inte mycket att skriva

Jag är inte direkt den mest skrivsammaste personen men för mig duger det.
Mitt sommarlov än så länge har gått till så att jag har jobbat, inget jag vill göra nu när det är så himla fint väder men jag får se det roliga när mina pengar kommer och bara försöka hålla suget uppe. Vi har även sommar uppehåll med fotbollen, väldigt skönt men det betyder inte att jag har slutat träna, utan nu är det löpning som gäller, jag tänkte även kolla på träningshuset om de har några svettiga pass man kan gå på.


pusspuss/ E

midsommarafton+födelsedag

Ojoj, här har det inte hänt mycket men vem orkar skriva när skolan precis har slutat och när man jobbar hela dagarna långa, plus träning på det. Inte jag iallafall, jag tänker nog inte skärpa mig heller speciellt mycket utan bara skriva då jag känner för det. Jag hoppas iallafall att ni alla får en kanon sommar och gör super roliga saker.
På midsommarafton var det min födelsedag då jag fyllde 16 år, snart så blir det lite kurser till körkort och sedan ska jag ge mig ut på vägarna !





pusspuss/ E

Bilder

HÄR KOMMER DET BILDER FRÅN BALEN !
























































pusspuss/ E

Balen

Nu sitter jag här och är redan klar. Nu väntar jag bara på att tjejerna ska komma och bilen, sedan bär det av till BALEN. Jag är nervös och även jätte glad, det ska bli en super kväll men vem ska jag få gå in med? Det är den stora frågan, blir det en helt okänd person eller någon jag känner? För mig spelar det inte så stor roll faktiskt. Nej kan klockan ticka fortare? Bilder kommer kanske inte imorgon eftersom jag förmodligen åker till mormor över dagen men absolut inte senare en tills på söndag, det lovar jag :]

pusspuss/ E


2006- 2009 tillsammans med er

Det var inte förrens idag jag insåg hur mycket jag kommer sakna er mina vänner. Det varit inte förrens idag jag insåg hur mycket ni alla betyder för mig och hur djupt in i mitt hjärta ni finns. Vilka minnen vi har uppleft vilka jobbiga stunder vi har gått igenom tillsammans men mest av allt att våran vänskap klassen runt, hur stor den har blivigt. Hur mycket vi tycker om varandra det är det jag kommer sakna mest.
Camilla, Sandra, Johanna, Maja, Hillevi, Eleonora, Julia, Melissa, Oliver, Kristoffer, Niklas, Fredrik, Jakob A, Jakob R, Dennis, Max, ni alla är underbara vänner och det ska gudarna veta. Ni är bra på olika saker och ni har alla olika personligheter, ni är otroliga på alla sätt och vis.
Jag hoppas ni alla får med er lycka och verkligen lyckas i framtiden för det är ni alla världa !

Tack ni för att ni skrev så otroligt fina saker om mig, det tackar jag för. Kunde inte
hålla igen trårarna när jag läste det



pusspuss/ E

Avslutningsmiddag

Igår var det lärar match där vi förlorade med typ 7-3 jag gjorde två mål och passen till den sista :] Kul var det iallafall så det spelade verkligen ingen roll om vi förlorade, vi var iallafall bäst på vårat sätt !



På kvällen var det avslutnings middag, då vi tog lite smått farväl av lärare och vänner. Musik och mat björds det på och även jag och Oliver höll ett tal till våra lärare.
Idag har vi varit inne i Stockholm på en tripp i gamlastan, vi åt ute på en park. Super mysigt var det faktiskt, synd bara att killarna dissade det, men men man kan inte tvinga andra.
Man jag kommer sakna er alla, alla stunder. Det känns så tråkigt att vi ska lämna varandra nu när vi äntligen har kommit så nära varandra men vi ses säkert.
















