Dörren står öppen om du kämpar

Om du lovar att kämpa för mig så står dörren öppen, men om du strunar i det så stängs den. 
Jag hoppas att du är säker på vad du gör nu för jag har ingen lust att bli sårad igen. Jag vill att det ska funka, att allt ska funka för du betyder så himla mycket för mig. Och jag vill även att allt ljug ska försvinna.



pusspuss/ E


barnhemmet

Igår kväll kom ju Steven förbi och vi snackade lite, alltid lika trevligt att träffa en sån rolig människa.
När han drog vidare kom Camilla och Melissa tätt efter, vi fixade oss lite och sedan drog vi vidare ut och träffade några. Vi skulle typ någon fest men det blev ju ganska ändrat eftersom det var småpojkar där, hahah. Så vi drog vidare hem till mig igen och kollade på "Barnhemmet", en film jag själv tyckte var helt konstig, inte så läskig som jag trodde så ah. Den får nog en 5 av 10.
Idag har jag tränat och det gick verkligen bra idag och det är jag glad över faktiskt, ska även spela match imorgon om det blir någon med tanke på hur planerna ser ut men jag hoppas det.
Ikväll blir det någon fest men får se har man otur blir det som igår kväll, haha.


pusspuss/ E


Menninglöst inlägg

Äntligen helg, fyfan vad skönt. Men vad ska jag göra? Blir det någon fest eller för jag är as taggad!
Skolan gick ganska fort idag och skönt var väl de, haha. Efter plugget drog mamma och jag till sats för att sola så nu är man lite rödbrun haha, alltid lika gulligt och sedan dom där fräknarna jag alltid får.
Just nu gör jag inte så mycket, väntar typ på att Steven ska komma förbi med lite grejjer och sedan blir det käk. Om någon ska göra nått kul ikväll kan ni väl höra av er?


pusspuss/ E


Outfit

Dagens!





Svart basic tröja - Lindex
Svart väst - Lindex
Ljusa jeansleggnings - Vera moda
Örhängen - Lindex
Guld klocka - Uropenn


pusspuss/ E

skoltröjjorna klara!

Dagen i stockholm var helt okej men lite halv segt inne på EUhuset där vi fick veta saker och så. Höll faktiskt på att somna, inte bra, haha. Efter stockholm bar det av till skolan igen där vi hade en mattelektion och sedan slutade vi. Vi fixade även klart skoltröjjorna så nästa vecka någon gång kommer dom, jag längtar verkligen.
Ikväll blir det träning som vanligt, orkar verkligen inte idag men det är väl bara att pallra sig dit. Imorgon är den fredag och jag har ingen aning vad som händer, fest någonstans?


pusspuss/ E

frallor och ett glas oboy

Nu har jag precis duschat och tryckt i mig en fralla och lite oboy. Träningen gick verkligen piss och jag hoppas att allt släpper tills på måndag då det är hemma match. Vill verkligen komma i from nu orkar inte vara så här dålig. Nej nu ska jag sova, stockholm imorgon !

pusspuss/ E

outfit

Tänkte ge er dagens outfit faktiskt !







Svart basic tröja - Indiska
Svarta strumpbyxor - Lindex
Brunt skärp - Indiska
Jeans hängselkjol - Indiska

pusspuss/ E

vi hade varit inne på 17 månaden idag.

Hade tiden gått vidare och ingenting hade hänt hade vi varit inne på 17 månaden nu. Du och jag tillsammans.
Känner inte för att skriva någon specillet längre, jag menar dagarna går och tiden rullar. Jag tänker alldeleds för mycket och bryr mig inte speciellt mycket om allt runt omkring. Vill bara att allt ska få sitt slut nu.

Min dag har väl inte varit sådär speciell, allt är som vanligt i skolan och ah jag väntar bara på att påsklovet ska närma sig. Jag och Julia har iaf bytt elevensval till idrott så idag badade vi med alla grabbarna, haha naajs!
Imorgon åker vi till stockholm med klassen för att gå på något studiebesök innom EU, ska bli ganska kul faktiskt, att slippa en hel skoldag alltså, haha ! Skriver kanske senare om jag orkar.


pusspuss/ E

yeees dom fanns.

Ni vet dom där skorna jag berättade om förut? Dom där som inte fanns i min storlek? Ah kommer ni ihåg dom iaf så fick jag dom igår i rätt storlek och allt. Tack mamma och pappa.
Jag blev helt överlycklig när jag såg dom där i affären i storlek 36, nu måste jag bara träna att gå i dom också. Här får ni några bilder på skorna :]

                                           




Tjusiga va? :]



pusspuss/ E

badminton är våran grejj.

Eftersom jag somnat sent nu dom här två dagarna fick engelska lektionen ta smällen, jag somnade. Fyfan vad pinsamt det var, hahah ! men men nu är det som det är. Skolan idag gick iallafall segt och idrotten var lika kul som vanligt om inte lite roligare, jag menar hur grymma var vi inte på badminton tjejer?
Efter skolan vara det bara hem käka och sedan dra vidare på träning, det är inte förrens nu som jag fått en lugnt stund, pjuu. Ikväll är det andra avenyn och det gillar vi.  Träningen gick iallafall helt okej, denna gång hade jag ätit mer så jag idag orkade jag med allt. Men nu var det iallafall sista kickboxningen för mig.
Aja pallar inte sitta här någe mer nu, ska försöka få lite hjälp av vincent med våra skoltröjjor.


pusspuss/ E

8 gånger

Hur ska vi kunna bli vänner igen när du inte ens kan berätta sanningen för mig? Det sårar mig så himla mycket att du inte ens kan berätta det när vi kunde berätta allt för varandra den tiden det bara var du och jag.  Att du ringde mig 8 gånger idag, 8 gånger. Gjorde mig både lycklig och förstörd,  lycklig över att få veta att du finns och att du kanske ville prata med mig men blev även förstörd för jag vill inte att såren ska rivas upp mer. Och nu när du inte ens kan berätta sanningen för mig om när ni började prata och när du ljög för mig om att du hade gjort helt andra saker en att träffat henne, det får mig att börja undra. Undra på om det verkligen finns någon mening med att lägga ner energi på allt det här. Jag vill inget hällre en att få träffa dig, vara din vän och hålla mig nära dig men det är så svårt nu, allt är svårt. 
Kommer det någonsin kunna bli som förut igen utan kyssar och kramar?

pusspuss/ E


snömonster

Söndagen bestod av lite allt möjligt faktiskt. Jag träffade Sofia och vi byggde snömonster ute i snön och sedan åkte vi till enköping och tittade på hockey där Bålsta fick stor pisk av Enköping med 5-1. Haha pinsamt men Enköping steckte verkligen upp Bålsta grabbarna. Tänk att vi åkte ända dit för att titta på en skit match fia, haha !
Efter hockeyn åkte jag hem och kollade på beck med pappa.

