FÖRSTA ADVENT

Matchen mot Fanna slutade 2-0 till oss. Tycket att vi stod upp riktigt bra trots alla dragningar i tröjorna och hur domaren dömde. Kan ju säga att min matchtröja gick nästan sönder, men som sakt vi spelade på bra.
Sen får man väl säga ett extra plus till Kajsa och Lollo som ofradesig till att stå i mål, :]

Nu har jag nyss ätit och ska snart iväg på träning, ska bli riktigt roligt men kommer nog bli jobbigt eftersom jag nästan nyss spelat match. Sen kommer det bli alldeles för mycket plugg ikväll, suck.

pusspuss/ E


Alliansmatch idag

Ojoj, igår glömde jag att blogga men matchen slutade iaf 4-3 till oss. Och som jag sa tidigare att lama har blivigt bättre, ojoj vad dom har blivigt duktiga på att tacklas i ryggen, haha. Det var en rolig match att spela iallafall.

Efter matchen igår träffade jag min sötsak, verkligen jätteroligt. Det blev lite spel där hemma med Emelie och Jakob, tror jag han hette,  det var najs och jag vann :] haha. Sen måste jag få säga att min prins är den bästa som finns.

Nu är klockan snart halv elva så jag måste skynda mig lite ska iväg till enköping vid halv tolv för att titta på Rasmus när han spelar match och sen har jag egen match mot Fanna. Sen ikväll blir det Upplands träning, roligt värre. Jag bloggar kanske ikväll. Vi ses.

Gårkvällens outfit
                        

pusspuss/ E

Johan lämnade Idol

Nu sitter man här igen, det är fredagskväll och klockan är bara tjugo i tolv, dom flesta sitter säkert hemma och myser eller är ute på fest eller något. Jag har nyss kommit hem från Sofia där Sofia,Isabelle, Viktoria och jag befann oss, trevligt att få träffa Isabelle sådär igen måste jag få säga för det var typ åra tals sedan vi sågs sist. Sen var det ju även roltigt att träffa dom andra två söta prickarna.
Det blev ju självklart massa snack och Idoltittande och ikväll var det ju fansen kärara Johan som fick lämna Idol, Lite synd sådär men tur att inte Alicie åkte för hon är nästan bäst. Sen, såg ni den där bruden som fick total flipp där Johan sjöng, höll på att garva ihjäl mig. Helt seriöst stackars föräldrar till flickan, sådär kan man väl ändå inte betesig eller ?
Nej när Idol är slut så ska Kevin tagit titeln.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink sätta på mig myskläder och faktiskt plugga. Jag ska plugga på en fredagskväll, duktiga mig.
Imorgon är det hemma match med Innebandyn, längtar verkligen. Vi möter Lama så det kommer bli riktigt skoj eftersom dom har blivit mycket bättre nu på senaste tiden.  Kom gärna ner och kolla, BCJF'S sporthall 16.00.

pusspuss/ E

Hur kan man ?

Just nu är jag så otroligt förbannand. Hur kan man ta ut en spelare som inte ens spelar med laget längre till en match ? och bara stunta i dom andra i laget ? Blir verkligen så arg på det, kan ni fatta. Om man kommer på träningarna och vill och så tar dom ut spelare som inte ens lirar kvar i laget, fatta vad kass man känner sig.

pusspuss/ E

Sundbyberg, St Martin

Efter en lång dag så är jag helt slut i kroppen och hjärnan har nästan slutat fungera, just nu så svävar bara en säng framför mina ögon som jag strax ska gå och lägga mig i.
Dagen har varit helt okej, lite synd med vädret nu när all snö har försvunnit men ändå skönt för då kan man börja cykla igen, hiih.

