fem på morgonen

Nu är klockan fem på morgonen och jag har precis kommit upp, om en timma ska jag befinna mig ute på wärstamarknaden för att dirrischera bilar till olika parkeringsplatser. Kanske inte alls det roligaste men hade jag inte gjort detta hade jag fått gjort det någon annan dag, så det är skönt att det blir avklarat. Klockan nio slutar jag och driekt efter de är det bara hem och duscha och göra sig lite finare då jag ska hem till Sandra som tog studenten igår, GRATTIS GUMMAN ! nej nu blir det frukost, ses !


pusspuss/ E

bara för att

Bara för att jag inte har orkat skrivit på typ hundra år har jag en världens lust nu, konstigt :O
Men iallafall idag så har vi haft friidrottsdag, roligt när det äntligen för första gången var fint vädre när vi skulle vara på Gröna Dalens IP,jag sprang iallafall 14,52 sek på 100 m är faktiskt riktigt nöjd ! hihi, bättre en vissa grabbar. Sedan efter skolan solade jag lite och nu är jag röd som en tomat i hela fejan och har även fått en rand på mina ben från stumporna jag hade på mig imorse, skratt !
Juste i skolan håller vi även på med chains reachen och bygger banor och sådär. Vi ska ha leksakthästar i våran jag,camilla,sandra och melissa. Så jag gick ut till lekstugan där vi har alla gamla leksaker och godesdjur, och fyfan vad jag ville bli en liten tjej igen. Tyckte så synd om min favorit docka som bara låg där, dockan som jag alltid hade i famnen, sen alla gamla barbies jag ville bara vara fem igen. Tänk ändå vad lätt allting var då.
Sedan för er som inte vet är jag riktigt blond i huvudet nu, skönt att äntligen få färg ända ner i hårbotten och inte en cm därifrån. Jag hoppas bara att det håller i ett tag nu också!



pusspuss/ E

9 dagar kvar, sen är du fri för ett litet tag

Allt har gått så fort, från 3 år tillbaks. Det kändes som om det var igår du flyttade ur huset för att åka till Skåne, nu har dessa tre år gått och du kommer hem igen ! Nu är det 9 dagar kvar sen tar du studenten, Grattis bror !





pusspuss/ E

Grattis

GRATTIS GUMMAN PÅ 16 ÅRS DAGEN !















Pusspuss/ E


14 dagar kvar

En ny vecka med nya tag !
Nu är det bara 14 dagar kvar tills skolan slutar fast jag går bara 11 utavdom, skönt ! På fredag har vi friidrottsdag, nästa vecka åker jag till skåne och går därför bara två dagar, veckan där på är det bara chill, onsdag fotbolls match mot lärarna, torsdag stockholmsdag och fredag skolavslutning + BAL. Jag längar verkligen tills det är över.
Idag har jag mamma köpt min skolavslutning klänning, som jag egentligen inte skulle köpt, haha. Sen har vi sementat på baksidan och lagt ner stenar i sementen, jättefint : ]
Nej nu ska jag ut med hundarna !


pusspuss/ E

-

Usch vad besviken och ledsen jag är just nu !


pusspuss/ E


hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en sjukt bra helg i Falun.
Även fast vi förlorade alla matcher utom en så spelade alla bra och vi hängde aldrig med huvudena, vi skrattade och hade skoj. Spelade för att det är kul och vi peppade varandra. Matchen mot PIXPOELIT när WEBB TV filmade in hela matchen och hade komentatorer spelade vi så bra innebandy, vi la oss inte en ända gång även fast målen bara löpte in på rullande band, den matchen slutde 8-0. Även matchen igår kväll spelade vi så grymt bra och motståndarna var helt slut i halvtid även fast matcherna bara höll på 2x15. Den matchen slutade 6-2 och alla kedjor hade ett sånt fint spel, det är så vi spelar i DIV2 tjejer!
Jag är så nöjd över allt, att vi vann serien, kom tvåa i väasteråscupen och hade kul sista matcherna som vi kommer få spela tillsammans. Ni är bäst tjejer !