Idag har jag bara varit i skolan och ah verkligen super tråkig och jag har redan börjat räkna ner dagarna fram tills påsklovet och det är hela 6 veckor kvar, hur ska jag orka?










pusspuss/ E


ska det göra så här ont?

Ska det kännas så här?                                                    Ska jag må så här?
Ska det göra så här ont?                                                   Ska jag känna smärtan?
Ska du inte höra av dig snart?                                          Ska jag vilja att du hör av dig?
Ska du inte tänka på mig?                                                 Ska jag fortsätta tänka så här mycket på dig?
Ska du inte sakna mig snart?                                           Ska jag fortfarande sakna dig?


Jag fattar verkligen inte att det kunde bli så här och att jag kan inte släppa taget.
Jag kan inte släppa taget om tanken att du kunde vara så grymm.
Jag kan inte släppa tanken på dig.
Jag kan inte släppa tanken på att du inte hör av dig.
Jag kan inte släppa tanken på alla minnen vi haft.



pusspuss/ E


jag hatar...

Jag hatar att jag saknar dig.
Jag hatar att du betyder för mig.
Jag hatar att du inte finns någe mer.
Jag hatar att det blev så här.
Jag hatar att du ljög.
Jag hatar att vi inte pratar mer.
Jag hatar att jag tänker på dig hela tiden.
Jag hatar att du finns där framför mig när jag stänger igen ögonen.
Jag hatar att jag älskar dig.


pusspuss/ E

allt har försvunnit.

Allt har försvunnit och allt försvann på en vecka. Att nästan två år försvinner på en vecka är sjukt. Jag är så ledsen och besviken att du ljög, jag trodde att jag kände dig bättre en så. Jag kommer sakna att inte få träffa dig och jag saknar redan att inte få prata med dig, men du gjorde ditt val och helst av allt så vill jag inte veta av dig mer men det är så svårt. Det är svårt att glömma och sluta tänka. Du var mitt allt och du svek mig.


pusspuss/ E

grattis på er båda två !

Min lördag blev helt lyckad måste jag nog säga. Det började med match mot Lamadjuren där vi vann med 7-2, där jag gjorde två ass. Sedan träffade jag Emma som fyllde 16 år igår, grattis. På kvällen drog vi vidare hem till Melissa där det var en liten hemma fest och det blev vädligt mycket dans och även så drog Vito några roliga skämt för mig och Emma, haha. Efter en kväll med dans och en lång promenad hem till mig så blev det varm choklad och rostmackor, mumms !
Idag vaknade vi upp runt halv elva eller nått sånt, käkade frukost och nyss så var vi i centrum för att leta upp en present till Ellen som fyller 16 år idag, grattis.
Snart ska jag plugga lite och sedan träffa Fialotta, mys !


En Elin och Emma !
Jag ser fett mini ut ;]


pusspuss/ E

Pic's

Här från ni lite bilder




















pusspuss/ E

tack alla

Jag tycker verkligen inte att du har gjort rätt. Du har sakt till alla utom mig, den du borde ha sakt det till först, du har ljugit mig rakt upp i ansiktet, hur länge har du ljugit?  Jag tycker verkligen att du har gjort så grymt mycket fel, hade det inte varit bättre om du sakt som det var från första början när jag frågade dig om du träffat någon annan? Hade det inte varit mycket lättare för dig att sakt JA istället för NEJ. Du har gjort mig så himla arg och ledsen och jag fattar inte vilken människa du blivigt.


Fredags kvällen slutade verkligen jättebra och jag hade verkligen kul.
Det hela började iallafall med att brudarna kom hem till mig. Vi pratade, drack lite och dansade sedan for vi vidare hem till fialotta där vi dansade ännu mer och några grabbar kom. Verkligen super kul, och tack till er som försökte pigga upp mig där i slutet, tack ! Efter en lång stunds dans drog jag och Viktoria vidare och träffade Steven som körde hem oss och sedan kollade vi lite på TV och snackade, trevligttrevligt :]
Nu måste jag börja göra mig i ordning och packa grejerna och sedan fara iväg på match. Vet inte riktigt en om jag ska spela eller inte, har fortfarande lite ont i halsen menmen. Behövs det folk kan jag väl hoppa in då !

BTW bilder kommer senare !

pusspuss/ E


You are not my friend any more

Du har visat en sida jag aldrig trodde fanns inom dig. Du har verkligen visat att man inte ska lita på dig.

Just nu har jag tagit en städ pause, ska snart börja och hjälpa till igen. Ikväll kommer tjejerna hit och det ska bli så himla skönt att få träffa er och bara ha kul, slippa tänka. Bara dansa, snacka och ha kul.
Klockan tio imorse drog mamma och jag ner till sats för att sola efter det handlade vi och nästan nyss har vi varit ute på promenad med hundarna. Ett otroligt väder det är idag, hur skönt som hellst. Jag är nästan hellre ute en inne faktiskt, haha. Snart kommer även Fialotta hit. 
Nej nu ska jag städa.







pusspuss/ E


pinsamt

Det som är mest pinsamt är ju att du inte tar emot henne med öppna armar utan att du förnekar att hon finns och att du kör dubbelt, hur pinsamt är inte det?

pusspuss/E

Patetiska människa !

