig till soffan och slappa lite med ett glad julmust.

pusspuss/ E

Trött,slut och kanske sjuk

Nu har jag tränat och är helt och hållet sjukt slut i kroppen. Ska aldrig vara ute sent innan en tidig träning, haha !
Träningen gick iallafall sådär bra, orkade inte så mycket men får väl skylla på att jag är lite förkyld och har lite ont i halsen. Idag blir det bara slapp och kolla på alla repriser från veckan, klä julgranen kanske, vi får se.
Nu orkar jag inte mer, hoppas ni mår bra.

pusspuss/ E

20 december och vi sitter ute mitt i natten

Går kvällen blev inte riktigt som tänkt men skit kul hade vi eller åtminstonde jag. Iallafall jag sa ju att jag kanske skulle på fest men så blev det inte riktigt. Åkte hem till Fia där hon och Julia befann sig, satt lite på internet och pratade skit, trevligt att träffa dom två. Sedan fortsatte vi ut för att träffa Julias pojkvän Filip och några av hans vänner som inte var så direkt nyktra. Kvällen bestod iallafall utanför Åbergsmuseeum med ett par riktigt sjukt roliga människor, synd bara att det började regna lite där på slutet, haha. Det är egetnligen ganska sjukt att  vi satt ute mitt i natten den 20 december, asså hur sjukt låter det inte. Vid det datumet ska det ju ligga snö på backen och det ska vara kallt ute inte knappt sommar värme. Kvällen blev iallafall jätte rolig.

Nu har jag inte tid mer för nu ska jag iväg på Upplands träning. Skriver när jag kommer hem, bye.

pusspuss/ E

Förlust med 4-2

Idag var det den sista DM matchen innan finalen och vi mötte Sigtuna som ligger sist ner i tabellen och dom har inte vunnit en ända match och vi spelade som sopor imot dom. Inget illa menat tjejer men vi kunde verkligen gjort en bättre insats och vi kan ju inte direkt skylla på domarna häller även om vi vill det. Dom sista målen kom ju pga av felmarkering. Men jag tycker ändå att vi ska vara glada för vi har ju som sakt kommit till finalen och det är ju inte första gången det häller. Så som vi har kämpat oss igenom är vi värda första platsen i DM. Nu får vi bara se till att skita i alla förluster och ta emot modet och viljan till att vinna finalen. Sen får vi nog skippa de svarta stället för det förlorar vi bara med;) haha

Sedan vann tjejerna även Allians matchen med 6-1, bra spelat tjejer. Hade gärna velat varit där och kollat men kunde inte. Hörde även att våran gamla spelare Isabelle hade gjort bra ifrån sig och gjort en balja, verkligen roligt och jag hoppas verkligen att du trivs i ESK tjejen. Du förtjänar det.

Ikväll blir det kanske fest beroende på, men jag hoppas det iallafall. Igår kom även storebror hem och det är alltid lika roligt att se honom, och faktiskt så har vi inte bråkat än men det kommer om en eller två dagar;p
Sen igår bowlade jag även med Viktoria,Kolan och Rasmus, alltid lika roligt även fast jag kom på delas sista plats med Vikkis, haha. Nu ska jag slappa lite framför tv och sedan fixa mig.
Hoppas ni får en trevlig lördags kväll.

pusspuss/ E


Vart är snön?

Kan någon tala om för mig vart snön finns ?
Det finns ingen julstämning alls här i lilla Bålsta. Vill ha snö nu så man kan mysa och åka pulka.


Nu har jag nyss tagit mig en skön dusch och ska snart lägga mig framför tv och bara ta det lugnt för idag är det en sånn dag.  Vaknade kl elva idag av att min mamma ringde och väckte mig, sov nämligen över hos rasmus. Åkte dit när all mag ont hade gått över, iallafall mamma och jag åkte ner och solade och skönt var det. Lite brunare har man väl blitt nu och fräkningare.
Ikväll kommer min storebror hem med lilla Diva, ska bli jätte roligt att träffa honom och Diva igen. Hoppas bara att vi kan vara sams ända tills han far till Skåneland igen.
Ni får ha en skön fredag allesammans.

pusspuss/ E

Julavslutning och betyg

Jag har haft fullt upp både igår och idag så därför har det inte blivigt så mycket skriva men jag skriver nu;]
Igår(onsdag) blev det julshopping med Mamma inne i Stockholm, mysigt var det och jag hittade relativt bra julklappar måste jag nog säga. Sedan blev det en tjocktröja, ett par strumpbyxor till mig själv och ett par örhängen till min nyårsklänning. Efter Stockholm blev det bygge på mitt Cirukustält, och det blev kanon bra, sedan kom även min prins över och sov.