Idag var det även öppet hus på St Martin i sumpan där jag, Emma och Rebecca skulle kolla men eftersom båda dom är sjuka så ville Sofia åka med, tack söt sak. Men vid två tiden fick jag ett sms av Rebecca att hon skulle med iaf även fast febern låg på topp, lilla vännen. Men vid tjugo i fyra bar det iallafall iväg till jakan där det blev en god tastysmacka med lite fika efteråt, mys. Efter det bar det då av till Sumpan. I sumpan träffade jag Beccis, eller ah hon går ju där så, vi fick verkligen bra info och St Martin är min dröm skola. Kan  inte tänka på något annat just nu, där vill jag gå. Super trevliga lärare och alla elever verkade ganska nära varande och sådär. Så St Martin kommer på topp, första val är väl inriktigt frisör och annars kanske måleri eller designe, men vi får se vad som hände när det blir valen.  Skolan var inte direkt stor vilket jag tycker är ganska skönt sen så fick man matbiljetter iställer för äcklig skolmat, haha vilket man kan se posetivt och negativit.  Men absolut för er som vill gå frisörutblidning eller något annat så ta St Martin, gör det ! Sen var det även modevisning på skolan vilket var roligt att se. Sen fick man ju ett lite ragg på köpet också, roligt det med, men jag har ju min prins :)

 Sofia sötnos

 feber fia ville verkligen inte vara med på kort :)

 Dom hade även modevisning på St Martin där jag fotade 
                                             lite men bilderna blev verkligen jätte suddiga eftersom 
                                             jag inte vågade ha på bilxten.

pusspuss/ E

<33

Ledsen för en dålig uppdatering på siståne men har inte riktigt haft tid. Som ni ser också så håller jag på att lära mig göra en snygg design så därför ser sidan ut som den gör men när jag får mer tid så ska jag fixa till den ordentligt.
Idag så hade vi prov i matten och det gick väl helt okej, imorgon blir det B-delen alltså lite svårare men det ska jag nog klara av. Sen måste jag bara säga att jag nästan höll på att gråta ihjäl idag när jag kollade på one three hill, keith får  verkligen inte dö. Inte nu när dom var så lycklig. Jag vet, det är bara en serie men jag har verkligen fastnat för den.

Just nu så sitter jag här hemma hos rasmus jag ska snart åka hem för jag har träning men innan ska jag nog ge honom lite spö så herrå !

pusspuss/ E

Jag kan men jag vill inte, inte just nu

Måndag är det idag och jag är ovanligt glad, vet inte varför men har ingen lust att gå runt och vara ledsen och besviken.
Dagen i skolan blev lång eftersom vi fick sluta tjugo i fyra pga en liten visning om hur det kan se ut och hur det sätt ut i åratal med äktenskap. Hur man gifter sig på för sätts vis och så, rätt troligt faktiskt. Jag och Oliver fick äran att gifta oss och kläut oss i typ indiskakläder, verkligen jätte roligt. Hade jag kunnat ladda in bilder på datorn från mobilen hade ni fått en bild på en gång. Juste imorse på Hemkunskapslektionen fick jag även veta mitt betyg på ett kolage jag gjort och det blev ett MVG, riktigt stolt, haha !
Sen var jag och Hillevi så duktiga att vi faktiskt gick hem från plugget, stol ! haha
Ikväll blir det träning som vanlig, är skit trött men måste verkligen träna.

pusspuss/ E

Om du bara visst hur sårad jag är

Igår vad hände då? Ingenting. Eller eftersom jag var helt och hållet själv på kvällen drog jag mamma och pappa ner till centrum för att lira lite bowling. Gick väl sådär bra fick minst 7 X så är nöjd men jag förlorade, haha. Efter bowlingen köpte vi godis och sen blev det tv tittande.

Idag vaknade jag runt halv 11 och drog direkt ner till Sats med mamma för att sola. Skönt var det också och nu är man ännu lite brunare, och det behövs ju nu under vintern. Vid fem är det Upplands träning och helt ärligt är jag inte sugen på att träna idag men vill man bli något så måste man göra saker man inte vill ibland.
Sen måste jag plugga matte också, har prov på onsdag och jag är långt ifrån klar med kapitlet vi håller på med, jobbigt !

pusspuss/ E


You hurt me!