Du är så jävla ynklig och patetisk, så otroligt jävla omogen. Varför ljuder du för mig, tala om sanningen istället.
Dagen efter du dissar mig träffar du en annan brud, hur länge har ni träffats? Hur länge har ni umgåtts? Sjävklart borde jag fattat att det var hon medtanke på hur ofta hon kickar in mig bdb men att du kunde göra så här, låg långt ner i mina tankar. Så otroligt feg. Samma dag och träffade dig den där lördagen hade hon sovigt hos dig och du kan inte ens tala om sanningen, bara fördriver den och säger nej vi har inte sovigt, nej vi har inte umgåtts. PINSAMT RASMUS, PINSAMT ! Det är så fucking jävla pinsamt att du inte ens vågar tala om det för mig när jag ringer, att du säger nej. Varför säger du nej när jag vet?
Jag trodde helt ärligt att du inte var en sån här person, att jag hade lärt mig under det 1 och etthalft år vi var tillsammans, vilken person du var men snacka om fel man kan ha. Njut av livet för du kommer aldrig leva lyckligt.


pusspuss/ E

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen. Klockan 8 imorse ringde hemtelefonen och sedan dess har jag inte kunnat sovit, har även haft en sol som lyst in i rummet också, så himla irriterande. Jag som verkligen ville sova ut lite idag, men nej. Aja ikväll blire iallafall tjejkväll, roligt värre. Hoppas ni alla får en bra fredag och så skriver jag snart igen :]


pusspuss/ E


2004-2009

Här får ni lite bilder på mig igenom åren som gått.


2004

2004

2005

2005

2006

2006

2006/2007

2007

2007

2007

2007

2008

2008

2008

2009

2009.

Den största förändringen var nog runt 06/07.
Vill ibland ha tillbaka löshåret, den var den enda gången jag fixade håret !

pusspuss/ E




36, ja det är för litet.

Skorna, dom där super fina jag pratade om. Dom fanns inte i min storlek, baaajs också. Varför ska jag ha så små fötter för? esch köper ett par när dom kommer in. Hos frisören gick allt bra och det var becca som klippte och slingade, tack vännen, är jätte nöjd !
Efter en sväng hos frissan och i småaffärer åkte jag hem till Fia där hon och henni var. Jätte mysit och trevligt att träffa er och få prata om allt och inget, vi får se om det blir bowling ikväll då ;] haha.


pusspuss/ E


Super duper frisk?

Känner mig redan super  mycket bättre nu imot vad jag mådde när jag skrev sista inlägget. Jag undrar verkligen vad det är för skit jag råkat ut för men jag hoppas halsontet försvinner snart. Kan det vara körtelfeber? För jag undrar faktiskt de ja, burkar typ in halsmandlarna svullna upp då? och febern kan man ha från bara en dag eller upp till några veckor?

Hur mår ni och hur har lovet varit en så länge?
Idag ska jag fara till frissan för att göra slingor och sådär, toppa håret lite. Efter det blir det iväg och handla ett par så sjukt fina skor så det inte är sant och dom kostar bara 229 kr också men det spelar egentligen ingen roll eftersom mamma lovade att hon skulle betala dom. Tack mamma <3 och jag hopppas även att jag kan gå i dom, haha. För övrigt så blir det ingen träning eftersom febern försvann igår och jag får se om jag har orken till att umgås med folk men det tror jag nog. Har ingen vidare lust att ligga hemma och tråka en dag till när friheten finns utanför.


pusspuss/ E

sjuk.

MMMMM... kul nu är man sjuk också, varför ska det komma på lovet för? Jag som hade tänkt göra så mycket roligt.
Det kommer förmodligen inte bli någon uppdatering här medtanke på hur pissit jag mår. Se you later


pusspuss/ E


Twilight, en besvikelse

Gårdagen bestod inte riktigt av bio och middag men i stortsätt shopping, inte för att jag handlade så mycket och inte Sandra heller men iallafall. Det blev mycket spring efter olika saker som aldrig passade eller fanns. Efter en tur i stan fortsatte vi vidare hem till Sandra för att kolla på Twilight. Jag blev verkligen super besviken på filmen medtanke på hur mycket bra dom har tagit bort och annat dom bara lagt till. För mig blev det som olika klipp hela tiden och det är väl det som är nackdelen när man har läst boken. Men förövrigt var den ändå ganska bra :] Runt tio drog jag mig hem eftersom Sandra skulle till skolan idag, stackaren. Men tack för en härlig dag Sandra :]

Nu är klockan bara tio och jag fattar faktiskt inte varför jag vaknar så tidigt? Det är ju lov nu, då ska man ju få sova ut. Men idag berodde det nog på att jag faktiskt har lite ont i halsen, jag hoppas verkligen att det går över för jag vill träna ikväll. Idag har jag ingen aning om vad som händer, ska kanske åka ner till centrum för att kolla på den nya skoaffären eller ah vad det nu är för affär.


pusspuss/ E

älskade vän

Jag finns inte för evigt, jag kommer inte vänta för evigt, det är nu du måste bestämma dig, för jag vill kunna gå vidare om du inte vill ha mig.

Igår kväll kanckade det på dörren och utanför stod Viktoria, den gulliga människan kom med en chokladkaka och geléhjärtan, du är bara så söt och underbar vännen. Kan man bli gulligare när man kommer sådär utan att man själv vet något? Nej det tror jag inte, tack så mycket vännen !

 






Blev eran allahjärtansdag bra?
Jag tycker att den 14/2 är ett litet överskattat datum och visst är det alltid kul att få en liten present sådär men jag menar det är så överskattat inom äktenskap. För er som inte tycker så kan jag inte säga så mycket men men.  Min allahjärtansdag blev iallafall helt okej. Träffade Rasmus en stund och kollade på Rambo 4 och även melodifestivalen, vilket jag tycker bara blir sämre och sämre. Jag menar hon ledaren där fyfan vilken tråkigmänniska.
Idag hoppas jag att Sandra mår bra så det kanske kan bli en middag och en bio med henne:]

Gårdagens outfit.






pusspuss/ E


En mil

Dagen i Stockholm med Sofia blev riktigt trevlig och vi hittade en super present till Kasper, jag hoppas att han blev nöjd. Även jag kom hem med massor med kläder, inte riktigt så bra men va fan. Fick med mig hem en as cool hängselkjol som jag bara älskar. Ville egentligen ha dom korallröda leggingsen men dom fanns inte någonstans så nu är det bara att åka till Uppsala för att se om dom finns kvar där. På kvällen igår när vi kom hem åkte jag direkt till Bella där vi tjejer umgicks och hade det allmänt mys. Det var verkligen super kul och skönt att bara få prata ut och höra på vad ni hade och berätta. Och ah det var så länge sedan det bara var vi fyra och jag saknar det så himla mycket så igår blev min kväll underbar.