pusspuss/ E

Viking Line Cup

Idag är sista dagen jag skriver till er. Jag åker nämligen till Falun med laget nu ikväll och kommer antingen hem på lördag natt eller söndag, beroende på hur det går i cupen. Jag hoppas ni får en bra långledig helg och gör allt skoj som man ska göra. Be oss även lycka till för det behöver vi ! På fredag möter vi även Pixpo där våran match ska gå i webbtv, det är alltid lite cool : ]




pusspuss/ E

1-0

Matchen slutade 1-0, härligt brudar. Själv höll jag mig varm på bänken hela matchen, varför tog dom ut mig? helt onödigt men men, fast häldre sitta på bänken hela matchen en att gå ut när det är fem min kvar. Nej snart kommer rasmus så har inte tid med datorn längre.


pusspuss/ E

Håbo - Fanna

Det muntliga provet gick inge vidare, fick bara svara på sådant jag kunde lite halv dant och det var typ en fråga. TACK ! Alla andra fick typ 3 frågor var... Surt men får se till att göra mitt PM riktigt bra istället!  För övrigt har vi faktiskt bara två inlämnings uppgifter kvar och Svenskamuntliga NP, sen är det chill. Riktigt skönt ska jag säga er.
Ikväll ska jag också spela match med damerna, Håbo - Fanna.  Vinst ska det bli !


pusspuss/ E

prov imorgon?

Kan det bli bättre? Idag fick jag reda på att vi har prov imorgon. Jag kommer aldrig klara av det där provet men det är bara att sätta sig ner och plugga men vem orkar de när man nästan nyss kommit hem från skolan? Då vill man ju ha lite lugnt och ro för en stund. Som tur är det ett muntligt prov så lite ska jag väl fått in i huvudet.
På onsdagkväll åker nog troligen till falun om det inte blir trosdagmorgon, vi får se. Men vad ska det bli för väder? vad ska man ha med sig? Jag hatar att packa för jag tar alltid med förmycket. Denna gång ska jag bara ta med kläder som jag verkligen vet att jag använder, be mig lycka till med de, HAHAh ! Nej nu måste jag plugga !


pusspuss/ E


Vinst

Derrby matchen mot Knarrbacken slutade 3-0 till oss, riktigt skönt ! Härlig kämpar glöd tjejer, vi jobbar in i sista minuten och det är de som gäller. Dessutom härligt att se så många människor, som hejjade på. Målen gjordes av Sandra(2) och Sossa(1). 


pusspuss/ E


B - K

Nu sitter jag här och är super taggad inför matchen! Kommer snart spricka om jag inte går upp och rör på mig ! HAHA
Kom gärna ner och se på, matchen börjar 14.00 Gröna dalens IP.
BÅLSTA FF - KNARRBACKEN !

Brist på rubrik

Det blir inte till så mycket inlägg längre, varför det är så beror väl på att jag har varit sjuk och sedan har jag inte suttit vid datorn på ett tag. Men jag ska försöka bättra mig !
Igår blev det en sväng in till stan med Emma, jag hade det super trevligt och jag hoppas att hon också hade det. Det är så skönt att få kunna prata ut om allt och inget för en riktigt bra vän!
Sedan på kvällen träffade jag rasmus och har umgåts med honom ända fram tills nu då jag har åkt hem. Vi ska snart träffas igen då vi ska följa med till jakobsberg. Ikväll ska jag även kika på en dansuppvisning, det ska bli riktigt roligt faktiskt.


pusspuss/ E

De tre musketörerna

Igår gick jag till skolan, roligt att få träffa alla igen. Vi hade typ bara en lektion då det var sysljöd. Jag sydde en väska på en lektion som varade i en timma, bra gjort ! Sedan var  vi på häloäventyret, helt okej faktiskt.
Vid fyra tiden alände alla nior från hela skolan till tågan för att bege sig in på Teatern " De tre musketörerna " när vi åkte in tänkte jag att det inte alls skulle bli så kul, jag menare de tre musketörerna, en gammal berättelse. Men fyfan vad fel man kan ha ! En helt ny variation med gamla rocklåtar. Oh jag sjöng med till alla låtar precis som hälften av alla andra åskodare. Har ni inte sätt den, gör de !  Annars missar ni något :]





pusspuss/ E

199 kr

Det blev inte riktigt dom skorna jag tänkt mig. Dom jag egentligen ville ha, gled jag i så då kändes det som ett onödigt köp. Istället blev det då ett annat par för samma pris, super läcker och vi ska inte tala om hur sköna dom är att gå i. Rena dröm skon !