Att en människa man verkligen älskar kunde svika en så förbaskat hårt, trodde jag aldrig. Men man lär sig nytt för varje dag som går. Men att just du skulle göra det trodde jag faktiskt aldrig. Är så himla besviken, riktigt besviken.

pusspuss/ E


Uppsalakväll lyckad

Gårkvällen blev lyckad. Det bar ju som sakt av till Uppsala igår till Almtunaskolan där vi befann oss i en HKsal.  Mesta dels av kvällen bestod av matlagning, lita snack om spel och sådär. Sedan hann vi även att testa det nya matchstället som kommer komma.  I min matlagningsgrupp befann sig Emma och Amanda, vi lagade Tacos och riktigt gott blev det.
Efter Uppsala blev det en lång resa hem, väl hemma åkte jag driekt till min pojkvän och sov där.

Idag vaknade jag upp med snö runt omkring mig, verkligen jätte mysigt. Sen har det väl inte hänt så mycket idag förutom en fotbollsträning. Ikväll kommer det inte hända så mycket tror jag, någon som ska göra något kul ?

pusspuss/ E

jag ser det snöar









pusspuss/ E


Aktivitetsdag i Uppsala

Dagen började med att jag åkte till läkaren för att kolla om jag har astma, men det sas inte så mycket så ska dit igen om några veckor på andra test.
 I skolan var det lugnt, vi hade inget språk och ingen bild så fick sluta tjuo i ett, skönt skönt !
Nu ska jag snart fixa mig i ordning och åka till Uppsala. I uppsala vet jag inte vad som ska hända men ska iaf på en aktivitetsdag med upplandslaget. Hoppas verkligen att det kommer bli roligt eftersom jag ska spendera hela min kväll där, haha ! Hoppas även på att man kanske får lära känna liter mer folk i laget.

Här får ni dagens och går dagens outfit !

 Dagens
                                            vit t-shirt
                                            ljusblåa beggie
 Gårdagens. 
                                             vanlig svart tröja
                                             vit stickad väst
                                             svarta jeans

pusspuss/ E

halt och kallt

Hej hopp !

Dagen har varit hyfsad, typ inge mycket plugg och bara massa snack. Fyfy !
Efter skolan träffade jag Sofia, roligt värre. Det blev solning, skönt skönt ! Nu ska jag försöka sola lite oftare så att färgen får hålla i sig. Efter solningen hjälpe Fia mig med min design här på bloggen, den kommer förmodligen upp snart.
Efter det blev det hockey match med både Fia och Jusfine, verkligen trevlig. Jag som är så insatt i spelat skrek som en hulligan och det roligaste på matchen var när dom slogs, haha !

Nu var det länge sedan jag la upp en bild på outfit's men det kommer snart igen. Har inte haft ork till att ladda in bilder på datorn och nu har jag ingen direkt ork till att blogga så herrå !

pusspuss/ E

Why?

Vad gör jag för fel ?
Varför blir det alltid såhär ?
Kan någon förklara det för mig ?!!


pusspuss/ E

oh babe, I miss you

Skolan,ojojoj segt men trevligt. Hände inge vidare mycket, haha !
Efter plugget blev det fika med Emma, trevligt värre. Verkligen jätte roligt att träffa henne sådär ensam igen. Det var så länge sedan sen sist så det måste vi göra om. Efter fikan med sötisen blev det hemgång och plugg. Ska ha gjort klar min krönika tills imorgon och vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jobbigt läge, haha !
Ikväll blir det förmodligen fotbolls träning, roligt värre. Har inte tränat fotboll på hur länge som hälst.
Esch orkar inte skriva nu, måste plugga.

pusspuss/ E


Simning,städning och tv

Moppe åkandet gick super, ramlade ingenting. Men min moppe stannade ett antal gånger men det beror bara på kylan, Pinsamt värre men det får man stå ut med, haha.
Skolan var helt okej. Simningen gick ju super den med. Vi vara bara sex stycken som simmade och eftersom vi var så duktiga fick vi gå tidigare för att basta, härligt härligt. Efter skolan blev det one three hill som jag snart inte förstår mig på. Kommer helt olika avsnitt varje gång, eller det ska det ju men liksom dom följer inte upp. Det är som olika klipp i från olika säsonger, skit drygt. Sen har jag städat mitt rum, och gud så fint det blev.
Ikväll blir det såklart desperate housewives, längtar !