Idag har jag sprungit en mil och även haft fotbolls träning så nu är jag helt slut och orkar knappt göra någonting. Skulle egentligen åkt med Sandra in till stan för att käka och gå på bio men eftersom hon ligger hemma och snorar nu, tar vi det kanske imorgon eller en annan dag, jag menar det är ju lov nu. Krya på dig stumpan.
Farmor och farfar är fortfarande här, vi har käkat middag tillsammans men eftersom jag är så trött gick jag och la mig på soffan driekt efter maten, lite osocial men det får man vara ibland. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske träffa Rasmus en liten stund för att prata och sådär, efter det så kanske jag träffar bellan, vem vet?
Nej nu blir det soffan igen, haha.

pusspuss/ E

happy valentine

Glad alla hjärtans dag på er alla. Jag hoppas att ni får en kanon dag och mycket kärlek.
Jag själv vet inte vad jag ska göra idag/kväll. Jag hoppas verkligen på att något kul ska hända men vi får se som sagt.


pusspuss/ E

Sportlov

Det har hänt något jätte konstigt här på bloggen som ni nog ser, har ingen aning om hur man fixar det, men för er som kanske vill läsa gamla inlägg så finns dom fortfarande kvar på sidan till höger.

Nu ska jag snart fara vidare in till Stockholm med Sofia för att hitta någon allahjärtansdag present till Kasper, jag ska även kolla efter en tröja till min lärare som vi i klassen ska ge bort när hon åker hem för att föda ut barnet, hihih. Igår slapp jag släppa ut tårarna och det kändes verkligen super skönt. Att få slippa dom där tårarna och när näsan bara täpps till, usch.
 Det här sa min pappa till mig igår, " Somliga säger att det kommer gå över men jag ska tala om en sak för dig, det kommer inte gå över men man måste låta det gå vidare och börja om på nytt"  Han har nog rätt i det han säger man måste lägga det åt sidan för att hitta det nya här i livet och det är precis det jag ska göra även om det kommer bli svårt. Jag ska försöka sluta tänka på det som varit och börja tänka på det som kommer att hända.
Imorgon är det ju även allahjärtansdag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag kan ju alltid hoppas på att Sandra var seriös igår när hon sa att jag kunde hänga med henne ut på puben men ska lilla jag komma in där? Det kommer nog bli riktigt svårt och ah, esch jag tror Sandra vill göra annat kul med hennes vänner så, haha :]  Nej nu ska jag gå och göra mig klar.
Juste även skönt att det är en veckas ledighet nu men ska kanske jobba någon dag och det finns något på pappas jobb.

pusspuss/ E

Ta vara på varje dag
För idag kommer inte tillbaka imorgon


pusspuss/ E

en tuff månad, en tuff vecka

" Det har varit en tuff månad nu, först dog Jeremy Lusk, sen dog vännernas farmor och du miste din pojkvän, en tuff månad och jag tycker verkligen synd om dig" - Nicke J, Vid matsalen idag.

Det har nog varit en tuff månad många har dött, några har mist sina kära och andra har bara bråkat. Det har även varit en lycklig månad för andra.  För mig har skiten redan börjat och det börja närma sig allahjärtansdag där jag inte har någon aning om vad jag ska göra, kanske träffa några vänner eller gå ut? Imorgon ska jag iallafall kanske åkta till stan med Sofia där vi ska hitta någon fint till kasper och hon ska även följa med mig på bio, om det nu blir stockholm. Kanske jag också hittar något fint till mig själv då? kanske dom där röda jeansleggingsen jag vill ha, vi får se.


pusspuss/ E


Tiden står stilla och mitt hjärta har slutat slå

Dagarna kommer, dagarna går. Tiden står stilla och mitt hjärta har slutat slå.
Det känns tomt, det känns livlöst. Att inte ha dig vid min sida gör ont. Jag försöker blicka framåt och har lyckats lite idag men det känns fortfarande för jäkligt. Det är på kvällarna sorgen tar i, det är då jag gråter ut för mig själv i min ensamhet. Men det är också då det känns som bäst för då finns det ingen annan där förutom jag, bara jag. Du betyder allt för mig och kommer alltid att göra men nu måste jag försöka att släppa taget, att inte tänka på det underbara utan på allt bra som kommer att hända.


Skolan lunkade på och gick ganska fort även fast den också var seg. Hade engelskaprov som gick piss, kändes det som iallafall, hehe. Ikväll är det fotbollsträning men får se hur det blir med det har sträckt mig, men vill så gärna och dessutom har jag inte varit där på typ två veckor, fy skäms elin. Jag måste även ner till storabiblioteket för att låna någon bok om Moa Martinson...

pusspuss/ E

502 dagar

1 år och 4 månader, 16 månader, 502 dagar har jag spänderat med dig, en underbar tid !


pusspuss/ E


Vill leva ut som en ängel

Vem ska nu sova brevid mig? Vem ska nu berätta alla dålig skämt? Vem ska nu tvinga mig att titta på alla tråkia videoklipp? Vem ska nu smsa mig på kvällarna för att säga godnatt?
Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, inte att det ska vara såhär. Vill att smärtan i bröstet ska försvinna, vill ha tillbaka dig. Vill leva lyckligt och leva ut som en ängel. Vill ha dig vid min sida som en pojkvän och inte vän. Vill ha tillbaka den kärleken jag en gång fick, den kärleken jag älskat mest på jorden. Du fick mig att bli glad så fort jag såg dig, så fort du kramade om mig så  pirrade det i hela kroppen. Jag vill inte mista allt det där, vill att det ska finnas kvar. Vill att du ska finnas kvar.


pusspuss/ E

Tankar svävar och jag försöker sudda ut dom

En dag till har gått och jag försöker verkligen att få det ut suddat, att inte minnas men när tankarna kommer fram kan jag inte stopppa tårarna. Jag kan inte sluta tro att du inte tillhör mig längre att jag aldrig mer kommer kunna få bli omhållen i din famn. Du var allt för mig och nu är du ingenting, det var svårt att ta förväl att få en sista kyss och att säga hej då vän.