pusspuss/ E

Träningen gick bra

Träningen med Djurgården gick helt okej, tränaren var nöjd och så men de felsta var nog lite skeptiska åt att jag bara är 15 år, snart 16. Men det positiva var också att jag var den ändå rightare så ah det är en liten fördel. Tränaren skulle höra av sig senare om de ville att man skulle komma dit igen och visa upp sig och sådär, jag var inte själv det var andra de också ringt in så det kändes ju ganska bra men hade ju Lea:] Men ah nu får jag vänta och se, vet även inte hur det blir med Valhall, vill ju inte driekt lämna det laget som jag upplevt så mycket med och ah ni tjejer som spelar förstår.
Men men ah nu ska jag snart till skolan och spela fotboll mot lärarna, skit kul ! Hoppas vi vinner: ]


pusspuss/ E

Djurgården

Ja mina kära vänner, vill ni veta en riktigt najs sak som har hänt i mitt liv?
I söndags fick jag ett telfonsamtal av Djurgårdensinnebandy tränare som undra om inte jag ville komma och prov spela med dom! GAAAH det kan man ju inte bara säga nej till så ikväll halv sju, ska jag vara där. Nevositeten har inte riktigt kommit en men det kommer säkert komma när jag sätter mig i bilen. Be mig lycka till för det behövs, har inte rört min klubba sen en månad tillbaka : S



pusspuss/ E

Futurum,grön 9

Måndag, nu är det bara fyra dagar kvar sen är det slut. Slut på grundskola, slut på läxor, slut på gamla minnen och nu börjar det, nya minnen, nya vänner, ny kunskaper och nya äventyr. Det är så himla blandade kännslor, känner mig befriad samt även lite ledsen på att vi splitras nu. Men jag kommer aldrig glömma minnena med er, en klass som gått igenom så sjukt mycket roligt samt så mycket dåligt. Ni kommer föralltid finnas inom mig!


pusspuss/ E


Grattis broder

Nu är jag äntligen hemma igen efter ett par så roliga dagar. Stugan vi bodde i var så himla gulligt och fint, inte alls så långt ifrån Emils skola där jag var och hälsa på ett par gånger. I fredags var stora dagen då alla Bollerup elever tog studenten och även min bror. Det var super fint arrangerat och många bra bilder togs. Sen vill jag bara säga grattis till dig emil ännu en gång, du lyckades och jag är väldigt stolt över dig. På studentmiddagen kom två vänner till Emil också, Ebba och Malin. Två riktigt härliga och goa tjejer. Studentfesten som ägde rum på kvällen, är något jag verklien gillade. Jag hade det så himla kul och tack Ebba och Malin att ni var så roliga, även tack Emil att du tog med mig.
Bilder från festen kommer om någon dag men bilder från studenten och huset får ni se nu !





























pusspuss/ E


Skåneland imorgon

Man kan ju verkligen säga att vädret ändrades fort. Från helt underbart varmt till regn och tråk.
Imorgon åker jag ner till Skåne och kommer hem på lördag, skönt med lite ledighet från skolan fast även synd eftersom det är mycket roligt som pågår denna vecka men men. Måste börja packa snart men orkar inte riktigt, är så sjukt himla trött. Somnade på soffan tillochmed, haha


pusspuss/ E

New moon

New moon den andra filmen i Twilight serien kommer bli storslagen. Jag längtar verkligen tills den kommer ut, premiären ska jag verkligen gå på ! Oh jag bara älskar att dom faktiskt taigt med scener som jag ville se i film varittion. Oh så bra det kommer att bli, jag kan knappt bärga mig. Även jag jag verkligen vill ha sommar, kan ändå inte Novermber komma nu ?!!THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD






pusspuss/ E

solig helg

Nu är det måndag morgon och snart börjar måndags skolan, ingenting jag längtar efter precis men jag går ju faktiskt bara två dagar den här veckan sedan åker jag ner till Skåne.
Det har varit sjukt mycket sol i helgen och jag är typ brännd som en tomat, ganska glad över det vilket betyder att jag faktiskt kommer bli lite små brun.  Sen är jag inte direkt glad över all pollen som flyger runt där ute, helst av allt skulle jag aldrig vilja gå ut, då kanske jag aldrig skulle varit så teppt i näsan, inga kliande ögon eller hals. Kanske inte ens dom där jobbiga nysningarna. Eh kan det inte bara försvinna?



pusspuss/ E

RSS 2.0