pusspuss/ E

tisdag morgon

Idag har vi simning på idrotten både roligt och riktigt tråkigt. Det kommer säkret bli jobbigt också för andningen eftersom jag inte vet om jag har astma eller inte. Ska kolla det på fredag morgon, har fått vänta i en måndag på den tiden. Sen så finns det inte alls lika mycket snö kvar, både skönt och tråkigt eftersom det är så fint men ska det komma snö så ska det komma typ en halv meter. Nej nu ska jag snart rulla ut min nyrenoverad moppe. Ska bli ganska läskigt att åka eftersom jag inte har åkt på typ två månader, thaha sen är det lite små halt ute men det klarar jag :)
Nu blir det plugget ! hej så länge

pusspuss/ E


en ledig måndag

Förlåt för en kass uppdatering men har inte haft orken till datorn nu dom här två dagarna.
Igår söndag, så var jag i Kungsör med Upplandslaget och det gick faktiskt helt okej bra. Trevligt var det också även om vi inte vann hade alla roligt. Här får ni resultaten från igår.

Västmaland-Uppland, 3-0
Västmaland-Gästrikland,1-6
Uppland-Gästrikland, 1-1



Direkt efter sista matchen åkte jag hem till Bålsta där det var himla mycket med snö, mysigt värre men jag som hade tänkt åka på min moppe imorgon, får se hur det blir nu när det är halt ute. Ja igår efter Kungsör så spelae jag DM match med fotbollen och vi mötte Väddö som också inte har förlorat någon match så det var ju ett himla bra motstånd men vi vann med 3-0. Riktigt skönt för nu kommer vi etta i gruppen. Roligt värre, thihi !.

Idag måndag, sov jag till klockan tio, riktigt skönt måste jag få säga. Ingen skola häller men imorgon blir det säkert jobbigt att pallra sig upp sen har vi ju simning också. Inte ett dugg taggad men tanke på att jag har super ont i min fot. Men det kommer säkert gå bra ändå eftersom det bara är simning och ingen sprigning. Runt två tiden så  träffade jag Sofia, vi snackade lite och drack varm choklad. Mys,mys.  Ikväll ska jag kanske träffa min sötsak Rasmus, jag hoppas iaf att vi ska träffas. Sen blir det Prison Break !

pusspuss/ E

3-2

Kan ni fatta att jag pallrade mig upp på en lördag för att gå till skolan ? Jag kan knappt tro det själv men fy vad skönt att vara ledig på måndag. I skolan hände det inte så mycket först var det läsning och sedan nyhetskryss. Vid 12 blev det hemkunskapen för att stå där och hjälpa till, jag som trodde att vi skulle baka där men nej nej vi skulle hälla upp coca cola i för att folk skulle få göra ett test. Efter plugget blev det innebandy match som jag precis kommit hem ifrån. Vi vann i alla fall med 3-2, kan inte påstå att vi spelade bra men saken är väl det att vi vann i alla fall. Tahha sen så gjorde jag mål precis när tiden stannade och perioden var slut och så gills det inte, så jävla förbannad. Sen så var det ju en fucking ful dommare också som typ garva åt när en av mina lagkamrater flög över sargen, ska en dommare få göra så?

Ikväll blir det lugna puckar eftersom jag ska upp typ kl sex imorgon, suck  ! Men men hoppas att det går bra för min del imorgon. Jag ska nämligen till Kungsör och upplandslaget och lira mot Gästrikland och Jämtland tror jag det var, ajaj. Nej ska äta nu.