Idag har skoldagen varit riktigt seg eftersom jag inte gjort någonting, bara städat och kollat på alla andra när de byggt på sina pepperkakashus och så såg vi även klart på Romeo och Julia, gud vad jag gärt, haha så pinsamt.
 Tog även hem den efterlängtade klockan idag också. 
 Efter skolan blev det även en julavslutning vid fyra tiden. Kändes både roligt och tråkig att det var sista julavlsutningen på grundskolan, sista gången man får säga God Jul till sina favvorit lärare, ja ni förstår.
Julavlutningen var iallafall helt okej, lite kort men det gör inget, Betygen var nog det roligaste. Fick bättre en för väntat och det är ju alltid roligt. Fick bara två G och det är jag riktigt nöjd över, bra jobbat Elin säger jag bara !
Ikväll skulle jag även tränat men har förskräckligt ont i magen, hoppas det går över snart. 

   
Cirkustältet                        A elephant                  Julavslutningen                 Klockan  

pusspuss/ E


Just remember, I will always love you

Romeo, min Romeo.
Julia, min Julia.

Dagen började med filmen Romeo och Julia, en film jag aldrig sätt och alltid velat se. Vi hann inte se klart hela filmen, så det blir mer film på torsdag. En riktigt bra film än så länge och det kommer säkert bli bättre.
Skoldagen förannars har bestått av pepparkaksbygge och sång med Hillevi och Maja.  En väldigt skön dag med andra ord.
Just nu bygger jag ännu mer på mitt pepparkakshus eftersom det gick himla dåligt i skolan. Ska göra ett cirkustält, och jag ångrar det så himla mycket. Kommer verkligen aldrig lyckas men ska försöka och försöka.
Ikväll ska jag sova hos Rasmus om jag någon gång blir klar med  mitt cirkustält.
Nu måste jag kolla till degen ;]
 



pusspuss/ E


You are all I need

Som jag sa till er tidigare att jag inte viste om jag skulle fortsätta i Upplandslaget, nu har jag iallfall bestämmt mig. Jag stannar kvar, det är inte alla gånger man får en sådan här chans och det kommer säkert bli mycket roligare i SM, för hoppningsvis.

Dagen i skolan har varit sjukt seg, finns ingenting att arbeta med eller jo vårat ny startade prokejt med hela Rosa senarelag, det ska bli rätt roligt faktiskt. Tema Kärlek kommer det att bli och det är ju alltid roligt, tycker jag iallafall.
Sen är jag väl himla glad för att jag få behålla mitt VG i matte, jag som trodde att jag skulle sänka mig, haha vilket lättnad. I NO:n har jag garanterat sänkt mig med tanke på hur dåligt det gått på alla prov. Känns ganska tråkigt faktiskt, sen är det sjuk svårt att veta vad man ska plugga på eftersom våran lärare inte direkt kollar på sånt som alla andra lärare vi haft tidigare gjort, men man får väl bara gör sitt bästa och hoppas på något bra.

Ikväll blir det träning, ska bli riktigt roligt, längtar verkligen.
Jag har aldrig riktigt vågar erkänna det själv men jag är väl en riktigt sportfåne, tränar hela tiden. Har ingen fritid längre, eller det har jag väl aldrig haft men haha ah. 
 


Ett foto för omväxlandes skull !

pusspuss/ E


8-3

Dagens match slutade 8-3, riktigt skönt måste jag få säga. Vi spelade på bra också, fortsätter vi så här kanske vi kan kamma hem första platsen i serien :]

Ikväll kommer jag bli hemma, jävligt roligt måste jag få säga. Har typ inte varit ute på flera veckor nu och det känns verkligen trist. Och typ inte en enda friend har svart på sms, kul !
Om någon ska göra något roligt kväll hör av er då för guttskull!

pusspuss/ E

Mamamia

Nu sitter jag här och lyssnar på Mamamia med ABBA och det får mig att tänka på gamla minnen, då man var liten.
Jag och min granne Malin sjöng alltid den där låten hela tiden, jag minns det som det vore igår.
När jag väl tänker efter så kan jag knappt förstå att vi inte pratar med varandra länge.
Jag menar jag och Malin var så tajta hela vägen ända fram till femman, det var då våra vägar skildes åt. Jag hittade nya vänner och våra intressen blev helt och hållet olika. Verkligen jättesynd tycker jag. Men tiderna förändras men ett hej skulle ju aldrig skada :]

pusspuss/ E


LUCIA

Idag är det den 13 december vilket  betyder att det är lucia idag. Jag bara älskar att sitta vid tv och kolla på alla Lucior som visas, det är verkligen jätte mysigt, håller ingen med mig ?
Sen just även den där känslan när man ser alla små barn går omkring och har ett luciatåg :]



Idag blir det innebandymatch och jag är taggad till max. Vi möter Arlanda och deras älsta är väl omkring 50 bast, och jag måste säga att jag unnar den tanten som fortfarande har en sådan ork.
Men för er som vill komma börjar matchen 16.00 i BCJF's sporthall.

pusspuss/ E

Grattis Kevin, vinnaren av Idol !