199 kr, Deichmann



pusspuss/ E

Skola imorgon

Idag mår jag väldigt mycket bättre och det betyder alltså skola imorgon. Jag längtar faktiskt lite eftersom vi ska på hälsoäventyr och även teater på kvällen, roligt ! Under dagen har jag gått en lång promenad med hundarna och även dammtorkat hemma, fick 250 kr för de, haha ! Igår så sa jag ju att jag inte skulle handla något mer förrens min födelsedag men jag ska göra ett litet undantag idag. För ca en månad sedan såg jag ett par sjukt fina klackskor på en affär nere i centrum och just nu på den affären är allt för halva priset så jag måste verkligen passa på, om dom finns kvar försstårs, hihi ! Nej nu ska jag gå och fika med farmor och farfar :]


pusspuss/ E


When you look me in the eyes

Här får ni en hel härlig låt !





pusspuss/ E

inga mer kläder och inge mer godis

Jag är beroende av att köpa kläder, helt totalt beroende. Att köpa kläder är min så kallade " DROG " men är det ekonomiskt bra? Jag vill kunna spara mina pengar men det går inte för såfort jag får några, köper jag alltid kläder för dom. Jag har bestämmt mig, jag ska inte köpa mer kläder tills jag fyller år, och det är om 40 dagar om man räknar med idag. Det borde jag klara, haha ! Och dessutom när jag ändå håller på så måste jag sluta äta godis nu, jag hatar verkligen att se min mage. Nu ska jag sluta, men vi få se hur det går med det, hur kan man klara sig utan allt gott? haha.


pusspuss/ E

Bättre i halsen men yr i huvudet

Idag mår halsen mycket bättre men inte huvudet, så fort jag reser mig blir jag yr. Verkligen super jobbigt.
Jag har tillbringat ca en timma i skolan idag för att skriva NP biologi, väldigt annorlunda men ganska roligt på något vis, haha. Sedan har dagen bestått av tv och sova, riktigt skönt faktiskt, även om jag vill bli frisk och hinna med i skolan är det ganska skönt att få vila ut sig också. Jag hoppas även att jag har blivigt bättre tills på torsdag då vi ska på teater med alla nior på skolan och dessutom får vi sovmorgon sen, hihih !


pusspuss/ E

dagens ungdomar

Gud vad jag blir trött och riktigt ledsen på att människor kan bete sig så illa och inte ens våga visa att det är JAG som har skrivit fitthora, det är JAG som har skrivit att vi hatar er. Om man nu ändå skriver så elaka kommentarer varför kan man då inte våga visa att det var JAG som skrev det där. Vi har två tjejer i enheten dom går bara i sjuan och dom är som dom är, jag kan blir riktigt trött när man kan bli kallad "CP" när man bara går förbi eller när dom kollar sådär konstigt på en i matsalen, men är det något att lägga energi på? Det är ju synd om dom egentligen. Visst dom har en pissig attityd men allt det där grundar ju i något annat, en dålig uppväxt, dåligt självförtroende eller omognad. Jag vill inte försvara dom här två tjejerna men liksom ni som håller på att kaxa emot, varför gör ni det? Ni vet ju att dom ändå inte kommer sluta! Jag blir faktiskt riktigt besviken när jag ser vad folk skriver till dom, det ni skriver till dom gör ju att ni sjuker lika lågt till deras nivå. Jag kan förstå att ni som verkligen är utsatta för deras lilla grupp, kan blir påfrestad att skriva dessa elakheter men gör det någon nytta? Inte alls.
Fram till idag när jag såg dessa medelanden dom får blev jag faktiskt ganska trött på alla runt om. Jag kan säga helt ärligt att jag inte alls är förtjust i dessa tjejer, jag är trött på deras beteende och dom borde tagga ner men så länge som folk bara fortsätter att provosera kommer dom bara fortsätta. Så ni som nu håller på lägg ner för allas skull !


pusspuss/ E


att vara sjuk är ett rent helvete!