Skolandagen vandrade på men olika tankar i huvudet. Vill bara säga att ni i klassen är underbara, ni försöker pigga upp mig och det tackar jag verkligen för. Jag har en sådan tur som har er och även er här runt omkring. Det blev även film i skolan idag, jag och några till kollade på Pellesvanslös medans det visades Kung fu panda och Pirates of the caribbean3 också. Kände verkligen inte för något annat, en tecknad film piggar alltid upp en.
Snart ska jag iväg och sedan kanske följa med Sofia till sats då hon ska köra pilates och jag tänkte sola. Ikväll är det träning men har ingen lust att träna.


Pusspuss/ E

I will always love you

Du säger att du gillar mig men varför vill du då inte vara tillsammans med mig? Du säger att jag kommer fortfarande bli älskad i din familj och av dig, men den kärleken kommer ju aldrig bli detsamma. Du fick något av mig, något jag aldrig gett till någon annan. Du fick HELA MITT HJÄRTA och jag gav det till dig för att jag ville dela hela mitt liv med dig, men nu  vill jag ha tillbaka mitt hjärta, för du vill inte ha det som förut. Jag vill ha mitt hjärta men jag kommer aldrig kunna få tillbaka den för den tillhör dig.
När du kom hem till mig nu ikväll önskar jag att du kom för att sova kvar, att du kom för att du ville träffa din flickvän. Inte för att du ville prata ut och för att du bara ville vara trevlig mot din förredetta flickvän. Du kommer nog aldrig förstå hur det känns för mig. När du säger att du gillar mig att det kanske kan bli som förut så ger du mig bara förhoppningar och när jag sedan går och väntar och väntar. Kommer du komma på någon förklaring som kommer göra mig ännu mer sårad.
Jag vill inget hellre en att du ska stå utanför min dörr och säga att du ångrar dig. Jag vill inte att någon annan ska ha dig, jag vill inte glömma hur du luktar, hur dina kyssar smakar och hur otroligt försiktig du var emot mig.

JAG ÄLSKAR DIG OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET, SNÄLLA KOM TILLBAKA!


Pusspuss/ E

allt tog du ifrån mig

Mina ögon har svullnat ihop och snart ser jag ingenting mer, min näsa rinner och tårarna kommer i floder. Jag vill att det här ska ta slut. Ta mig ett halvår fram eller ett år tillbaka, jag gör vad som hälst för att slippa smärtan. Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig, på alla minnen på allt underbart. Att jag ska få sluta träffa dig och din familj. Att jag ska få sluta krama dig och kyssa dina läppar. Allt är borta och det tog du ifrån mig.



pusspuss/ E

I miss you

Efter en natt utan sömn bestämde jag mig iallafall för att gå till plugget, för att slippa tänka på det som hänt men det var ju ganska svårt eftersom alla påminden en om vad som hade hänt. Började typ as pöla på musiken, pinsamt värre men vad fan ska man göra? När det viktigaste i ens liv försvinner.
Mitt liv känns som Eva och Adam filmen, den där " fyra födelsedagar och ett fiasko" då dom bråkar och sånt där, jag känner mig ungefär som Adam, blir ensam och övergiven av den man älskar mest. Men iallafall så hoppas jag även att mitt liv kanske kan sluta som filmen också, att du kommer  tillbaka. Men jag får inte hoppas på allt för mycket.
Det blev ingen träning idag häller, det kanske skulle varit bra och gått på kickboxningen och fått slå ut alla känslor, vem vet? Ikväll blir det iallafall andra avenyn och det kan jag väl få vara lycklig för?
Hoppas även att Twilight filmen jag laddar ner blir bra, hehe.


pusspuss/ E


Why?

Hur ska jag kunna gå vidare? Hur ska jag kunna leva när det inte längre finns någon mening? Hur ska jag kunna glömma allt? Hur ska jag gå vidare när mitt hjärta vill stanna kvar?

Att ett hjärta brister har jag nog aldrig riktigt vetat hur det känns förrens nu. Jag har gråtit hela natten och inte sovit en blund, jag har tänkt och försökt förstå men det går inte. Inte när jag själv tyckte vi hade det så bra även om det blev några småbråk ibland. Jag som hade tänkt så långt fram och där fanns det lycka hela tiden.
Vi som satt och prata i skolan om allahjärtansdag och jag sa att jag skulle vara med dig och att vi skulle förengång skulle kanske skulle göra något riktigt kul tillsammans. Men det var ju bara en dröm för nu finns det inge mer. Jag vill inte gråta längre men det går inte, jag vill inte tänka på dig men det går inte. Jag vill helst just nu att det aldrig blev vi två för då hade jag sluppit det här, men helst av allt önskar jag att du aldrig sa den där meningen, att allt bara var en dröm och att idag skulle du finnas kvar. Du är allt jag en gång önskat mig och allt jag älskar!


pusspuss/ E


Twilight

Kan man bli så här tokig av bara böcker? Kan man bli kär i en bok, i en film? Kan man önska att det var sitt liv i böckerna och inte någon annans? Kan man leva slitt liv igenom en bok?


 




 

Nu måste jag bara se filmen, blir det kanske imorgon?

pusspuss/ E


Sur, seg och trött

En dag närmare SPORTLOVET!

En riktigt seg dag är vad det är idag och även en grinig dag. Vet inte riktigt varför men en är inte på humör, inte idag. Jag hoppas att det där glada ska komma fram ikväll till träningen. Är inte ens sugen på att skriva, vad är det för fel på mig? Skulle nog behöva en riktigt stor godispåse och bara film just nu. Skriver kanska senare !