pusspuss/ E

29 kr

Imorse var det verkligen segt att gå upp, tänkte stanna hemma men kom på att vi hade bild idag så ville genast gå men  när man kommer till skolan så visade det sig att vi inte hade någon bildlektion, skönt också för då fick vi sluta tjugo i ett. Så efter plugget blev det tv som gällde och sen kom farmor och farfar så det blev lite fika också, gott thaha ! När dom små söta gamlingarna gått åkte jag och mamma ner till centrum för att handla mat och kolla efter ett par vita strumpor som  jag måste ha tills på söndag men på intersport hade dom bara vita med intersport text på och jag vill ha med adidas, så det kan bli. Sen blev det en sväng in på lindex där jag hittade en söt topp för endast 29 kr som slank ner och trosor ( som verkligen behövs).
Ikväll vad blir det då? Ska kanske hem till julia men är rätt trött så det skulle vara skönt att bara vara hemma men jag får se. Sen är jag verkligen jätte sugen på att träffa min rasmus, vi har typ inte sätts på hela veckan och jag saknar honom så.


Går dagens köp

finare i verkligenheten


lovelovelove


Dagens köp

Ingen bra bild men verkligen söt !

pusspuss/ E

gymnasiemässan

Idag bar det av till gymnasiemässan i Älvsjö med några vänner. Riktigt trevlitg var det men ritkigt mycket folk och jag vet inte hur många kassar jag kom hem med från alla olika skolor. Dessutom blev jag riktigt besviken när jag kom fram till St.Martin's stånd eller vad man ska säga. Trodde man skulle kunna få lite information men fan häller inte där inte. Aja ska ändå gå på deras Öppethus och kolla. Annars blir det St. Erik låter väldigt bra där också.
Efter en timma inne på mässan drog jag, Viktoria,Linda,Emma och Elle till stockholm för att käka lite och kolla runt lite på kläder, efter någon timma med shopping drog Linda och Elle hem, lite tråkigt faktiskt men vi andra hade trevlitg iaf. Jag kom hem med en skit fin rosa stickad tröjja, en grönkappa(kärlek till den) sen en söt liten klänning. Är nöjd med mina köp, thaha ! Nu blir det bara att fixa alla foton tills imorgon.
Bilder på kläderna kommer kanske en annan dag !







pusspuss/ E


heelp

hejsan hörreni har ni lust att komma på lite ideer till mig ?
Jag ska nämligen ha någon fotouppgift till bilden som ska vara inlämnad på fredag så några snabba svar från er vorre super.
Kategorierna är
1. Tunnel av ljus
2.Mörkrets inbrott
3.Förbjuden frukt
4.Det är min....
5.Fängelset
6.Heta nätter
7.Kärlek på distans
8.Snygg,snabb, sportig
9.Höjd
10. Ensamhet


Hjälp mig nu !

pusspuss/ E

BCJF

Då har man nyss varit nere på Bcjf för att kolla runt lite på olika program, vet ju redan vart jag vill gå men som sakt kommer jag inte in där så finns ju alltid lilla Bålsta ! Där jag helst vill gå nu är St.Martin, hantverksprogramet med inriktningen frisör. Frisör har liksom alltid varit drömyrket så jag hoppas verkligen att jag kommer in ! Det ända som lät lite skoj sådär i bålsta var nog Handel och Natur. Men vi får se vad som händer.

Annars har dagen varit helt okej, skulle sovigt hos min pojk idag med blir nog tuvärr inte så för han ska på någon fotbollsgrejs och det är klart han ska gå på det. Hans liv är ju fotboll och det vill man inte förstöra ! Så om ca en timma blir det tv och glass ! För då äre desperat housewives.

Nu tänkte jag kolla igenom lite bilder som ska bli klart tills på fredag!

pusspuss/ E

outfit to day

Dagens klädsel





pusspuss/ E


6-2

Är vi bäst eller är vi bäst ? DM matchen vann vi med 6-2, så himla skönt även fast dommaren dömde fel så sjönk vi inte ner. Så himla kul att se och nu ligger vi garanterat 1:a ! YYeeh ! Blir det kanske en första plats i Distriktsmästerskapen ? Blir det de ?!!

Efter matchen blev det iaf lugna puckar, sanningens ögonblick med knäckebröd, gurka och jucie, mumsigt värre. 
Sanningens ögonblick är egentligen rätt sjukt men ganska nice att titta på. Men jag menar vem fan vill utsätta sig för sånt där ? Kul om man kommit till fråga 20 t.ex och svarar fel då försvinner ju alla pengarna, även fast typ ingen kommer dit men iaf, sjukt sjukt !