Fy vad jag hatar att vara sjuk och speciellt när man har ont i halsen. Har haft så ont att jag gråtit, inte likt mig medtanke på vilken högsmärtgräns jag har, tårarna kommer då isånnafall pga av att det här verkligen gör ont. Jag kan knappt prata, inte svälja eller öppna munnen mer en två cm, det suger verkligen och vi som har sjukt mycket att göra den här veckan i skolan. Men åker iallafall dit och gör alla prov, mycket bättre en att dra ut på det. Nej nu ska jag faktiskt gå till sängen orkar inte vare upp längre!


pusspuss/ E


tidigmorgon

Idag blev det en tidig morgon fast jag egentligen ville sova ut. Gick upp halv nio för att göra ordning frukost till min prins som skulle iväg på fotbollsmatch. Efter att rasmus åkte har jag både pluggat och städat, bra gjort Elin !
Idag har jag ingenaning om vad som väntar men jag hoppas på något riktigt roligt, är sugen på de, haha ! Nej nu tänkte jag sätta mig och läsa en stund. Just nu kikar även solen fram bakom de fula molnen, härligt !


pusspuss/ E


FREDAG

Äntligen fredag, äntligen helg !
Jag är så himla trött om dagarna nu för tiden så det är riktigt skönt med lite helg nu. Idag har jag solat med fialotta, jättekul att få träffa henne igen, det var ju ett tag sedan. Nu ska jag snart fixa mig lite och sedan kommer förhoppningsvis min prins hit och om inte åker jag säkert till honom. Jag hoppas ni får en trevlig helg alla och har ni ingenting för er på söndag kan ni alltid komma till Björkvallen 16.00 för att kolla på lite fotboll :]


pusspuss/ E

äntligen har den kommit

Kan det blir bättre än att få se sitt paket med sin efterlängtade film i, när man kommer hem från en jobbig skoldag? Jag tror nog nästan inte de. Jag fattar inte att jag har blivigt så Twilight tokig, det är ju helt sjukt egentligen men allt är så facinerande och om ni bara skulle läsa böckerna så skulle ni förstå. Jag har kollat på filmen nu och liksom den är så himla bra, jag vet att jag sa att den inte alls var lika bra som jag trodde första gången jag såg den men då hade jag även precis läst första boken också, nu när jag ligger på fjärde var den mycket bättre.
Ohh asså gud vad knäpp jag är, jag kommer säkert snart ha inrett hela rummet med twilight om det här inte slutar snart. Jag bara längtar tills Newmoon kommer ut, då blire premiären med Majsan och Hille :] Nej nu måste jag byta om så att jag inte blir sen till träningen.



  


pusspuss/ E


Rosa delfin


Har ni sett?
 

En rosa delfin har upptäckts i Lousiana. COOLT!  Det är inte en ny art eller så, utan den lilla delfinen som än så länge bara är barn är albino, detta har skett via inavel till höger och vänster. Men visst är den söt? Snart får väl h*n ett lika coolt namn som Flipper och Willy.
Skrivet av www.plavokos.blogg.se 
Sjukt häftigt eller håller ni inte med?


pusspuss/ E

Sol? regn? sol? regn?

Vart tog de sköna vädret vägen? Imorse var det ju nästan sol ute och snart börjar det väl regna också när man ska ut och träna, typsikt också.Dessutom är jag så sjukt trött.
 Idag har jag inte gått till skolan pga av att jag skulle tjäna pengar till barnen i afganistan, men eftersom jag gjorde ganska myckte igår så har jag bara tagit hand om hundarna idag så att mamma fick sova ut ordentligt, jag har även fixat lite till hemkunskaps uppgiften som ska vara inne på fredag. Jag blir ganska sur om vi inte får MVG på den eftersom jag har lagt ner väldigt mycket arbete på de.


pusspuss/ E


Säljes, köpes?