Igår gick stapen av idol finalen, och det var Kevin som kammade hem segern.
Jag själv tycker det var rätt eftersom han aldrig har haft en dålig dag i Idolkvällarna och har en fantastik röst !

Vinnar låten av Idol 08



pusspuss/ E

Svettigt träningspass

Nu har jag nyss tränat och fy satan vad jobbigt det var.
Vi började springa från futurum och en helt onödig  sväng runt bålsta och sedan uppför centrumbacken, och för er som har sätt den vet hur jobbig den är. Roligt var det iallafall sen blev det lite styrka och det är ju alltid roligt det med men satans jobbigt :]
Nu ska jag snart ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och sova, gud så skönt !

Vill även åka och köpa julklappar imorgon men vet inte om det blir så ska kolla runt lite. Vi ses.

pusspuss/ E

Hallelujah

Imorgon är det helg och skönt är väl det så man får lite sovmorgon.
Min dag har varit relativit bra, inte speciellt mycket som hänt i skolan. Bara en massa kartonbygge och ritningar.
Vi ska nämligen göra ett pepparkakshus nästa vecka, jag ska göra ett cirkustält. Kommer bli riktigt svårt men en rolig utmaning.
Imorgon ska alla betyg sättas och därför var jag Maja och Hille nere på musiken och sjöng( maja lirade gitarr) för att få ett lite extra plus i betyget. Låten vi valde var Hallelujah med Jeff Buckely, eftersom maja var grym på att spela den låten, och jag måste få säga att vi sjöng riktigt bra tillsammans. Hoppas att våran musiklärare gillade det, men han sitter säkert där för sig själv och skrattar åt oss :] haha.
Ikväll har jag fotbollsfys och roligt ska väl det bli, noot är as trött. hahah men det är bara att bita ihop:]

Jeff Buckely - Hallelujah




pusspuss/ E


Amanda sjunger

Juste måste bara få säga att jag blev verkligen överraskad igår när jag hörde min vän Amanda sjunga. Har aldrig hört henne sjunga och det är ju ett under med tanke på hur jävla duktig hon är. Tänk om man själv hade haft en sådan röst, då hade jag sjungt varje dag. 

pusspuss/ E

Vad vill killar ha i julklapp ?

Nu har man gjort det sista av alla läxor och prov, och skönt är väl det. Lite ledighet vore verkligen skönt nu men det är ju bara en vecka kvar.
Dagen har varit helt okej, skolan gick vädligt fort eftersom vi slutade kl 2 idag.
Efter skolan åkte mamma och jag till jakobsberg för lite julshopping men hittade bara saker till maja, kan tuvärr inte säga vad det är eftersom hon kikar in här ibland. Men jag hoppas hon blir glad över det :].
Till rasmus och min bror har jag inte den blekaste om vad jag ska köpa, känns verkligen jobbigt eftersom det snart är jul.

Allt med upplandslaget har lagt sig lite nu och jag ska åka på en träning till och verkligen tänka igenom allt, hur det blir sen vet jag inte men jag hör av mig om det.

Nu har jag inte tid längre eftersom jag ska ner på träning, Hej så länge !

pusspuss/ E

ska jag sluta eller fortsätta ?

Vad ska man säga tisdag ? Det vill säg att det är långt ifrån helgen men ändå ganska nära.
Men iallafall så har min dag fungerat, fick tillbaka Soprovet som vi gjorde igår, fick VG. Fick tillbaka engelskaprovet vi gjorde förra veckan och fick 20,5 av 30, så runt VG där med. Idrottsprovet fick jag VG+ på, kan man säga .Fick 28,5 av 34. MVG låg på 30, så hade lite otur, haha. Sen hade vi musikprov idag och det gick verkligen skit känner jag. Men jag hoppas att resultaten visar annat.
Nu håller jag på att plugga förfultt till Noprovet imorgon, hoppas jag kan lyckas där iallfall.

Ikväll skulle jag egentligen spelat match med Upplandslaget men blev inte riktigt så eftersom jag har så himla mycket att tänka på nu, sen är jag inte riktigt säker på om jag vill fortsätta där heller.
Samtidigt som jag verkligen vill vara kvar så vill jag så himla mycket inte vara där. Visst är det en härlig känsla att få vara en av Upplands bästa spelare, att få säga att jag spelar med Upplandslaget och bara veta att man är faktiskt en av dom bättre, men samtidigt är det så fruktansvärt jobbigt varje gång jag ska iväg, även om jag låter riktigt glad så är jag så ledsen innombords. Jag menar hur kul är det att spela i ett lag där man inte känner någon? Där alla andra går typ i samma klass eller i samma skola ? Att försöka skapa någon salgs kontakt och ingen annan försöker, ialla fall inte på samma sätt som jag. Hur kul är det då från en skal? Att dessutom få sitta och åka en timma till en träning som håller på en timma, att få strunta i en skit rolig DM match med fotbollslaget för att åka till en träning som jag knapp tycker är kul.
Allt känns så fel, varför kan jag inte bara våga säga nej, varför kan jag inte våga säga ja?