Dagens outfit

Pusspuss/ E

Tidsfördriv

18 snabba frågor


SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel?:  nej
2. är du lycklig?: både ja och nej
3. är du uttråkad? ja, iaf just nu
4. är du ledsen?: inte just nu men besviken
5. är du italienare? nej
6. är du cooliing?: hela dan

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja
2. har du någon gång blivit sårad?: ja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: yees
4.har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för tjej/honom: yes
5.har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: ja
6. gillar du någon just nu?: ja

SENASTE:
1. telefonsamtalet du fick?: rasmus
2. personerna/personen du var med?: hm det var igår och orkar inte rabbla upp alla
3. roligaste grejen som hänt?: middagen hos farmor och farfar
4. personen du smsade?: rasmus
5. du tillbringade natten  med?: ingen
6. du kramade?: farfar


pusspuss/ E


Jag blir bara mer och mer besviken

-Vill du ringa och höra om din bror kan ladda hem en film åt mig?
- Nej, gör det själv.
Tack för den säger jag bara. Börja visa intresse innan jag tappar mitt helt och hållet!

Middagen hemma hos farmor och farfar var jättetrevlig och god mat också, haha. Min kusin Emma var också där och det är alltid lika kul och höra vad hon berättar om saker och ting. Efterrätt fick vi också, glasstårta, mums. Snart ska jag nog lägga mig och läsa eller kolla på tv, slappa helt och hållet. Imorgon är det skola igen vilket jag inte längtar till men vi ska få tillbaka Soproven och även allahjärtansdag middag som kommer någon gång under veckan, även film och popcorne som skolan lovat och det ska ju faktiskt bli ganska najs. Sen är det ju bara veckan ut och sedan lov. Gud så skönt!

Såg även att det blir ändrade tider men fotbollen nu, måndagar kickboxning, kommer aldrig kunna gå lite tråkigt men men, sedan kör vi fotbollsträningar på tisdagar och torsdagar. Hoppas det blir riktigt fotbollsträning och inte bara fys. Men vi får se vad som händer, funderar även på att ha ett litet uppehåll med fotbollen nu tills innebandy säsongen tar slut. Jag menar jag tävlar ju inte längre om någon plats i damlaget och i innebandyn ligger vi 1:a i serien, så vill gärna va med och kämpa om en första plats till att komma upp i tvåan.

Pusspuss/ E

Gelénaglar från ICA

Nu blev jag nyss klar med mina gelénaglar och hyffsat fina blev dem. Gör man hos en riktigt nagelfixare är det ju alltid klart att dom blir finast men det kostar ju så himla mycket och ett litet eget gelékit från ICA är ju vädligt billigt och bra. Man kan faktiskt göra flera naglar när dom första går sönder utan att betala extra pengar. Hur bra är inte det ? Istället för 700 kr så gör man egna för 140 kr.












Visst blev dom ändå ganska bra om man bortser från lillfingret ?

Nu ska jag fixa mig lite och sedan åkta vidare till farmor och farfar där det blir en god middag. Är super hungrig så jag längrat verkligen, ska även få fläskfilé tror jag, mmmh mumma.


pusspuss/ E


Musikhistoria

Godmorgon, godmorgon! Nej det kanske var fel ord, jag har ju faktiskt varit vaken i två timmar nu men önskar att jag sov längre för jag är sjukt trött just nu. Håller även på att leta fakta om afriskans musikhistoria men hittar fan ingeting och det börjar jag snart tröttna på. Vi ska lämna in uppgifterna snart och jag vill helst inte bli försenad liksom. Aja får försöka så gott jag kan. Vet ni någon bra hemsida men musikhistoria? Lägg gärna in en komentar då :]
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra vill helst gå på bio men filmen går halv 10 så det blir lite sent om det är skola imorgon också. Så vi får se vart dagen leder mig.

pusspuss/ E

I have fun

Tjejmiddagen blev kanon och jag har verkligen haft det super trevligt. Synd bara att alla drog så tidigt men det hade jag heller inget imot eftersom man fick lite tid med Rebecca då och prata om sakar som hänt och ah, tjejsnack helt enkelt. Det var även riktigt kul att träffa alla igen och det måste vi verkligen göra om, haha. Även kul att Sean(cicis pojkvän) också deltog i tjejmiddagen. Tack Rebecca för allt ikväll, jag hade en super trevlig tid med dig och alla andra :]
Nu ska jag gå till tv och mysa lite med mamma och mormor.


pusspuss/ E

Vinnare

Matchen mot Enköping slutade 6-3 till oss och det kändes ju så bara sjukt bra. Tjejer ni spelade jättebra och jag tycker verkligen att det är kul att vi kan kämpa för varandra, så jag vill bara säga good playing.
Nu måste jag skynda mig och fixa mig, ska till becca snart, men vad ska jag ha på mig?


pusspuss/ E

Tjejmiddag

Du får mig att må bra även om du inte alls är lika gullig som förut :]

Fredags kvällen blev rolig och jag hade det ganska trevligt. Det var jättemycket folk hemma hos familjen Fries för att hylla den nyblivne 20 åringen i familjen. Även om jag och Rasmus inte höll oss ute bland de andra senare på kvällen hade jag det jättebra. Det var kul att få träffa min prins ett tag själv för att bara mysa och kolla på film.
Nu ska jag snart fixa mig lite och packa bägen och sedan drar jag ner till centrum för att käka med laget och ladda inför matchen. Ska bli riktigt trevlig och jag hoppas att maten är god för jag är hungrig, haha.

Ikväll blir det även tjejmiddag hemma hos Rebecca och det ska verkligen bli super kul, har längtat efter det gamla tjejgänget och det ska även bli jättekul att träffa de andra tjejerna som också ska dit. Så nu hoppas jag på att kvällen blir toppen så :] 


pusspuss/ E

Du gör mig besviken

Varför blev det plötsligt såhär ? Jag orkar snart inte med allt längre, du gör mig ledsen fast du inte är medveten om det. Jag gör säkert dig ledsen fast jag inte vet det.  Varför kan vi inte försöka tillsammans istället för att sära på det istället för att låta åskmolnet gnaga. Snälla kan vi inte båda försöka tillsammans ? Försöka slippa allt skit och ställa upp bara för att vi gillar varandra?


pusspuss/ E


När jag hör din röst

Nu duschad och fräsh, nu saknas bara maten i magen och ett gott humör.