Nu ska jag snart gå till skolan. Ingen ork eller lust men vem har lust med skolan ? Ingen antagligen eller kanske småbarnen men för dom är det bara lek. Aja nu ska jag iväg.
Ska försöka ladda upp en bild på dagens outfit senare.

pusspuss/ E

DM kl 19.10

Gårkvällen blev väl sådär trevlig kan man ju säga. Iaf så började det med att jag drog hem till Julia där det blev tjejsnack, mysigt värre. Lite senare drog vi ut och träffade Kasper och Jesper och sedan fortsatta vi vidare för att träffa annat folk, det slutade väl sådär lyckat men kul att träffa alla. Vid elva drog jag mig hem till Rasmus där vi åt lite och kollade på Mamma Mia, eller kollade gjorde inte jag så länge för jag somnade, haha rolig flickvän!

Just nu gör jag ingenting, skit trist. Skulle spelat lite boll med rasmus och några men så blev det icke eftersom rasmus inte orkade ringa tillbaka när han kom ner dit. Så skiter i det nu, haha. Jaja ikväll blir det DM match, skit skoj !
Jag hoppas att ni kommer och kollar, kl 19.10 i Fridegårds hallen.

pusspuss/ E


4-3

Idag slutade matchen mot enköping 4-3. Ja vi förlorade men inte spelar det någon roll för vi ägde dom i andra och tredje perioden, thaha ! Är helt slut i kroppen och skulle hälst bara ligga hemma och inte göra ett skit men fy så tråkigt eller hur ? Nej ikväll bär det av hem till Julia där jag ska träffa henne och Sofia, vart kvällen leder oss har jag ingen aning. Men jag hoppas på något riktigt trevligt !

Går kväll blev det mys med Sofia och julia, riktigt trevligt hade vi. Det blev glass men frukt och PS.I LOVE YOU !  Har aldrig gråtigt så mycket till en film någonsin och ända han jag inte se klart den. Super bra men aldelles för sorlig för att titta på egentligen, att man kommer på att göra sånna filmer.  Men men bra var den iaf !
Nu har jag inte tid längre för nu måste jag fixa mig, vi ses. Förresten match imorgon kl 19.10 i Fridegård kom och kolla !

pusspuss/ E

promenix

Min dag började dålig men har väl slutat helt okej, men jag menar kvällen har bara börjat också.
Idag hade vi prov, våran lärare gav oss pappar tidigare i veckan och sa att vi skulle bara träna på det som stod och när vi sedan får provet fanns det ingenting som stod på papprena, skit kul. Kommer ju fan få IG, blää.
Dessutom hade jag pluggat som en tok, hur unödigt som hälst, sket till och med i en träning för att plugga.
Efter plugget blev det en lång promenad med mamma och maxi, tog även massa foton, Härligt härligt.
Igår kväll blev det även en stund nere i ishallen för att kolla på Bålsta- ESK och ESK vann ju så lätt, haha ! Härlig match iaf.

    


Imorgon är det match mot Enköping i Enköping.
Kl 12.10 i ST:Ilianshallen. Kom gärna och kolla !

pusspuss/ E

plugga plugga plugga

Hej hopp !

Skolan gick jättebra fick ha min egna uppvärmning till idrott, vi hade dans. Så jag skuttade runt lite och gjorde lite movs, haha as skojj ! Vi hade även redovisning och jag hade inte pluggat något men det gick bra fick även tillbaka en Enguppgift på som jag fick VG på. verkligen skit glad jag som är så himla dålig på Engelska, men det ska det bli ändringar på !
Efter skolan har jag bara pluggat hela dagen förutom då jag kollade på One three hill verkligen skit bra avsnitt idag.  Nu ska jag snart äta och plugga lite mer. Har mitt No prov imorgon och jag ska få MVG ! haha.