pusspuss/ E

Tillbaka på nytt

Hej på er, nu hade jag tänkt att köra igång igen, har haft så mycket plugg på sistonde så har val att lägga bort en del från datorn och allt annat. Men nu är jag tillbaka igen.
Tror inte så många av er missat något eftersom det inte hänt så mycket förutom att jag hade innebandy match i helgen och vi vann med 6-4, jag gjorde två mål och fick  himla rolig berömm av ena dommaren. 

Idag har jag haft Soprov liksom alla andra dagarna som är kvar av skolan. Fick iallafall veta att jag klarade av G-nivån och det är ju alltid  bra eftersom jag knappt tränat på provet. Imorgon har jag musikprov och jag hoppas verkligen att jag lyckas för då höjs ett G till ett VG i slutbetyg, sen har vi NOprov på onsdag och där vill jag hålla kvar mitt MVG så måste plugga som en tok :], inte det roligaste direkt men nu är det den sista innan jullovet.
Skolan idag har förannat varit riktigt bra, jag och min vän Fredrik gjorde Janssons frestelse på Hemkunskapen och lyckades riktigt bra.
Sen idag är jag även med och tävlar på Kenza's julkalender om en fin (fusk)pälsjacka. Hoppas på det bästa men hur många är det inte som tävlar där ? :]
Nu har jag inte tid mer måste plugga och sen börjar ju One three hill om typ tio min. Så hej då på er !

pusspuss/ E

bloggpause

Nu har det varit en lång frånvaro för min del och mer kommer det bli, orkar inte med blogg just nu så tar en liten pause och så får vi se när jag kommer tillbaka. Det kanske är redan på söndag eller någon gång nästa vecka eller om flera månader. Vi får se, men hej så länge på er alla !


pusspuss/ E

Datorn funkade inte

Jag är ledsen mina vänner men kabelteve har hållt på med någon så varken datorn eller tv har fungerat. Vilket har varit ganska skönt för då har jag verkligen tagit tag i allt pluggande. Varje gång jag ska plugga hamnar jag alltid vid datorn eller tv, underligt nog. hahah. Tänker inte skriva något nu häller för hade tänkt att ta mig till sängen för att pusma sött.

pusspuss/ E

musik, ja tack !

Dagen har faktiskt varit riktigt bra, hade jätte trevligt i skolan idag. Men det kanske berodde på min klasskompis med ett kal flint, han hade eller rättare sakt har inte ett ända hårstår på huvudet, riktigt gulligt, haha !
Så det nya namnet för fredrik blev dickhead, sweet.  Hade jag kunnat ladda in bilder från mobilen till datorn hade det blivigt dagens foto.
Idrottsprovet gick väl sådär, även fast jag hade pluggat som en tok. Men jag hoppas att resultatet visar bättre en vad jag tror det kommer bli.  Musiken, ja vad ska man säga om den? Alltid lika rolig, idag blev det även lite dans med Niklas och Ankan, roligt värre, haha !
På torsdag har vi även engelskaprov och jag ska ha lärt mig 67 glosor tills dess så jag måste nog lägga på en räm nu.
Ikväll ska jag förmodligen sova hemma hos min pojke men jag får se. Ska iaf bli roligt att träffa honom om vi nu gör det.
Nej nu ska jag försöka lära mig lite glosor, vi ses.

pusspuss/ E

Plugga,plugga,plugga

Min dag har spenderats hemma på soffan med ett pluggpapper i handen. Vi har nämligen idrottsprov imorgon(vilket jag aldrig kommer klara av) sen så skulle vi ha musikprov men eftersom alla säger att det har flyttats så tänker jag inte ens försöka plugga till det.
Varför jag stannade hemma idag beror på att jag hade jätte ont i magen men det har släppt nu som tur är, snart ska jag iväg på träning men först ska jag plugga lite mer, orkar verkligen inte men vill inte få ett IG precis.

Idag är det den första december och inte finns det någon julkänsla alls här. Det finns ingen snö och allt julpynt har inte kommit upp än men det kommer nog snart. Men lite julkänsla fick jag nog allt när jag öppnade första luckan ur chokladkarlendern. Ni får tycka att jag är urtöntig men jag menar vem har inte en chokladkarlender när det är jul ? Det är ju som en tradition, jag kommer aldrig sluta med det. haha
Nu har jag inte tid längre att skriva vi ses.


pusspuss/ E


RSS 2.0