Min fredag har varit både riktigt trevlig och helt förfärlig. Skolan gick relativt fort och dagen hemma har varit seg, haha. Ikväll ska jag kanske hem till Rasmus men får se hur det blir med det, annars stannar jag bara hemma och tar det lugnt och peppar inför morgondagens match. Jag är verkligen så himla nervös men ändå så otroligt taggad. Jag hoppas verkligen att alla ger 110% imorgon och att vi jobbar för varandra och även att alla är lika sugna som jag på att vinna,haha.
Nej nu ska jag läsa lite, har börjat på andra boken nu "När jag hör din röst" . Försöker även leta reda på om man kan köpa böckerna i pocket men dom har typ inte kommit ut en vilket är ganska konstigt eftersom jag bara har läst/läser pocket. Men men, kommer dom inte ut nu får jag köpa dom sen:]


pusspuss/ E

20 år, grattis

Träningen med p93 gick väl inge vidare, haha men jag hoppas att det går bättre nästa gång.

Nu sitter jag här och ska snart vidare till skolan, hade bra allt gärna velat legat kvar i sängen och sussat. Esch jag får bara hoppas på att skoldagen går snabbt och är rolig. Idag fyller även Rasmus storebror Kristofer 20 år så jag tycker vi hurrar honom nu, HURRA,HURRA,HURRA ! Ikväll ska jag träffa rasmus och vi kommer väl säkert vara där hemma då.
Match på lördag mot Enköping kom gärna ner och kolla 7/2 kl 16.00 i hallen.


pusspuss/ E

Just like you

Nationella idag gick helt okej, önskar bara att jag hade lite mer fantasi när allt kommer sådär direkt på men iallafall så valde jag att skriva en Novell som skulle ha någon slags koppling till det där huset. Novellen jag skrev handlade iallafall om två killar som var ute och fiskade och rätt som det var kom en argsint tigerhaj och en av killarna föll över bord och sedan plötsligt vaknar han ur drömmen och tittar runt för att det verkligen ska vara sant. Berättelsen gick iallafall ut på att det var en mardröm eftersom själva alltet inom nationella i svenska handlar om "Nattliv".
Jag satt även ut hela tiden och min lärare fick nästan lyfta mig från stolen, haha. Jag hoppas verkligen att det visar sig ett bra resultat på novellen men man vet aldrig. För övrigt så har dagen varit riktigt jobbig eftersom vi inte gick gå hem efter, haha.
Ikväll ska jag även träna med P93 och det ska bli skit kul, att få träna med dom ger en sån stor utveckling och även psyketstärks. Jag hoppas att träningen går bra idag eftersom det gått jättedåligt för mig att träna den här veckan.

Eftersom det inte är någon OTH idag ska jag läsa mig bok, lalal. Nu måste jag även gå och se filmen. Alla säger att den är grym så jag hoppas det.


pusspuss/ E

Better than me

Jag bara läser och läser hela tiden, det går verkligen inte att stoppa. Vill sluta för att boken inte ska ta slut men vill ändå vidare så jag får läsa dom andra uppföljarna.

Nu ska jag snart ner på träningen men innan blir det till ICA för att handla lite frukt och godsaker till NP imorgon. Vi ska sitta i tre timmar så vill gärna fylla på med något i magen. Lycka till alla här i Sverige med erat NP :]



 




pusspuss/ E


Dreaming about you

Här blev det dock ingen uppdatering igår, tisdag. Men tisdags morgonen började iallafall med Nationella som inte gick så himla bra för mig, jag hoppas att det går bättre imorgon. För övrigt så var tisdagen hel seg och jag ville bara att den skulle ta slut.

Idag blir det träningsmatch/blandning med damerna och P93, ska bli skit kul och jag hoppas att det går lika bra idag som det gjorde förra veckan. Det vore även roligt med lite publik så kom gärna ner till hallen ikväll runt 20.30 eller lite innan.
Jag kan häller inte slita mig från boken jag läser, den är verkligen så himla bra. Och jag längtar bara tills jag får läsa dom andra fyra böckerna där var av två inte ens kommit ut en. Vill även se filmen Twilight som är basarad på böckerna.

Skolan idag har varit helt okej, har tillmestadels bestått av läsning vilket jag är väldigt glad över. Hade tänkt fota lite nu för det var ett tag sedan, sen även runt fyra blir det One Three Hill. Även om jag redan sätt avsnitten kan jag inte slita mig, haha. Hoppas ni får en bra dag. Lägger kanske upp någon bild om jag får några bra.

pusspuss/ E

Come over babe

Nu har jag nyss tränat in lite engelska glosor som vi har tills imorgon, måste nog plugga lite till men orkar inte just nu.
Träningen gick verkligen piss så jag hoppas att det går bättre imorgon. Jag hoppas även att det går bra på nationella, börjar bli lite små nervös, haha. Ikväll är det även Prison Break, hoppas det blir ett spännande avsnitt som vanligt.
Jag hoppas även att det snart kanckar på dörren och att utanför ska Rasmus stå.

pusspuss/ E

Tidsfördriv

HAR DU:
Ett förhållande: Ja
En bästavän: Det kan man nog säga
Haft ett seriöst förhållande: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar:  haha, beror på hur man ser det
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, eller nästan det tog två år innan killen förstod
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Skrikit åt en lärare: Nej
Kysst någon och sedan ångrat dig: Yes
Ljugit för dina föräldrar om du vart: Nej
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja
Snusat: Nej
Rökt: Nej

DAGENS:
Klädsel: Ljusblåa legginsjeans, rosatunika, svartväst
Smink: Puder och maskara
frisyr: En bulle bara
Låt: No idee
Vill ha: Sommarlov
Sjuka: vad?
Drog: Kakor;)
Saknad: Boyfriens
Köp: Pucko
Godis: Winergum
Attityd: Just nu, trött men glad
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Ingen direkt tanke