Någon som är sugen på nya fotbolls skor eller kanske ett par Leejeans?
Jag tänkte iallafall lägga ut en annons nu. Fotbolls skrona är av Adidas, modell +F10 dam,  storlek 38,5 och dessutom använda endas tre gånger. Sedan har jag då ett par Leejeans som är riktigt läckra, enligt mig iallafall. Storlek 27, längen är anpassad till personer som är i mellan 155- 160 cm, det är även en lågmodell. Jag har även en kavajliknande cardigan i storlek small, aldrig använd.
Är ni sugna kan ni alltid maila mig eller bara skriva en kommentar.
Adressen är iallafall, [email protected]








pusspuss/ E

JIZZ IN MY PANTS

Det lilla jag kan säga om dagen är väl att nationellamatte gick skit, haha. Jag fick även ett par haremsbyxor och köpte en basictröja idag. Tack mamma för byxorna <3
Imorgon har vi operationdagsverket och jag ska städa lite här hemma, gjorde det mesta idag så imorgon blir det väl att  damma lister och så, inte alls kul men häldre en att gå till skola, haha !

Eftersom jag inte orkar skriva så mycket får ni en låt att lyssna på, sjukt bra !
Grabbarna i klassen håller på att göra en video till. Jag och Julia ska få vara bruttorna, haha !






pusspuss/ E

tradera eller inget?

Mina vänner, ni som varit hemma i min garderob, vet ju hur mycket kläder jag har och hur mycket jag köper. Ni vet ju även att det finns  sjukt mycket kläder som bara ligger också, ska jag chansa och lägga ut lite på tradera eller är det bara hopplöst? Vad tycker ni?


pusspuss/ E

SPEXFOTO

Idag hade vi alla nior på skolan dans övning inför balen, trevligt! Det var ganska roligt faktiskt egentligen att få dansa med andra och inte bara ens klasskompisar och även se olika minder på alla, haha ! Nej men det var kul faktiskt.
Vi hade även det årliga spexfotot och ja vad ska man säga om min klass, det blev som det blev helt enkelt. Vi bestämmer en sak och så blir det något helt annant, haha ! Ikväll blir det träning som jag verkligen inte orkar med idag, men ah det kanske är skönt att få komma ut lite.



Här är lite bilder på olika enheter och såklart min klass !
Kan ni gissa temat på min klass?















pusspuss/ E


Korallrosa

Jag kom precis hem från enköping efter två timmars fotbollstittade där Rasmus spelade, dom vann med 3-0. Härligt killar! Ikväll får jag se vad som händer, hade tänkt mig att umgås med Rasmus men eftersom han nu ska kolla på nån fotbollsmatch på tv, så skippar jag nog de. Även om jag älskar att kolla på fotboll så är det inte alls kul att kolla på tv, det suger rättare sakt, haha !
Imorse åkte även jag och mamma en sväng till barkarby för att leta efter lite saker till spexfotot vi har på måndag, jag längtar verkligen. Det ska verkligen bli jättekul :] Jag fick även med mig en korallrosa tunika och en prasseljacka i korallrosa, skit snygg ! Nej nu ska jag umgås med familjen !


pusspuss/ E


valborg, sisådär

Valborgs kvällen blev väl sådär men helt okej, inte riktigt som jag tänkt men det blir det ju nästan aldrig så, haha. Men iallafall så hamnade jag på någon ute fest nere vid skeppsvägen där det var lite folk, ganska trevligt faktiskt sedan åkte vi vidare hem till elle, och det kostade 40 jävla spän bara för att ta med cyklen på bussen ! Hemma hos elle var det lite blandat folk men var iallafall där en timma sedan åkte jag hem för att göra lite popcorne och kolla på tv.
Jag hoppas att ni andra iallafall hade en riktigt rolig kväll ! och en är det bara fredag så mer roligt händer för er säkert också :]


pusspuss/ E

RSS 2.0