Sen är jag ledsen för sånna tråkiga uppdateringar nu på dom sista dagarna men det har varit så himla mycket bara.

Min pappa är en duktig fotograf ;) haha


pusspuss/ E

sämre dag finns inte

Kan man ha en sämre dag eller ? nej tror inte det !

Skolan var helt okej idag, som vanligt egentligen med andra ord. Efter skolan pluggade jag lite och sedan blev det en promenad med mamma och maxi. Tänkte att jag skulle ta lite kort till min bilduppgift och visst fick jag bilder men när jag skulle ladda in dom blev det fel och så försvann dom och nu finns dom inte ens i papperskorgen, suck. Sen kan jag inte ladda in bilder från mobilen till dator ännu segare. Tänkte att ni skulle fått en bild på outfiten men nu går det inte.
Det ända som gått bra idag är väl mitt pluggande även fast det är jobbigt och slitsamt så funkar de. Måste plugga lite mer men orkar inte just nu. Har redovisning imorgon och prov på fredag. Redovisningen har jag inte tänkt alls på så det får jag fixa efter träningen som slutar tio. Det kommer bli en sen kväll för min del. Jaja har ingen vidare lust att blogga nu. Vi ses.

pusspuss/ E

grattis camilla

Min dag har varit bra men riktigt seg. Somnade aldelles försent igår och vaknade aldelles för tidigt. Skolan var hel okej fast jag var riktigt trött. På idrotten hade vi dans, riktigt skoj faktiskt. Jag är säkert den ända som tycker det men aja jag gillart. Har jag sakt till er att vi får ha kvar musiklärare Jakob ? haha iaf så får vi det jag och en klasskamrat skickade in en lapp med många härliga ord på och efter det fick han stanna. Rikigt skönt faktiskt, han är så grymt bra på allt så. haha jaja ni förstår. Iaf så hade vi musik idag och det gick bra för vi pratade bara om betygen och sådär. Sen kom den goda nyheten Camilla min lärare är gravid. Grattis grattis.

Ett helt onödigt inlägg eller ? Iaf så undrar jag varför jag sitter här. jag skulle ju behöva plugga har prov på fredag men har verkligen ingen ork just nu. Men jag måste, vill verkligen inte tappa mitt MVG i NO'n så måste plugga. Men det får bli snart eller ikväll. Suck hör ni hur jag låter? varför kan jag inte bara plugga och få det gjort istället för att skjuta upp det hela tiden. Aja nej nu ska jag gå vi ses.

pusspuss/ E


boyfriend

Några av er har undrat om jag inte kan ladda upp bilder på min pojkvän och jo visst kan jag det.
Här får ni lite smakprov !







pusspuss/ E

Alla är lika mycket värda

För mig har det alltid varit så att alla människor betyder lika mycket, hur man en ser ut eller hur man en betder sig. Visst så har jag väl alltid ogillar folk som betätt sig illa men det beror antagligen på att dom har haft en dålig bakgrund.
Mina vänner har förstås alltid haft en högre plats en vad alla andra men det är väl inte så konstigt? Men vissa av dom vännerna som verkligen betytt någon börjar sjuka ur mina ögon. Dom förändras på ett sätt jag aldrig kunnat trott, gör saker jag aldrig trott de skulle kunnat göra. Men det är väl så, alla förändras och det beror ju också på umgänget man har hamnat i. Vissa hamnar i fel umgäng, vissa hamnar i rätt och vissa hamnar inte någonstans och är helt själva. Ni har för mig hamnat i fel, även om personerna ni är med är jätte trevliga så har ni inte hamnat rätt. Jag ser hur ni försvinner och försvinner där bakom dimman och det är allt jag inte vill. Jag vill att ni ska kliva fram och inte bak. Men som sakt människor förändras och ni har verkligen blivigt annorlund. Du som jag verkligen inte trott skulle göra saker gör saker som jag verkligen aldrig kunnat föruse. Jag är både besviken och riktigt ledsen. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte vad jag ska göra.


Sorry Alicia men var tvungen att låna din bild lite,
men gjorde faktiskt om det lite;)



pusspuss/ E


Tyler Hilton - When it comes


Lyssna och njut !