FÖRSTA:
Bästa kompis: Sofia och Viktoria
Bil: har ingen
Kärlek: Rasmus
Husdjur: Kanin
Semester: Öland
Jobb: Sommarjobb på Hansen
Köpta skiva: Oj den var svår typ spic girls
Piercing: Öronen
Konsert: Ingen;p haha
Fylla: Hm... typ ny år 07, men inte så direkt påverkad


SISTA:
Personen som smsade dig: Sofia
Personen som ringde dig: Rasmus
Personen som du ringde: Rasmus
Personen du sa 'jag älskar dig' till: rasmus
Bilfärd: Igår hem från stationen
Filmen du såg: I taket lyser stjärnorna
Gången du grät: Igår
Måltiden: Kyckling, bulgur och stekt majs, mumma !


SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Nej
Våga hoppa bungyjump: Nej, haha
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja
Kalla dig själv lycklig: till o från :)
Hellre ta bilden än vara med på den: Spelar ingen roll, hälst vara med ;) haha
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Inte på samma sätt men ah
Ljuga för någon: Helst inte
Kunna springa 50 mil: varför inte;)

VAD:
Gör du just nu: Pratar med Viktoria och ska snart byta om
Ska du göra imorgon: Ha nationella prov och träna kickboxning
Säger du till dig själv när allt känns svårt: beroende på vad problemet är
Tar du med dig in på bion: Läsk,popcorne och en bra vän
Är det för färg på dina byxor: ljusblåa
Är det för väder hos dig just nu?: Mörkt och kallt
Skulle du göra om du vann på lotto: Shoppa, skicka lite pengar till barnen i afrika
och framför allt åka utomlands

SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Legginsjeans
2. Tunika
3. Väst
4. Trosor, BH och stumpor

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja
Använder du huvtröjor: Ibland
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nja, skulle ville göra min bror/syster tatugering nu men får inte för mamma;p
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Beror på

VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: Typ 6 år och 15 år
Sov på sida, mage eller rygg: Sidan eller mage
Kramar eller kyssar: Båda


pusspuss/ E


You make me going crazy

Får man sakna någon så här mycket, även om man är sjukt ledsen och besviken?

Dagen har tillmästadels bestått av prat om festen och det har ioförsig varit ganska intressant, haha. Annars har jag haft matteprov, gick piss och även gått igenom lite inför Nationella imorgon. Längtar inte direkt men ska nog göra som våran rektor Erik sa, se på bio, träffa vänner och plugga inte till prov som tex matte. Haha han är en skön prick, är dock lite sur medtanke på att vi inte får åka till Kungsberget för rektorernas skull.
Jag har även börjar läsa "Om jag kunde drömma"  som Hillevi och Maja tjatar om att den ska vara så bra och det är den också, haha. Har läst två kapitel och tycker redan att boken är bra och sällan tycker jag så.
Nu ska jag kissa hundarna ta en macka eller något och sedan byta om till träningskläder.



Överraskningsfesten, jag och Emil

pusspuss/ E

Belive, belive on me

Jag saknar det som var, jag saknar ditt gamla ja. Jag undrar hela tiden vad som hänt? Är det jag som har förändrats eller är det du som börjar tröttna? Jag orkar inte med det här längre och önskar att allt vore som förut, gör inte du det också?
Jag saknar det du gjorde och jag hatar det du gör. Snälla kom tillbaka !


pusspuss/ E

I taket lyser stjärnorna

Nu har jag nästan nydligen sätt den nyutstläppta filmen " I taket lyser stjärnorna". En grymt bra film måste jag säga som gav både skratt och tårar, lite synd är bara att filmen inte var lik boken, men så är det ju nästan aldrig.  Bion blev inne i stan med Sofia. Jag har haft en riktigt bra kväll med min allra bästa barndomsvän även kallas bästa vän.
Nu ska jag kolla igenom matten lite och sedan sova.




pusspuss/ E

Ibland slutar det inte som man trott

Jag hoppas att ni alla har haft en bättre helg en mig och att ni gjort något riktigt kul.
Minilägret i judohallen/ skeppet har varit både trevligt och lite mindre kul. Vi åt gott hade teori, lekte lekar och så där, dom tog även ut trupperna för Alaget och Blaget och jag hamnade då i B eftersom jag spelar innebandy, det känndes ganska trist. Jag menar vad spelar det för roll om jag ändå tränar som dom andra? Aja skit samma. Träningen igår gick ju iallafall bra. Men nu behöver jag iallafall inte känna någon press för allt, nu tar jag det som dagarna går.












Igår blev det kolla hockey och sedan överraskningsfest hemma hos Elle, som inte hade en aning.
Festen var lite seg ibörjan eftersom jag inte kände någon med sedan var ju Sofie och Karro där så man fick prata ut lite iallafall, även några från klassen. Efter typ två stela timmar blev det lite dans och sådär och när festen äntligen började bli rolig så blev det lite faight och polisen kom. Även om polisen kom så slutade allt mycket bra och det är jag glad över för Elles skull men jag tycker nog att dom som fixat festen borde ha hjälpt till mer med städningen och inte dragit hem. Jag menar har man tagit ett ansvar över någons hus får man ju faktiskt ta det ansvaret också och inte lämna över det till andra. Men men när jag väl kom hem spelade jag spel med Bror,Vincent och Johanna och med fusk så vann bror och Vincent och utan fusk jag och Johanna, haha.
Idag har jag ingen aning om vad som händer vill gärna gå på bio men får se hur det blir med det, haha. Annars blir jag väl hemma och pluggar till matte B delen imorgon, men kan inget så det känns meningslöst.
Juste mina gymnasieval blev

1. St Martin, Frisör, Syndbyberg
2. St Erik, Frisör, Stockholm
3. Omvårdnad, Enköping

Ska förmodligen välja om lite tills nästa termin beroende på om jag kommer in på St Martin eller inte, men jag hoppas att jag kommer in.

pusspuss/ E


RSS 2.0