Hittade inget bättre klipp men den här får duga !

pusspuss/ E

inge mer ledighet

Hej på er alla, hoppas att ni har haft en bra skoldag. Träffat alla vänner och haft bara sådär allmänt trevlitg. Min dag har varit till och från. Började morgonen med att killarna i min klass typ "förstörde min mobil" så nu är den hel död. Verkligen skit less på det med tanke på att min andra mobil befinnre sig nere i Skåne. Sen blir jag bara så less på att människor som visst ska vara ens vän inte har någon lust alls med att berätta saker. Annars har det varit rätt slappt.

I skolan gjorde vi inte så mycket eller vi fick kolla på en film om gymnasieval, och jag börjar bli riktigt stressad nu. Har inte valt något men funderar på en frisörlinje i Sundbyberg. Annars funtar jag på typ Estet eller kanske något Idrottsgymnasium men vet inte riktigt en. Livsmedel såg också rätt trevligt ut men har ingen vidare lust att stå och packitera kött efter gymnasiet. Men hur valen blir får vi se.
Ikväll blir det innebandy, är riktigt sugen på träning idag.
Nej nu ska jag gå och plugga lite vi ses.

Pusspuss/ E


läggdags så snart

Träningen idag gick super. Hade verkligen jätte roligt idag med laget, inte för att jag känner tjejerna såväl men snart så kommer det väl ? Alla är super trevlig av det jag sätt och jag längtar verkligen tills om två veckor då jag och laget åker till Kungsör på en liten tränings turnering inför SM. Kan ni fatta egentligen jag ska spela SM !! Helt sjukt men skit skoj.

Annars har min dag varit riktigt besvärlig. Har haft så himla ont i magen och varit super trött hela tiden, kändes som jag hade feber ett tag men det berodde antagligen av all magväk men det händer  bara en vecka varje månad så jag får stå ut med det i resten av mitt liv, haha!  Jag har inte träffat min pojkvän idag och det känns också tråkigt, även om vi såg en snabbis igår hade jag gärna velat haft honom här nu. Jag skulle egentligen sovigt där i natt man hade varken ork eller lust till det idag men det hade inte gjort något om han kom hit, thihi !
Nej nu blir det läggdags och en fundering på vad jag ska ha på mig imorgon, har en himla lust till mjukis kläder men jag vet att den klädsen kommer det inte att bli.

pusspuss/ E


varför tar det slut så fort ?

Kan någon förklara för mig varför loven alltid tar slut så himla fort ? Önska att man gick i skolan under den tiden mán hade lov och under den riktiga skoltiden hade man lov. Men livet kan inte vara perfekt.

Går kvällen var sådär. Kom till festen vid halv tio och vid tio var den slut. Han som hade festen var typ tvungen att dra hem till sitt andra hem, det blev nå krongel. Vid elva var jag hemma och gjorde inte att skit, eller jag kollade på film med mamma och pappa, men hur kul är det liksom? det är ju bara skönt. Det blev iaf en tidig läggning. Skönt skönt.
Idag blir det Upplands träning, riktigt roligt. Hoppas man får lite vänner idag då fick inte speciellt många förra helgen, haha !  

pusspuss/E

happy !

Hejsan ! Hur är det med er alla ? Jag mår iallafall bra, bara lite trött efter träningen men det blir man väl alltid ? Idag är jag på super bra humör och det känns verkligen jätte skönt med tanke på att jag egentligen inte borde vara det. haha

Igår dagen var iallafall super rolig det blev bowling med Rasmus,Daniel och Emelie. Även fast det gick skit dåligt för mig hade jag en rolig timme där ute på banan. Efter bowlingen blev det spel och lite snack roligt värre. Även till middag igår gjorde vi egna pizzor och fifan vad goda dom blev.
Ikväll blir det förmodligen fest hoppas jag iallafall. Men får se hur det blir med det, låter lite osäkert just nu.
Men om det blir vad i helsike ska jag ha på mig ?











pusspuss/ E


RSS 2.0